Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büşom anket açtım durumla ilgili bakalım genel ne düşünüyor
Kararımı vermede etkili olur diye düşündüm
Oyumu kullandim cici
Sacma bulmuyorum ama gereksiz geliyor secenekler beni tamamlamadi
Ama seversn heves eder yaparsin saygi duyarim aslnda anketlik deglde icinden geldigi nasilsa o sklde hareket et ilerde yapsaydm der misin mesela

Bu arada B BUSR4 tamamen yanls anlamisim 8 senedr evlisiniz sandim ☺☺☺

Biz 2012 mayis ta evlendik 2008 de iliskmz basladi

Aynen kuzum bakalım ne çıkacak
Bilmem neyin kaçıncı sayfasında kaçıncı sirasinda kaçıncı yazısında bilmiom
Ama ilk tahmini ben yaptım
Erkek erkek erkeğğğeeeekkkkkkk
Millet cinsiyet partisinden nefret ediyormuş sanırım şuan yapmam aldı başını önde gidiyor
Ya aslında içimden yapmak geliyor ya da yapmamak geliyor diyemem. Çok aradayım %50 %50 diyebilirim.
O yüzden anket açtım. Genel ne düşünüyor diye merak ettim.
1 2 güne karar vereceğim
Ama kesinlikle istiyor olsaydım kesinlikle yapardım kuzular.
Büşom o yüzden sen yapmalısın.

Hafta sonu kahvaltısı haziliomm yavyumm
ByNkoaLa burda daha ban yememiş yöneticiler rosssuu teeeeetttoööğğhh geçmiş
Kötü de bişey yazmamış gerçi konu sahibine gerçeklerden bahsetmis
Gidersem sırf geyikten giderm
Yaa dün gece bdv de kopmuşsunuz yine rossum gitmesin sende gitme bulaşmayın şunlara
Dün bir konu vardı mahvetti beni mahvetti
Hele kadının cvolari öldürdü

Normaldir kuzum artık büyümeye başlamıştır

Ayyy bu mutfak temizliği neden bu kadar zor ya cam silindi perde yıkandı asıldı duvar silindi bulaşık Makinesi bitti dhaa bunlar tabi onda biri belki değil bile bugünlük kapısını silip buzdolabi temizliği de yapıp halısını süpürüp bitirmek olacak snrm yoruldm daha dolap içleri var fırın temizlenecek oooooo

Bende anca yogurt icin sut kaynattim , mor lahanam vardi tursu yaptim salatalarda guzel oluyor diye. Kahvalti hazirladm kaldirdim bu kadann evi supurmustum silicem simdi sabahta klozet lavabo ovmustum . Ufak isleri halletmki kapilari silerim belki diye of bugun yorucu gececk

Gunaydinnnn hatunlarrrrr
Sabah 6 da uyandimm 20 dk yuruyuse ciktij Gece ile geldim kahvalti ettim kurt gibi acikmisim
Hemeeenn temizlige giristimm evi supurdum sildim toz aldim nevresimleri degistim smdide camasr maknsni actim bitmesini bekliyorum
Cicimm B Brunello Cicinelli cok sevindim mokoko isine hasret bitmis.
B BUSR4 kuzum cok guzel gayet hos ve sade bence kesinlikle boyle bir sey olmali

Ayrica balli lokmam canim bromm
Cinsiyet partisine hevesin varsa yap gercekten bunu ankete bile sunmana gerek yok cunku herkesin gorusu bir degil ama ben yapmadgm icin net pismanim bunlar gosteristen ziyade ileride birer ani olarak kaliyor keske yapsaydim diyorum
Milletin ne dedgni bosver bunu yapan var yapamayan var durumu olan var olmayan var yani kisacasi sen istiyorsan yap geysani falan da bosver
Bende neden bu kadar sinirlendim anlamadim hagagagagaga

Ben yapcam kuzum çok büyük ihtimalle çünkü benden önce arkdaşlarım hevesli ama bence onun bunun ne dediği de çok önemli değil sen ne istiyosan onu yap cicim, eğer geyşan hiç yanaşmıyorsa sen bilirsin patiliminde eşi istemediği için yapmamışlar, benim eşim o konuda ılımlı nasıl istiyosan yapalım farketmez diyor o yüzden yapmayı düşünüyorum

Gidersem sırf geyikten giderm

Dün bir konu vardı mahvetti beni mahvetti
Hele kadının cvolari öldürdü
Rossum gitme biyere ya bide banlar katlanarak artıyormuş sanırım
Bu masayı kaydettim bile siparişleri 2 ay sonra veririmmm patilim çok heyecanlıyım

selam kertenkele hatunlar :)

uykusuz yorgun argın bitkin ve bıkkın bir benle geldim size

şu dosyalar devrolsun yerim değişirse aninda tayin dilekçesi verip başka daireye geçmeyi düşünüyorum:)

ve kocacım anasını babasını çağırmayı düşünüyo bunalmış özlemiş yıllık izin al sen git dedim ama bilmiyorum nolcak yıllık iznini harcamak istemiyo paşam

B Brunello Cicinelli kuzum gözün aydın çok sevindim:) bence korkma artık vücut hamileliğe alıştı sanırım:) bundan sonrasi hep çok rahat geçer inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…