Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicim doğru diyosun bana da demişti ama benimki süt önerdi dedi ki günde 3 su bardağı süt ürünü, istersen 1 su bardağı yoğurt 2 su bardağı süt sen ayarla nasıl istersen dedi, yapmaya çalışıyorum bende, belki bi yoğunluğu bişeyi vardır kuzum hemen kötü düşünmeyelim

Gunaydin cicim
Hahaha aganigi naganigi olduysa tamam daha siz ifalah olmazsiniz. Biz korkuyoduk ki cocuk isin ortasinda gelecek diye Size de hayirli ugurlu olsuun
Bende biraz korkarak yaptım açıkçası kespırım
Ama baktık herşey normal seyrinde ilerledi, diğerlerinde korkmam artık
Sen karne işlemlerini bitirdin mi balım?

Cinsiyet partisi mi yapacaksın
Düşünüyorum cicimm
Ben gebeliğimi en yakın 2 arkadaşıma söyleyince onlarda hemen düşünüp taşınıp bana geldiler 3 mart doğum günün eğer o zamana öğrenmiş olursan cinsiyet partisi yapalım doğum gününle birleştirip dediler ama hesapladım o zamana öğrenemeyiz büyük ihtimalle, olsun nisan gibi yaparız o zaman dediler şimdilik yapacağız gibi duruyor çok heyecanlıyız valla, Allahtan internette herşeyi toplu satılıyor tek tek aramayacağız

Bende öyle düşünüyorum yavrum.
Normalde msj atınca hemen döndüğü de oldu, 1 gün sonra döndüğü de oldu.
Ama bu süre biraz uzun geldi.
Çok acil bir durum olmadığı için aramak da istemiyorum.
Ne bileyim.

Yaaa çok güzel büşom
Martta biraz zor ama nisanda öğrenmiş olma ihtimalin yüksek balım.
Benim gebelikten önce birkaç arkadaşımda görüp asla yapmam dediğim şeylerin içindeydi.
Ama gebe kalınca acaba yapsam mı fikri içime düştü. Birkaç tanıdığımız da yapın edin dediler. Heves ettim.
Ama geyşam çok karşı
Yine de bir şekilde ikna edip yapsam mı diyorum.

Bence yap kuzum ya bende ilk başlarda abartı buldum ama yapan arkadaşlarım gerçekten abartarak yapmıştı, ben minik bir masa ve balon düşünüyorum sadece fotoğraftaki gibi, sırf hatıra kalsın istediğim için, hatta nisanda öğrenemeyiz falan mayıs 4 te de yıldönümümüz var belki o zaman yaparız daha çook var ama bu heyecanlar ne kadar minnoş tatlı heyecanlar ya

Büşom anket açtım durumla ilgili bakalım genel ne düşünüyor
Kararımı vermede etkili olur diye düşündüm

Aynen abla hayat itti evliğe pişman da değilim iyiki eşimi nasip etmiş rabbim overlerim dirençli abla yumurtlayamıyorum

hadi gözünüz aydın çiçim
Şabanın cama ekmek banan hali gibiydin artık kurtuldun
bi daha susuz çöllere düşmezsiniz inşallah

Aynen abla hayat itti evliğe pişman da değilim iyiki eşimi nasip etmiş rabbim♥ overlerim dirençli abla yumurtlayamıyorum
Allah huzurunuzu bozmasın kuzum
Tedavi görüyor musun peki? Doktorlar nasıl bir ihtimal veriyor durum hakkında?

hadi gözünüz aydın çiçim
Şabanın cama ekmek banan hali gibiydin artık kurtuldun
bi daha susuz çöllere düşmezsiniz inşallah
Koptum
Cinsiyet partisini bir kenara bırakıp geyşamla cima ettik partisi mi versem

Aman Allah libislerimize zeval vermesin cicim onlar önemli bu ruyalarla yine iyi bile beklemissin hem
Bende şuan temizliği bitirdim oturdum şükür,yetiştim öbürlerine zaar

Allah huzurunuzu bozmasın kuzum
Tedavi görüyor musun peki? Doktorlar nasıl bir ihtimal veriyor durum hakkında?
Evet abla klomene başladık bu ay ilk denemem salı günü 1 tane 13mm yumurtam vardı bu gün Dr baktı 2 tane biri çatlamış diğeri için de iğne yaptı bakalım hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…