- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.901
Çayımm biz 2013 yılında üniversite 1. Sınıfın 2.döneminde sevgili olduk yani 7.senemize gireceğiz ama biz 2018 de evlendik dahaAynen canim cok fazla amanda aman demeye gerek yok dusuk olacaksa olacaktir bunda is guc yapmaman gereken sekilde bi haldeyse bebegi doktorun gorur yat der ... ev isiyle filan agir kaldirmayip uzanmadkca haldir haldir cam kapi kosmadkca bisey olmaz Allah in izniyle
Bisey dicem busra merak ettm siz 8.yildaydinjz dmi 1 senedir bebek dusunuyordnz sanirim oncesnde dusunmeme sebebnzi merak ettm ozelse soylemeyebilirsin anlaysla karsilarm
Ben kızımı emzirememistim, yani sütüm vardı da kızım emmediAynen öyle yeter Ki iyi olsunlar,♥
Benim hızlı yaptığım haliyle bu kadar sürede bitmiyor kız büşomCicim benim 6.30 da gözler faltaşı gibi açıldı valla bünyem alışmış ya erken kalkmayayumurtamı haşladım güzelce kahvaltımı yaptım sonra da giriştim düşün ki daha yeni bitirdim o kadar yavaş yaptım
Yavrum papağan varsa toksoplazmaya dikkat et. Doktor tahlil isterken verir ama olur da vermezse mutlaka toksoplazma testi iste. Papağan dışkısını sen temizleme kuzum.Allah korusun kuzumm o kadar yapmam yapamam zaten sadece ev süpürdüm ya bizim papağanımız olduğu için biraz çabuk kirleniyor, o yüzden süpürmem gerekiyor tüylerini solumamam için aynı zamanda
Ohh ne güzel cicimmBenim hızlı yaptığım haliyle bu kadar sürede bitmiyor kız büşom
Neyseki 12 haftadır toz bile almadım, sağolsun geyşam ve canım anam gündelikçi gibin çalışıyor
Gebeliğimin başında misafir ağırlarken servise falan baya koşturuyordum, bana otur otur diyorlar canım durmuyor falan. Ablam çekti kenara oturup hizmet görmeye bak bugünlerini mumla ararsın dedi.
O cümle benim dönüm noktam oldu.
O gün bugündür oturuyorum
Yok cicim işte ona karışmıyorum kafes temizleme görevi eşimde hepYavrum papağan varsa toksoplazmaya dikkat et. Doktor tahlil isterken verir ama olur da vermezse mutlaka toksoplazma testi iste. Papağan dışkısını sen temizleme kuzum.
Geçiş evresinin zorluklarıMaşAllah senin libidonabende tık yok hiç yapmasak takmam o derece kıyafet konusu cidden öyle ya benim üst kiyafetelrim genelde çok böldü zaten kilo verince hepsi 2-3 beden bollasti ama pantalonlarim beli hep dardı ya da daraltmıştım bı tanr tattım çok rahat geçenlerde lastikli pantalon aldm ama o da rahat ettiriyor şaka gibi ne gitcez bilemedm
Erken yapmış olmayasın kuzum?Ohaaa 82 gunmu
Bence kanaman yada lekenleme sorunun yoksa
Doktor bi sakinca bulmaz
test yaptim negatiffff
Günaydın canım hoşgeldinKuzularım günaydın
Dün geyşam evdeydi, akşam yemeğe çıktık.Bugün de sabah işe geçirdim ve size koştum .
Yoğun bir süreçteyim karne hazırlama işleri malumBir yandan da 3.ayımı bitirmeme son 2 gün kaldı mutluluğu yaşıyorum...
Yalnız enteresan bir durum var, normal mi değil mi biraz endişeliyim. Son 1 haftadır karnımda herhangi bir ağrı yok. Yatakta sağdan sola dönerken bile rahmim sızım sızım sızlardı. Şuan aynı gebe kalmadan önceki halim gibiyim. Karnım çok rahat. İkinci 3 aylık dönemin gelişi bile bu kadar mucizevi mi gerçekten yoksa aklıma kötü şeyler mi getirmeliyim bilmiyorumAllahtan randevuya az kaldı.
Öte yandan müjdeeeeee geyşam ile aganigi naganigi perhizimizi bozduk sonunda
Tabi büyüyen göbeğimi görünce duygulanıp ben yapamayacağım falan dedi ama elimden bir kaçan bir de uçan kurtulur.
Eki Görüntüle 2575148
Birkaç anlatacağım şey daha vardı da unuttum şimdi
Sizler nasılsınız bakalım herkese mıtlı bir cumartesi
B BUSR4 başladı mı gebelik halleri, ne durumdasın büşom?
@Youlost16 kuzum nasılsın, gelişmeler ne durumda seni çok merak ediyorum ☹
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
poncikvegece
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Yaaa işte yaptık birşeyler diloşumB Brunello Cicinelli kuzu günaydın
Geyşa eniştemle fanfini fon fon fon fin finndemek yaptınız dugulanmis sexsin ortasında yapmicam diye de kaçıcakmis ciciden kacilir mi aslaaaa!
Benim doktor neden ulaşılamazı oynuyor şuan sorguladım büşom.Arayarakta mesajlada cicim pazar günü öğrendik o günden beri işte 3-4 kere aradı msjda atıyor şunu ye bunu ye diye hcg sonuçlarımla birlikte demir b12 falan da vermiştim onların sonuçlarını falan attım, sürekli iletişimdeyiz sevdim valla çok bu doktoru
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa onu ben yerim yaaaa.Yok cicim işte ona karışmıyorum kafes temizleme görevi eşimde hepama tam tüy dökme mevsiminde olduğu için bulunduğu odayı sürekli süpürmek ve havalandırmak gerekiyor ☺
Eki Görüntüle 2575160
Afiyet olsuunKızlar ben kahvaltı edip geliyorum
Aa valla bilemedim cicim kıyamam sana pekmez falan yiyebiliyor musun demirinde düşmüş bak harnup pekmezi var ben ondan 1 kaşık yemeye çalışıyorum her günYaaa işte yaptık birşeyler diloşum
Benim doktor neden ulaşılamazı oynuyor şuan sorguladım büşom.
Boğazlarım acıyor ne kullanabilirim diye msj attım. 2 gündür ses seda yok.
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa onu ben yerim yaaaa.
Çok tatlı oyyy
Erken biliyorum ama oylesine yaptimErken yapmış olmayasın kuzum?
Gunaydin cicimKuzularım günaydın
Dün geyşam evdeydi, akşam yemeğe çıktık.Bugün de sabah işe geçirdim ve size koştum .
Yoğun bir süreçteyim karne hazırlama işleri malumBir yandan da 3.ayımı bitirmeme son 2 gün kaldı mutluluğu yaşıyorum...
Yalnız enteresan bir durum var, normal mi değil mi biraz endişeliyim. Son 1 haftadır karnımda herhangi bir ağrı yok. Yatakta sağdan sola dönerken bile rahmim sızım sızım sızlardı. Şuan aynı gebe kalmadan önceki halim gibiyim. Karnım çok rahat. İkinci 3 aylık dönemin gelişi bile bu kadar mucizevi mi gerçekten yoksa aklıma kötü şeyler mi getirmeliyim bilmiyorumAllahtan randevuya az kaldı.
Öte yandan müjdeeeeee geyşam ile aganigi naganigi perhizimizi bozduk sonunda
Tabi büyüyen göbeğimi görünce duygulanıp ben yapamayacağım falan dedi ama elimden bir kaçan bir de uçan kurtulur.
Eki Görüntüle 2575148
Birkaç anlatacağım şey daha vardı da unuttum şimdi
Sizler nasılsınız bakalım herkese mıtlı bir cumartesi
B BUSR4 başladı mı gebelik halleri, ne durumdasın büşom?
@Youlost16 kuzum nasılsın, gelişmeler ne durumda seni çok merak ediyorum ☹
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
poncikvegece
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Hoşgeldin yasnazım nasılsın?Afiyet olsuun
Kaç gün öncesinden yaptın cnmErken biliyorum ama oylesine yaptim
Demirim iyi büşom d vitaminim düştü. İlk 3 ay bebek d vitamini çok çekiyormuş kemik gelişimi oluştuğu için.Aa valla bilemedim cicim kıyamam sana pekmez falan yiyebiliyor musun demirinde düşmüş bak harnup pekmezi var ben ondan 1 kaşık yemeye çalışıyorum her gün
Kuzum erkenden yapıp neden moralini bozmak için uğraşıyorsunErken biliyorum ama oylesine yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?