- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.921
Cicim doğru diyosun bana da demişti ama benimki süt önerdi dedi ki günde 3 su bardağı süt ürünü, istersen 1 su bardağı yoğurt 2 su bardağı süt sen ayarla nasıl istersen dedi, yapmaya çalışıyorum bende, belki bi yoğunluğu bişeyi vardır kuzum hemen kötü düşünmeyelimDemirim iyi büşom d vitaminim düştü. İlk 3 ay bebek d vitamini çok çekiyormuş kemik gelişimi oluştuğu için.
O yüzden her gün 2 kase yoğurt ve peynir tüketmek gerekiyor. Benim doktor süt önermiyor ama önerenler var. Doktorun ne önerirse onu uygularsın büşom.
Boğazlarımda yanma oluyor geceleri.
Gündüz hiçbirşey yok hafif içe doğru geniz akıntısı var sadece. Ama geceleri cayır cayır yanıyor.
Msj attım 2 gün oldu herhangi bir dönüş yok. Tuhafıma gitti açıkçası
Bende biraz korkarak yaptım açıkçası kespırımGunaydin cicim
Hahaha aganigi naganigi olduysa tamam daha siz ifalah olmazsiniz.Biz korkuyoduk ki cocuk isin ortasinda gelecek diye Size de hayirli ugurlu olsuun
Cinsiyet partisi mi yapacaksınponcikvegece kuzucumm baksana bi pinterestten bakıyorum en sade minik abartısız bunu buldm baya sevdim böyle bişey yaparım büyük ihtimalle nasıl sence ❤❤
Eki Görüntüle 2575169
Düşünüyorum cicimmCinsiyet partisi mi yapacaksın
Bende öyle düşünüyorum yavrum.Cicim doğru diyosun bana da demişti ama benimki süt önerdi dedi ki günde 3 su bardağı süt ürünü, istersen 1 su bardağı yoğurt 2 su bardağı süt sen ayarla nasıl istersen dedi, yapmaya çalışıyorum bende, belki bi yoğunluğu bişeyi vardır kuzum hemen kötü düşünmeyelim ❤
Yaaa çok güzel büşomDüşünüyorum cicimm
Ben gebeliğimi en yakın 2 arkadaşıma söyleyince onlarda hemen düşünüp taşınıp bana geldiler 3 mart doğum günün eğer o zamana öğrenmiş olursan cinsiyet partisi yapalım doğum gününle birleştirip dediler ama hesapladım o zamana öğrenemeyiz büyük ihtimalle, olsun nisan gibi yaparız o zaman dediler şimdilik yapacağız gibi duruyor çok heyecanlıyız valla, Allahtan internette herşeyi toplu satılıyor tek tek aramayacağız
Hoş bulduk canım İyiyim Nasıl olayım Bugün cumartesi ve 11'e kadar uyuyabildimHoşgeldin yasnazım nasılsın?
Bence yap kuzum ya bende ilk başlarda abartı buldum ama yapan arkadaşlarım gerçekten abartarak yapmıştı, ben minik bir masa ve balon düşünüyorum sadece fotoğraftaki gibi, sırf hatıra kalsın istediğim için, hatta nisanda öğrenemeyiz falan mayıs 4 te de yıldönümümüz var belki o zaman yaparızYaaa çok güzel büşom
Martta biraz zor ama nisanda öğrenmiş olma ihtimalin yüksek balım.
Benim gebelikten önce birkaç arkadaşımda görüp asla yapmam dediğim şeylerin içindeydi.
Ama gebe kalınca acaba yapsam mı fikri içime düştü. Birkaç tanıdığımız da yapın edin dediler. Heves ettim.
Ama geyşam çok karşı
Yine de bir şekilde ikna edip yapsam mı diyorum.
Büşom anket açtım durumla ilgili bakalım genel ne düşünüyorBence yap kuzum ya bende ilk başlarda abartı buldum ama yapan arkadaşlarım gerçekten abartarak yapmıştı, ben minik bir masa ve balon düşünüyorum sadece fotoğraftaki gibi, sırf hatıra kalsın istediğim için, hatta nisanda öğrenemeyiz falan mayıs 4 te de yıldönümümüz var belki o zaman yaparızdaha çook var ama bu heyecanlar ne kadar minnoş tatlı heyecanlar ya ❤❤
Daha 5 gun var adeteKaç gün öncesinden yaptın cnm
5 gun sonra elimde test vardi diye yaptimKuzum erkenden yapıp neden moralini bozmak için uğraşıyorsun
Normalde ne zaman yapman lazım?
Aynen abla hayat itti evliğe pişman da değilim iyiki eşimi nasip etmiş rabbimMaşallah baya erken evlenmişsin kız pericik
İnşallahhhh nasip olur. Daha yaşın çok minnak. Bak ben 26 da gebe kaldım, bana kalsa 27 28 falan düşünüyordum. Önünde değerlendirilebilecek çok uzun yıllar var. Elbet nasip olur ♥
Büyük bir problem var mı gebe kalmaya engel?
hadi gözünüz aydın çiçimKuzularım günaydın
Dün geyşam evdeydi, akşam yemeğe çıktık.Bugün de sabah işe geçirdim ve size koştum .
Yoğun bir süreçteyim karne hazırlama işleri malumBir yandan da 3.ayımı bitirmeme son 2 gün kaldı mutluluğu yaşıyorum...
Yalnız enteresan bir durum var, normal mi değil mi biraz endişeliyim. Son 1 haftadır karnımda herhangi bir ağrı yok. Yatakta sağdan sola dönerken bile rahmim sızım sızım sızlardı. Şuan aynı gebe kalmadan önceki halim gibiyim. Karnım çok rahat. İkinci 3 aylık dönemin gelişi bile bu kadar mucizevi mi gerçekten yoksa aklıma kötü şeyler mi getirmeliyim bilmiyorumAllahtan randevuya az kaldı.
Öte yandan müjdeeeeee geyşam ile aganigi naganigi perhizimizi bozduk sonunda
Tabi büyüyen göbeğimi görünce duygulanıp ben yapamayacağım falan dedi ama elimden bir kaçan bir de uçan kurtulur.
Eki Görüntüle 2575148
Birkaç anlatacağım şey daha vardı da unuttum şimdi
Sizler nasılsınız bakalım herkese mıtlı bir cumartesi
B BUSR4 başladı mı gebelik halleri, ne durumdasın büşom?
Youlost16 kuzum nasılsın, gelişmeler ne durumda seni çok merak ediyorum ☹
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Elindeki erken test mi markası ne balım?Daha 5 gun var adete
Erken biliyorum elimde test vardi yaptim
Allah huzurunuzu bozmasın kuzumAynen abla hayat itti evliğe pişman da değilim iyiki eşimi nasip etmiş rabbim♥ overlerim dirençli abla yumurtlayamıyorum
Koptumhadi gözünüz aydın çiçim
Şabanın cama ekmek banan hali gibiydin artık kurtuldun
bi daha susuz çöllere düşmezsiniz inşallah
Aman Allah libislerimize zeval vermesin cicim onlar önemliDurur ki, ben bunu anladım
Ama bir sır vereyim mi, ben duramam
Yeterince durdum zaten.
Ağrıların azalmasıyla da libiş artışı başladı sanırım, son 1 haftadır her gece rüyamda geyşa ile çılgın geceler
Hakkaten diğer kertenkelelerin hızına bende şaşkınım. Biri gebe gebe kalkmış temizliğe.
Ben daha gözümdeki çapaklarımlan duruyorum
Canım anam kahvaltı hazırlıyor. İnşallah teşrif edeceğim
kapıya da cimaya gittim gelicem yazarsın artıkKoptum
Cinsiyet partisini bir kenara bırakıp geyşamla cima ettik partisi mi versem
Evet ablaAllah huzurunuzu bozmasın kuzum
Tedavi görüyor musun peki? Doktorlar nasıl bir ihtimal veriyor durum hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?