Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çayımm biz 2013 yılında üniversite 1. Sınıfın 2.döneminde sevgili olduk yani 7.senemize gireceğiz ama biz 2018 de evlendik daha 1,5 sene oldu yani sen yanlış anlamışsın 7 senedir evliyiz anlamışsın sanırım

Aynen öyle yeter Ki iyi olsunlar,
Ben kızımı emzirememistim, yani sütüm vardı da kızım emmedi
Hep diodum gör bak bitane daha doğurayim,karşın da nasıl da emziriyorum diye..
Ama şaka yapmıştım ya, bu kadar değildi

Benim hızlı yaptığım haliyle bu kadar sürede bitmiyor kız büşom
Neyseki 12 haftadır toz bile almadım, sağolsun geyşam ve canım anam gündelikçi gibin çalışıyor
Gebeliğimin başında misafir ağırlarken servise falan baya koşturuyordum, bana otur otur diyorlar canım durmuyor falan. Ablam çekti kenara oturup hizmet görmeye bak bugünlerini mumla ararsın dedi.
O cümle benim dönüm noktam oldu.
O gün bugündür oturuyorum

Allah korusun kuzumm o kadar yapmam yapamam zaten sadece ev süpürdüm ya bizim papağanımız olduğu için biraz çabuk kirleniyor, o yüzden süpürmem gerekiyor tüylerini solumamam için aynı zamanda
Yavrum papağan varsa toksoplazmaya dikkat et. Doktor tahlil isterken verir ama olur da vermezse mutlaka toksoplazma testi iste. Papağan dışkısını sen temizleme kuzum.

Ohh ne güzel cicimm
Valla benim eşimde yardım ediyor ama ben onun yaptıklarını çok beğenmiyorum içime sinmiyor o yüzden kendim yapıyorum napıyım ya zaten bişeyler yapmazsam zaman geçmiyor valla

Yavrum papağan varsa toksoplazmaya dikkat et. Doktor tahlil isterken verir ama olur da vermezse mutlaka toksoplazma testi iste. Papağan dışkısını sen temizleme kuzum.
Yok cicim işte ona karışmıyorum kafes temizleme görevi eşimde hep ama tam tüy dökme mevsiminde olduğu için bulunduğu odayı sürekli süpürmek ve havalandırmak gerekiyor

Geçiş evresinin zorlukları
Ben 1 ay daha evdekilerle idare edip 1 ay sonra gebe kıyafet alışverişi yapmak niyetindeyim kuzum. Zaten üstümü genelde bol giydiğim için üst kıyafetlerim beni epey götürür.

Günaydın canım hoşgeldin

B Brunello Cicinelli kuzu günaydın
Geyşa eniştemle fanfini fon fon fon fin finn demek yaptınız dugulanmis sexsin ortasındayapmicam diye de kaçıcakmis ciciden kacilir miaslaaaa!
Yaaa işte yaptık birşeyler diloşum
Benim doktor neden ulaşılamazı oynuyor şuan sorguladım büşom.
Boğazlarım acıyor ne kullanabilirim diye msj attım. 2 gündür ses seda yok.
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa onu ben yerim yaaaa.
Çok tatlı oyyy

Aa valla bilemedim cicim kıyamam sana pekmez falan yiyebiliyor musun demirinde düşmüş bak harnup pekmezi var ben ondan 1 kaşık yemeye çalışıyorum her gün

Gunaydin cicim
Hahaha aganigi naganigi olduysa tamam daha siz ifalah olmazsiniz. Biz korkuyoduk ki cocuk isin ortasinda gelecek diye Size de hayirli ugurlu olsuun

Aa valla bilemedim cicim kıyamam sana pekmez falan yiyebiliyor musun demirinde düşmüş bak harnup pekmezi var ben ondan 1 kaşık yemeye çalışıyorum her gün
Demirim iyi büşom d vitaminim düştü. İlk 3 ay bebek d vitamini çok çekiyormuş kemik gelişimi oluştuğu için.
O yüzden her gün 2 kase yoğurt ve peynir tüketmek gerekiyor. Benim doktor süt önermiyor ama önerenler var. Doktorun ne önerirse onu uygularsın büşom.
Boğazlarımda yanma oluyor geceleri.
Gündüz hiçbirşey yok hafif içe doğru geniz akıntısı var sadece. Ama geceleri cayır cayır yanıyor.
Msj attım 2 gün oldu herhangi bir dönüş yok. Tuhafıma gitti açıkçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…