Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman Allah libislerimize zeval vermesin cicim onlar önemli bu ruyalarla yine iyi bile beklemissin hem
Bende şuan temizliği bitirdim oturdum şükür,yetiştim öbürlerine zaar
Bende anca yattım pamuğum her zamanki gibi
Şimdi acıktığım için kalktım yiyip bidaha yatıcam
Evet abla ♥ klomene başladık bu ay ilk denemem salı günü 1 tane 13mm yumurtam vardı bu gün Dr baktı 2 tane biri çatlamış diğeri için de iğne yaptı bakalım hayırlısı
Ooo hadi bakalım perim güzel haberler yakın o zaman
İnnovita vardi bitti
İnternetten laqobucik ovulasyon ve gebelik testi aldim
O dediklerin erken test mi kuzum?
5 gün kala biraz erken.
2 gün sonra 3 gün kala sabah ilk idrarınla productor marka alıp yapmanı öneririm.
Umutsuzluğa düşme çok erken yapmışsın
Uyuyordum ne güzel Telefinm çaldı uayndirdi bni
Hangi densiz o

Kayınvalide :₺/D

sen istemediğini belli etme. dedigim gibi sen de gece yorulma falan diyerek reddet. israr ederse de yapacak bişey yok. kendini sıkıp strese sokup tartışma kimseyle kuzum arkanda duracak kimse yoksa esin falan he he de geçiştir

Hamileler yogurtlarinizi evde mi yapiyorsunuz yahut yaptiriyorsunuz
Ev yapımı yoğurt yiyemediğim için hazır kullanıyorum çayım.
Patilim hevesim çok yok. Ama çok uzakta değilim. %50 %50 diyebilirim.
Kesinlikle hevesim var desem zaten bir şekilde yapardım.
Bende karar aşamasındayım bakalım.
Ama yapmama fikrine sanırım daha çok yakınlaştım.
Akşam geyşamla da bir durum görüşmesi yapıp son kararımı vereceğim
Önümüzdeki kontrolde herşey yolundaysa bende alıştım herhalde diyeceğim şamdanım
Sen nasılsın kuzum?
Bitti ya okulda tamamladim. Gozlerim bulanik gormeye basladi bilgisayara bakmaktan

Sadece ocak ayinin gunluk planlarinin 10 gun falan degerlendirmesi kaldi. Onu da bu hafta yazar mudure gonderirim artik. Yildim ya

Sen hallettin mi?
Hallettim ama sosyal etkinlik girişlerinde yanlış şeyler yapmışım idare aradı onları düzelteceğim ve herşeyi yeni baştan gözden geçireceğim kespırım
Sen nasılsın bitenem dediğin gibi çok denk gelemiyoruz seninle
Maşallah subhanallah diloyum
O kadar belirgin görünüyor mu pipisi gerçekten
Cicim kolay gelsin. Artık son hafta dinlenirsin bundan sonra bol bol ☺☺

Su libibili olaylarında Benim o kadar uzadı ki artık kendimi bakire gibi hissediyorum. Arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu oluyorum
Gülparem senin kırkın çıkmadı mı, neden öylesiniz ki

sen istemediğini belli etme. dedigim gibi sen de gece yorulma falan diyerek reddet. israr ederse de yapacak bişey yok. kendini sıkıp strese sokup tartışma kimseyle kuzum arkanda duracak kimse yoksa esin falan he he de geçiştir
Kayınvalide gelecem ille de demiyor sadece sinyal yayıyor yardıma geleyim aman çekinme gelirim ne olacak diye diye eşimin de kafasını yedi. Hastaydım 2 gün önce aman annelerden yardım alalım vs dedi durdu. Neyseki grip olunca kv ye teklif edemedi

Gülparem senin kırkın çıkmadı mı, neden öylesiniz ki
Canım 40 çıkar çıkmaz olmuyor yani ben pek istemiyorum çünkü vücudum daha tam toparlanmamisti yani 40 bitince eskisi gibi olunmuyor hala da değilimsonra da akıntı başlamıştı doktora falan gittim yara Mara olayi. Sali günü göstereceğim sonucu ona göre start veririm

Cici gulnihalin ikiz bebekleri bide 3 yasnda cocufu var ya hani bilmrm anlatabildimmi tabi sen dha cokk basndasn herseyn bizim tek cock o bile deliksiz uyumuyor 3 yasi doldugu halde ama tabi artk ne zamanlar derin uyuyo onu bliyorz en azndan

Ayrica ev yogurdu yemedgne acayp sasirdim bukdr dikat ederken neden yiyemiyorsn ki

Özelden msj atıyorum cici

kendi sinsiliginde bogulsun inşallah yardım edecek insan olsa başta sen istersin zaten nolur gel anne yardıma ihtiyacım var diye.

ama yani o alttan isliyosa sen de işle. annen doğru diyo gelse kalsa iyi olur. nobetli bakardik ama yakın oturuyoruz. en azından annen gece deliksiz uyusun gündüz birimiz dinç olur. tek bebek değil ikiz bebek. gece gündüz zor diye işle kocanı.

B Brunello Cicinelli mok gibiyim cici çocuk hastaydı falan demiştim ya. o zamandan beri devam uykusuz işe gidip gelmeye yedi gün sabahin köründe kalkmaya. dün gece uyurum dedim oğlan sabaha kadar kustu. yine uykusuzum ve aşırı çok iş birikti evde.

çok yorgunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…