- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.981
Bende anca yattım pamuğum her zamanki gibiAman Allah libislerimize zeval vermesin cicim onlar önemlibu ruyalarla yine iyi bile beklemissin hem
Bende şuan temizliği bitirdim oturdum şükür,yetiştim öbürlerine zaar
Ooo hadi bakalım perim güzel haberler yakın o zamanEvet abla ♥ klomene başladık bu ay ilk denemem salı günü 1 tane 13mm yumurtam vardı bu gün Dr baktı 2 tane biri çatlamış diğeri için de iğne yaptı bakalım hayırlısı
O dediklerin erken test mi kuzum?İnnovita vardi bitti
İnternetten laqobucik ovulasyon ve gebelik testi aldim
Hangi densiz oUyuyordum ne güzel Telefinm çaldı uayndirdi bni
Kayınvalide :₺/DBende anca yattım pamuğum her zamanki gibi
Şimdi acıktığım için kalktım yiyip bidaha yatıcam
Ooo hadi bakalım perim güzel haberler yakın o zaman
O dediklerin erken test mi kuzum?
5 gün kala biraz erken.
2 gün sonra 3 gün kala sabah ilk idrarınla productor marka alıp yapmanı öneririm.
Umutsuzluğa düşme çok erken yapmışsın ♥
Hangi densiz o
Hmm anladiiiiimmamaan yalovadan yazlık mi alinirmis mis gibi güney sahilleri mız varkene
Evet canım ben de asla istemiyorum iyiyken kötü oluruz çünkü durduğu yerde durmuyor otursa köşesinde yine iyi. Her şeye karsacak. Ve ben bir yerden sonra bana direktif verilmesinden nefret ediyorum
Şimdi hastayız o yüzden gelmiyor bulaşmasın diye herhalde. Yarıyıl tatilinde de ablam gelecek 2 hafta da öyle gidecek iyice bilenecek kadın
Ev yapımı yoğurt yiyemediğim için hazır kullanıyorum çayım.Hamileler yogurtlarinizi evde mi yapiyorsunuz yahut yaptiriyorsunuz
Patilim hevesim çok yok. Ama çok uzakta değilim. %50 %50 diyebilirim.Gunaydinnnn hatunlarrrrr
Sabah 6 da uyandimm 20 dk yuruyuse ciktij Gece ile geldim kahvalti ettim kurt gibi acikmisim
Hemeeenn temizlige giristimm evi supurdum sildim toz aldim nevresimleri degistim smdide camasr maknsni actim bitmesini bekliyorum
Cicimm B Brunello Cicinelli cok sevindim mokoko isine hasret bitmis.
B BUSR4 kuzum cok guzel gayet hos ve sade bence kesinlikle boyle bir sey olmali
Ayrica balli lokmam canim bromm
Cinsiyet partisine hevesin varsa yap gercekten bunu ankete bile sunmana gerek yok cunku herkesin gorusu bir degil ama ben yapmadgm icin net pismanim bunlar gosteristen ziyade ileride birer ani olarak kaliyor keske yapsaydim diyorum
Milletin ne dedgni bosver bunu yapan var yapamayan var durumu olan var olmayan var yani kisacasi sen istiyorsan yap geysani falan da bosver
Bende neden bu kadar sinirlendim anlamadim hagagagagaga
Önümüzdeki kontrolde herşey yolundaysa bende alıştım herhalde diyeceğim şamdanımselam kertenkele hatunlar :)
uykusuz yorgun argın bitkin ve bıkkın bir benle geldim size
şu dosyalar devrolsun yerim değişirse aninda tayin dilekçesi verip başka daireye geçmeyi düşünüyorum:)
ve kocacım anasını babasını çağırmayı düşünüyo bunalmış özlemişyıllık izin al sen git dedim ama bilmiyorum nolcak yıllık iznini harcamak istemiyo paşam
B Brunello Cicinelli kuzum gözün aydınçok sevindim:) bence korkma artık vücut hamileliğe alıştı sanırım:) bundan sonrasi hep çok rahat geçer inşallah
Hallettim ama sosyal etkinlik girişlerinde yanlış şeyler yapmışım idare aradı onları düzelteceğim ve herşeyi yeni baştan gözden geçireceğim kespırımBitti ya okulda tamamladim. Gozlerim bulanik gormeye basladi bilgisayara bakmaktan
Sadece ocak ayinin gunluk planlarinin 10 gun falan degerlendirmesi kaldi. Onu da bu hafta yazar mudure gonderirim artik. Yildim ya
Sen hallettin mi?
Maşallah subhanallah diloyumOhhh yeminler bozulduğuna göre çalsın sazlar oynasın kızlar
Herşey normal canım ilk 3 ay bitti sıkıntılı dönemde geçip 1 haftadır bende acayip enerjiğim sanki gebe değilim o derece sende aynısı olcak demek biz şanslıyız bazı anneler Malesef daha uzun süre yaşayabiliyor.
Bende şehzademi gördüm az önce maşallah pipi kesin 3 cm atmış baya iyi görünüyordu yandı benim çocun karısı
Gülparem senin kırkın çıkmadı mı, neden öylesiniz kiCicim kolay gelsin. Artık son hafta dinlenirsin bundan sonra bol bol ☺☺
Su libibili olaylarında Benim o kadar uzadı ki artık kendimi bakire gibi hissediyorum.Arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu oluyorum
Niye aramış hayrola hangi dağda kurt ölmüşKayınvalide :₺/D
Beni neden isterler neden çağırırlar bı düşünNiye aramış hayrola hangi dağda kurt ölmüş
Ne misafirmiş be bitmek bilmiyorBeni neden isterler neden çağırırlar bı düşün
Misafiri varmış da onlar gelecekmiş de hadi gel diye arıyor :)
Kayınvalide gelecem ille de demiyor sadece sinyal yayıyorsen istemediğini belli etme. dedigim gibi sen de gece yorulma falan diyerek reddet. israr ederse de yapacak bişey yok. kendini sıkıp strese sokup tartışma kimseyle kuzumarkanda duracak kimse yoksa esin falan he he de geçiştir
Canım 40 çıkar çıkmaz olmuyor yani ben pek istemiyorum çünkü vücudum daha tam toparlanmamisti yani 40 bitince eskisi gibi olunmuyor hala da değilimGülparem senin kırkın çıkmadı mı, neden öylesiniz ki
Cici gulnihalin ikiz bebekleri bide 3 yasnda cocufu var ya hani bilmrm anlatabildimmiEv yapımı yoğurt yiyemediğim için hazır kullanıyorum çayım.
Patilim hevesim çok yok. Ama çok uzakta değilim. %50 %50 diyebilirim.
Kesinlikle hevesim var desem zaten bir şekilde yapardım.
Bende karar aşamasındayım bakalım.
Ama yapmama fikrine sanırım daha çok yakınlaştım.
Akşam geyşamla da bir durum görüşmesi yapıp son kararımı vereceğim
Önümüzdeki kontrolde herşey yolundaysa bende alıştım herhalde diyeceğim şamdanım
Sen nasılsın kuzum?
Hallettim ama sosyal etkinlik girişlerinde yanlış şeyler yapmışım idare aradı onları düzelteceğim ve herşeyi yeni baştan gözden geçireceğim kespırım
Sen nasılsın bitenem dediğin gibi çok denk gelemiyoruz seninle
Maşallah subhanallah diloyum
O kadar belirgin görünüyor mu pipisi gerçekten
Gülparem senin kırkın çıkmadı mı, neden öylesiniz ki
Yok kuzum gidemem akros hastaNe misafirmiş be bitmek bilmiyor
Gidecek misin sultanım?
İnşallah ablaooo hadi bakalım perim güzel haberler yakın o zaman
Özelden msj atıyorum ciciEv yapımı yoğurt yiyemediğim için hazır kullanıyorum çayım.
Patilim hevesim çok yok. Ama çok uzakta değilim. %50 %50 diyebilirim.
Kesinlikle hevesim var desem zaten bir şekilde yapardım.
Bende karar aşamasındayım bakalım.
Ama yapmama fikrine sanırım daha çok yakınlaştım.
Akşam geyşamla da bir durum görüşmesi yapıp son kararımı vereceğim
Önümüzdeki kontrolde herşey yolundaysa bende alıştım herhalde diyeceğim şamdanım
Sen nasılsın kuzum?
Hallettim ama sosyal etkinlik girişlerinde yanlış şeyler yapmışım idare aradı onları düzelteceğim ve herşeyi yeni baştan gözden geçireceğim kespırım
Sen nasılsın bitenem dediğin gibi çok denk gelemiyoruz seninle
Maşallah subhanallah diloyum
O kadar belirgin görünüyor mu pipisi gerçekten
Gülparem senin kırkın çıkmadı mı, neden öylesiniz ki
Kayınvalide gelecem ille de demiyor sadece sinyal yayıyoryardıma geleyim aman çekinme gelirim ne olacak diye diye eşimin de kafasını yedi. Hastaydım 2 gün önce aman annelerden yardım alalım vs dedi durdu. Neyseki grip olunca kv ye teklif edemedi
Yaaa o kadar çok kişi erkek hissediyor ki artık bende erkek hissetmeye başladım gülnihalimBusum seninki erkek partiye katılamayacağım oyumu kullanayim
Kuzum ben hep kendim yapıyordum halada kendim yapıyorum hazır yoğurtlar kokuyor banaHamileler yogurtlarinizi evde mi yapiyorsunuz yahut yaptiriyorsunuz
Yoğurt tarifi için mi özelden mesaj aticanÖzelden msj atıyorum cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?