Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öyle olmasından korkuyorum ilerleyen haftalarda, o yüzden bugün hazır halim varken toparladım yavaş yavaş süpürdüm bide 7 den beri düşün ancak bitirdim
Anca cnm dinlen dinlen yap bende öyle yapıyorum yaptgmda bı iki iş 10 dk dinlemiş olmazsn insAllah

LadyMorganas cnm hemen ümitsiz olma bilmiorum benim içimde olacak hissi var hatta seni hamile olarak düşünüyorum bazen nasip olacak insAllah bu ay olmazsa diğer ay Rabbim büyük

Ayyyyy insallahhh bu ay hepiniz benden umutlusunuz
İnsallah en yakin zamanda bizlerde nasip olcak bu duygu

Kuzum sen yine de pek yapmamaya bak. Bir gelinimiz var hamaratgillik konusunda prof kendisi. Gebeydi o hamarat hallerden sıyrılamadı. Yapma etme dedik, düşük haberi geldi. Allah korusun.. Gerçi şimdi yeniden gebe kalıp çocuğu doğdu bile
Enişte yapsın. Başkaları yapsın.
Bak gebe halinle güçlü imaj çizersen bir noktadan sonra eşin gebe olduğunu unutmaya ve ona göre davranmaya başlar bunu da unutma.

Allah korusun kuzumm o kadar yapmam yapamam zaten sadece ev süpürdüm ya bizim papağanımız olduğu için biraz çabuk kirleniyor, o yüzden süpürmem gerekiyor tüylerini solumamam için aynı zamanda

Aynen canim ya okadar abartacak bisey yok herkesn yardmcisi seyi yokki bende yavasvyavas yaptim hep islerimj hep dikkat ede ede ... Allah korusun bi dusuk tehdidi vs yasarsan yat denilir ozaman yatar istirahat edersn normalde hamilelik bir hastalik degldir dikkatlice hayatini idame ettirecek seyleri yaparsn... bide koku hassasiyeti su bu her nolursa olsun hamilelik genel herkeste ayni seyir eden bi durum degil herkeste degisiklik gosterebilir ayni kadinin ayni cinsiyetli iki hamileligi bile cok degisik gecebiliyor o yuzden takilma biseye basina gelrse ona gore duzen tutturursun cnm ..

Koptum
Adamın içi kurumuş be fıstığım son 1 2 haftaya dek bende aşırı isteksizdim. O ağrı ve sancılardan aklıma gelecek hali de yoktu, gelse de yasaktı zaten.
Ama son 1 haftadır yani 11+0dan beri kendimi garip bir şekilde çok iyi hissediyorum. Ağrılar geçtiğinden beri de libidom hcg artışı gibi 2 günde bir iki katına çıkıyor
Ben 11+5 oldum bugün Sen benden 6 gün ilerdesin
Kuzum ben eski pantolonlarımı giyemiyorum artık. Gebeliğin başından beri karnım çok hassastı ve kıyafet dokunsa bile kötü oluyordum. Daha 6. Haftamda L beden külota geçtim ben çokta güzel oldu göbek deliğime kadar çıktı sıkmadı çok rahat
Karnım da şimdiden çıktı. Çok büyük pantolon krizi yaşıyorum. Taytlarımın lastiklerini belden kesip genişlettim. Öyle giyiyorum ama o bile rahatsız ediyor.
Gebe kıyafeti için de çok erken.
Çok ara bir dönemdeyiz

Bende öyle düşünüyorum çayım çok kafama takıp şunu yapmıyım bunu yapmıyım deyince sakınan göze çöp batar misali bişey olur diye korkuyorum o yüzden normalde yaptığım şeyleri yavaş yavaş yapıyorum, inşallah olmaz kuzum annem dedi benim 6-7 haftadan sonra koku hassasiyetim başlamıştı dedi bende ona çektiysem diye önlem almak istedim sadece hiç mutfağa girememiş, bende güzel bi temizliyim tezgahı falan sonra elleyemezsem temiz kalsın en azından dedim

Hamile tayt ve pantolonlarindan al 1 2 tane ilerleyen donemde de kullanicaksin lastikli onlar belleri ayarli yani smdiden kullanabilirsin

MaşAllah senin libidona bende tık yok hiç yapmasak takmam o derece kıyafet konusu cidden öyle ya benim üst kiyafetelrim genelde çok böldü zaten kilo verince hepsi 2-3 beden bollasti ama pantalonlarim beli hep dardı ya da daraltmıştım bı tanr tattım çok rahat geçenlerde lastikli pantalon aldm ama o da rahat ettiriyor şaka gibi ne gitcez bilemedm

Gunaydin canim❤❤❤
Bu aralar sesin cikmiyooo demek karne notlarla ilgileniyosun
3 ayini bitirdin ya bence ondan olabilirrrr

Demek yasak kalkti
70gun falan oldu galiba
Günaydın balım
Hayır 82. Gündeyiz ne 70'i
82 gündür içimiz kurudu içimiz
Açıkçası doktor yasak kalktı demedi. Ama biz öyle varsaydık. Uzun zamandır kanama lekelenme yok. İlişkiden sonra da olmadı. Ağrım sızım yok.
Bu şartlar altında yasak olmaz bence
Aynen kuzum şu karneleri verene kadar ben pek piyasada olamayacağım. Haftaya da veli toplantılarım, evrak işlerim falan var
Senin teste ne kadar kaldı?
Biraz okudum, adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynıdır kuzum.

Aynen canim cok fazla amanda aman demeye gerek yok dusuk olacaksa olacaktir bunda is guc yapmaman gereken sekilde bi haldeyse bebegi doktorun gorur yat der ... ev isiyle filan agir kaldirmayip uzanmadkca haldir haldir cam kapi kosmadkca bisey olmaz Allah in izniyle

Bisey dicem busra merak ettm siz 8.yildaydinjz dmi 1 senedir bebek dusunuyordnz sanirim oncesnde dusunmeme sebebnzi merak ettm ozelse soylemeyebilirsin anlaysla karsilarm

Ben kuaförüm ama şu an çalışmıyorum okumak nasip olmadı. 17 yaşımda evlendim şu an bebek istiyoruz. Henüz o da nasip olmadı
Maşallah baya erken evlenmişsin kız pericik
İnşallahhhh nasip olur. Daha yaşın çok minnak. Bak ben 26 da gebe kaldım, bana kalsa 27 28 falan düşünüyordum. Önünde değerlendirilebilecek çok uzun yıllar var. Elbet nasip olur
Büyük bir problem var mı gebe kalmaya engel?

Ohaaa 82 gunmu
Bence kanaman yada lekenleme sorunun yoksa
Doktor bi sakinca bulmaz
test yaptim negatiffff

Büşom msjla mı iletişime geçiyorsun arayarak mı?
Arayarakta mesajlada cicim pazar günü öğrendik o günden beri işte 3-4 kere aradı msjda atıyor şunu ye bunu ye diye hcg sonuçlarımla birlikte demir b12 falan da vermiştim onların sonuçlarını falan attım, sürekli iletişimdeyiz sevdim valla çok bu doktoru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…