- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.961
Hala gitmediysen gitmezsin inşallah kuzumİns gitmem
Yani vicdanları varsa gitmem
Hadi insHala gitmediysen gitmezsin inşallah kuzum
Ahahaaa yaa bu çok güzeldi.kapıya da cimaya gittim gelicem yazarsın artık
tööbe estağfurullah yaa
Bitti ya okulda tamamladim. Gozlerim bulanik gormeye basladi bilgisayara bakmaktanBende biraz korkarak yaptım açıkçası kespırım
Ama baktık herşey normal seyrinde ilerledi, diğerlerinde korkmam artık
Sen karne işlemlerini bitirdin mi balım?
Samdanimm hayirrr olamaaazzz kaynvalde travmani dha yeni atlattin sayilir smdi bide ise gidiyosn sen evde yokken heryeri elden gecirir isine gucune karisir is stresiyle dha da gerilirsin hepinizin selameti icin gelmesnler yaselam kertenkele hatunlar :)
uykusuz yorgun argın bitkin ve bıkkın bir benle geldim size
şu dosyalar devrolsun yerim değişirse aninda tayin dilekçesi verip başka daireye geçmeyi düşünüyorum:)
ve kocacım anasını babasını çağırmayı düşünüyo bunalmış özlemişyıllık izin al sen git dedim ama bilmiyorum nolcak yıllık iznini harcamak istemiyo paşam
B Brunello Cicinelli kuzum gözün aydınçok sevindim:) bence korkma artık vücut hamileliğe alıştı sanırım:) bundan sonrasi hep çok rahat geçer inşallah
Cok zarif cok sade. Bayildim ben bunaaa@poncikvegece kuzucumm baksana bi pinterestten bakıyorum en sade minik abartısız bunu buldm baya sevdimböyle bişey yaparım büyük ihtimalle nasıl sence ❤❤
Eki Görüntüle 2575169
Samdanim Allah yardımcın olsun gülüm. Kocalarimiz anneleri ve bizselam kertenkele hatunlar :)
uykusuz yorgun argın bitkin ve bıkkın bir benle geldim size
şu dosyalar devrolsun yerim değişirse aninda tayin dilekçesi verip başka daireye geçmeyi düşünüyorum:)
ve kocacım anasını babasını çağırmayı düşünüyo bunalmış özlemişyıllık izin al sen git dedim ama bilmiyorum nolcak yıllık iznini harcamak istemiyo paşam
B Brunello Cicinelli kuzum gözün aydınçok sevindim:) bence korkma artık vücut hamileliğe alıştı sanırım:) bundan sonrasi hep çok rahat geçer inşallah
Bende bayıldım kuzumm, en çok içime sinen bu olduCok zarif cok sade. Bayildim ben bunaaa
Kesinlikle cok guzel. Abarti istemiyorum dedin bu cok uygun balımBende bayıldım kuzumm, en çok içime sinen bu oldu
Ohhh yeminler bozulduğuna göre çalsın sazlar oynasın kızlarKuzularım günaydın
Dün geyşam evdeydi, akşam yemeğe çıktık.Bugün de sabah işe geçirdim ve size koştum .
Yoğun bir süreçteyim karne hazırlama işleri malumBir yandan da 3.ayımı bitirmeme son 2 gün kaldı mutluluğu yaşıyorum...
Yalnız enteresan bir durum var, normal mi değil mi biraz endişeliyim. Son 1 haftadır karnımda herhangi bir ağrı yok. Yatakta sağdan sola dönerken bile rahmim sızım sızım sızlardı. Şuan aynı gebe kalmadan önceki halim gibiyim. Karnım çok rahat. İkinci 3 aylık dönemin gelişi bile bu kadar mucizevi mi gerçekten yoksa aklıma kötü şeyler mi getirmeliyim bilmiyorumAllahtan randevuya az kaldı.
Öte yandan müjdeeeeee geyşam ile aganigi naganigi perhizimizi bozduk sonunda
Tabi büyüyen göbeğimi görünce duygulanıp ben yapamayacağım falan dedi ama elimden bir kaçan bir de uçan kurtulur.
Eki Görüntüle 2575148
Birkaç anlatacağım şey daha vardı da unuttum şimdi
Sizler nasılsınız bakalım herkese mıtlı bir cumartesi
B BUSR4 başladı mı gebelik halleri, ne durumdasın büşom?
@Youlost16 kuzum nasılsın, gelişmeler ne durumda seni çok merak ediyorum ☹
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@poncikvegece
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@bi prenses annesi
@-Artemis
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Busum seninki erkek partiye katılamayacağım oyumu kullanayimBende bayıldım kuzumm, en çok içime sinen bu oldu
Samdanimm hayirrr olamaaazzz kaynvalde travmani dha yeni atlattin sayilir smdi bide ise gidiyosn sen evde yokken heryeri elden gecirir isine gucune karisir is stresiyle dha da gerilirsin hepinizin selameti icin gelmesnler ya
Cicim kolay gelsin. Artık son hafta dinlenirsin bundan sonra bol bolKuzularım günaydın
Dün geyşam evdeydi, akşam yemeğe çıktık.Bugün de sabah işe geçirdim ve size koştum .
Yoğun bir süreçteyim karne hazırlama işleri malumBir yandan da 3.ayımı bitirmeme son 2 gün kaldı mutluluğu yaşıyorum...
Yalnız enteresan bir durum var, normal mi değil mi biraz endişeliyim. Son 1 haftadır karnımda herhangi bir ağrı yok. Yatakta sağdan sola dönerken bile rahmim sızım sızım sızlardı. Şuan aynı gebe kalmadan önceki halim gibiyim. Karnım çok rahat. İkinci 3 aylık dönemin gelişi bile bu kadar mucizevi mi gerçekten yoksa aklıma kötü şeyler mi getirmeliyim bilmiyorumAllahtan randevuya az kaldı.
Öte yandan müjdeeeeee geyşam ile aganigi naganigi perhizimizi bozduk sonunda
Tabi büyüyen göbeğimi görünce duygulanıp ben yapamayacağım falan dedi ama elimden bir kaçan bir de uçan kurtulur.
Eki Görüntüle 2575148
Birkaç anlatacağım şey daha vardı da unuttum şimdi
Sizler nasılsınız bakalım herkese mıtlı bir cumartesi
B BUSR4 başladı mı gebelik halleri, ne durumdasın büşom?
@Youlost16 kuzum nasılsın, gelişmeler ne durumda seni çok merak ediyorum ☹
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@poncikvegece
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@bi prenses annesi
@-Artemis
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Samdanim Allah yardımcın olsun gülüm. Kocalarimiz anneleri ve biz
Yazlık mi canım siz angarada değil miydiniz?bence de gelmesinler caykaldıracak durumda değilim inan:) ama bişey de diyemiyorum. benim ailem de gelicez deyip geliyo. ya da ben gelin diyorum geliyolar. öyle olunca eşime de haksızlık etmek istemiyorum ama bakalım :) belki de gelmezler. ama kayınpederim zaten emeklilik dilekçesini vermis toplu parayı alinca gelirler yazlık bakmaya falan burdan gidip bakacaklardi bizde kalacaklar yazlık bakıp alma sürecinde
Ay hem de nasıl anlattin mükemmel oldu yani bu kadar anlatılabilir dikan ve gül gül ve diken sevgim ve ben birbirine dönük sırt sen ve ben
bilmem anlatabiliyor muyum gülnihalim
Yazlık mi canım siz angarada değil miydiniz?
Ay hem de nasıl anlattin mükemmel oldu yani bu kadar anlatılabilir di
Kayınvalide bizde kalmak istiyor ben istemiyorum bir yandan vicdan yapıyorum ama zaten 10.ddk lik mesafedeyiz gelsin gitsin işte diyorum bir yandan da
Hmm anladiiiiimmben İstanbul'dayım onlar angarada. yazlığı Yalovadan alcaklar canım:) burdan feribot var diye burdan gelip gidip bakacaklarmisçünkü ben gelmeseler uykusuz kalıyorum niye bize gelmiyolar diye beni en iyi sen anlarsin sen de çok seviyosun kaynanani biliyorum
Evet canım ben de asla istemiyorum iyiyken kötü oluruz çünkü durduğu yerde durmuyor otursa köşesinde yine iyi. Her şeye karsacak. Ve ben bir yerden sonra bana direktif verilmesinden nefret ediyorumacıma yetime diye bi laf biliyon muayıp biraz ama yani günlük gitsin gelsin hem ona da spor olur. mok mu varmış sizde kalacak
bence anne sen de gece gündüz aglayan bebeklerle yorulursun. en azından birimiz gündüz dinç olalim de. eşine de bu şekilde söyle alma yatılı sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?