Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende biraz korkarak yaptım açıkçası kespırım
Ama baktık herşey normal seyrinde ilerledi, diğerlerinde korkmam artık
Sen karne işlemlerini bitirdin mi balım?
Bitti ya okulda tamamladim. Gozlerim bulanik gormeye basladi bilgisayara bakmaktan
Sadece ocak ayinin gunluk planlarinin 10 gun falan degerlendirmesi kaldi. Onu da bu hafta yazar mudure gonderirim artik. Yildim ya
Sen hallettin mi?

Samdanimm hayirrr olamaaazzz kaynvalde travmani dha yeni atlattin sayilir smdi bide ise gidiyosn sen evde yokken heryeri elden gecirir isine gucune karisir is stresiyle dha da gerilirsin hepinizin selameti icin gelmesnler ya

Samdanim Allah yardımcın olsun gülüm. Kocalarimiz anneleri ve biz

Ohhh yeminler bozulduğuna göre çalsın sazlar oynasın kızlar
Herşey normal canım ilk 3 ay bitti sıkıntılı dönemde geçip 1 haftadır bende acayip enerjiğim sanki gebe değilim o derece sende aynısı olcak demek biz şanslıyız bazı anneler Malesef daha uzun süre yaşayabiliyor.
Bende şehzademi gördüm az önce maşallah pipi kesin 3 cm atmış baya iyi görünüyordu yandı benim çocun karısı

Samdanimm hayirrr olamaaazzz kaynvalde travmani dha yeni atlattin sayilir smdi bide ise gidiyosn sen evde yokken heryeri elden gecirir isine gucune karisir is stresiyle dha da gerilirsin hepinizin selameti icin gelmesnler ya

bence de gelmesinler cay kaldıracak durumda değilim inan:) ama bişey de diyemiyorum. benim ailem de gelicez deyip geliyo. ya da ben gelin diyorum geliyolar. öyle olunca eşime de haksızlık etmek istemiyorum ama bakalım :) belki de gelmezler. ama kayınpederim zaten emeklilik dilekçesini vermis toplu parayı alinca gelirler yazlık bakmaya falan burdan gidip bakacaklardi bizde kalacaklar yazlık bakıp alma sürecinde

Cicim kolay gelsin. Artık son hafta dinlenirsin bundan sonra bol bol

Su libibili olaylarında Benim o kadar uzadı ki artık kendimi bakire gibi hissediyorum. Arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu oluyorum

Yazlık mi canım siz angarada değil miydiniz?

kan ve gül gül ve diken sevgim ve ben birbirine dönük sırt sen ve ben

bilmem anlatabiliyor muyum gülnihalim
Ay hem de nasıl anlattin mükemmel oldu yani bu kadar anlatılabilir di
Kayınvalide bizde kalmak istiyor ben istemiyorum bir yandan vicdan yapıyorum ama zaten 10.ddk lik mesafedeyiz gelsin gitsin işte diyorum bir yandan da

Yazlık mi canım siz angarada değil miydiniz?

ben İstanbul'dayım onlar angarada. yazlığı Yalovadan alcaklar canım:) burdan feribot var diye burdan gelip gidip bakacaklarmis çünkü ben gelmeseler uykusuz kalıyorum niye bize gelmiyolar diye beni en iyi sen anlarsin sen de çok seviyosun kaynanani biliyorum

Ay hem de nasıl anlattin mükemmel oldu yani bu kadar anlatılabilir di
Kayınvalide bizde kalmak istiyor ben istemiyorum bir yandan vicdan yapıyorum ama zaten 10.ddk lik mesafedeyiz gelsin gitsin işte diyorum bir yandan da

acıma yetime diye bi laf biliyon mu ayıp biraz ama yani günlük gitsin gelsin hem ona da spor olur. mok mu varmış sizde kalacak

bence anne sen de gece gündüz aglayan bebeklerle yorulursun. en azından birimiz gündüz dinç olalim de. eşine de bu şekilde söyle alma yatılı sakin

Hmm anladiiiiimm amaan yalovadan yazlık mi alinirmis mis gibi güney sahilleri mız varkene
Evet canım ben de asla istemiyorum iyiyken kötü oluruz çünkü durduğu yerde durmuyor otursa köşesinde yine iyi. Her şeye karsacak. Ve ben bir yerden sonra bana direktif verilmesinden nefret ediyorum
Şimdi hastayız o yüzden gelmiyor bulaşmasın diye herhalde. Yarıyıl tatilinde de ablam gelecek 2 hafta da öyle gidecek iyice bilenecek kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…