Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben de öyle dedim yani ona benzer işte bunlar ikizler gece annen uyanamaz falan diyorum. çünkü hanfendi uyku ilacı alıyor 11 de uyur gündüz 11 e kadar. Bir tanıdıklarının da ikizi varmış 1 hafta biri 1 hafta diğeri bakıyormuş öyle bize siyalleri yolluyor da işte ben de basimdam saçmaya çalışıyorum

Yemedim balım dün ucundan kıyısından döndüm
İyim kuzum temizlik iş güç sen napion kuzum

hala tam olarak uslanmadin yani

65 bini de almışsın tebrik ederim canım artık pusuya sen mi yatiyon

ben de öyle böyle yuvarlanıyorum kuzum:) şu an çamaşırlarla savaşıyorum pazartesine kadar pertim çıkacak sonra cumaya kadar iş yüzünden pertim çıkacak işte öyle bi sarmal

Kuzu baktım 6500 yazıyor kim almış dedim 6498 yazıyor iki mesajla 65 ulaştım tam olarak uslandim sayılmaz
Kolay gelsin canım da pertini çıkaracak kadar zorlama

Yavrum sağlık problemi olunca isteksiz olman normal.
Bende ilk 3 ay ağrılarım dolayısıyla istemedim. Yasak olmasa bile yapacak halde değildim.
Akıntı vesairen geçince düzeleceğine eminim

Neden acayip şaşırıyorsun ki?
Bunun dikkat etmekle ne ilgisi var, satın alınanların içinde siyanür var sanki . Ev yoğurdunu oldum olası içim almıyor. Gebelikten önce de yiyemezdim. Satın alınanlardan da belli markaları tüketebiliyorum ve sağlıklı olduklarına da inanıyorum.

inşallah anlar eşin cidden çok zor ya. benim kaynanam da yatip uyudu kalkti oturdu herşey anneme kaldı. saçma sapan bir hafta yaşayıp gonderdim ikisini de

Son banimdan sonra inanilmaz sogudum siteden Cok giresim gelmiyor. Girince de sirf bu topikte muhabbet etmeye giriyorum. Site kurallarinin adamina gore uygulandigini dusunuyorum artik

cicisko yoğurt yapma Makinesi alınca kutu sütle ve activa yoğurtla kendine mayalayip yiyebilirsin günlük:) çiğ süt gibi olmuyo kutu sütün yoğurdu:) ve bebeğe iki yaşa kadar kutu süt önermişti alerji doktoru. aklında bulunsun beybi. ben de karışık kullanıyorum. disardan aliyorum kendim yapıyorum falan:) bence de çok önemli değil açıkçası:)

Cicim ben de oyleydim. Sonradan esim sayesinde ev yogurduna cok alistim. Bi de kiz icin kendim mayaliyorum ya sutu de temiz birinden aliyorum. Alismisim onun tadina. Simdi hazir bana acaip yavan ve tatsiz geliyor
Ama bende hazirlarin inanilmaz tehlike barindirdigina inanmiyorum yani. Normal yogurt o da yani

Kuzu baktım 6500 yazıyor kim almış dedim 6498 yazıyor iki mesajla 65 ulaştım tam olarak uslandim sayılmaz
Kolay gelsin canım da pertini çıkaracak kadar zorlama

kız giyecek çorap dahi kalmadi ev aldı başını gitti her yer kusmuktu bide vallahi bitmiyo. ben anlamıyorum hem çalışıp hem evini tertemiz yapanlar işini biriktirmeyenler nasıl yapıyo anacim ben biseyleri beceremiyorum anlaşılan

uslan artık deli dilos bak gelip geciyor ömür

Yavrum sağlık problemi olunca isteksiz olman normal.
Bende ilk 3 ay ağrılarım dolayısıyla istemedim. Yasak olmasa bile yapacak halde değildim.
Akıntı vesairen geçince düzeleceğine eminim ♥
Evet canım. Ben de öyle umuyorum

Yaa şamdanım
Çalışan anne olmak ne zor dimi..
Allah yardımcın olsun. Ufaklık neden atlatamadı hala
Aynen kuzularım yoğurt yoğurttur bence ya.
Hatta gebelikte pastorize olmayan çiğ sütten toksoplazma mikrobu nedeniyle uzak durmak gerekiyormuş.
O yüzden hem sevmiyorum hem de bilerek de uzak duruyorum ev yoğurdundan.
Çünkü evde kaynatılsa da pastorizasyon işlemi gibi olmaz. Gidip pastorize sütten mayalayınca da ne anlamı kalacak hazır alayım daha iyi

Hem çalışıp hem temiz evi olan var mı samdanim
Benim bir eltim var kapıyı acarken toz suratına yapışır tozdan görünmez olursun o derece

inşallah anlar eşin cidden çok zor ya. benim kaynanam da yatip uyudu kalkti oturdu herşey anneme kaldı. saçma sapan bir hafta yaşayıp gonderdim ikisini de
Gerçekten şaka gibiler. Canım Allah yardımcın olsun. İnşaallah gelip kalmazlar kalırlarsa da 1 2 günle kurtar anneme kaldı bütün iş dedin de anneme posta koyduğu gün aklıma geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…