- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.001
Yoğurt tarifi için mi özelden mesaj atican
Bize niye demionn tarifi
Yemedim balım dün ucundan kıyısından döndümnapiyon dilos ban yememisin fıstığım:)
Ne yoğurdu kız pipi resmi attım ben hiç yoğurt mayalamadım dahaYoğurt tarifi için mi özelden mesaj atican
Bize niye demionn tarifi
Pipi resmimiNe yoğurdu kız pipi resmi attım ben hiç yoğurt mayalamadım daha
Benim şehazedemin pipisi mari cicim merak etmiş küçücükken belli oluyomu diye dedim hemde nasılPipi resmimi
Biz niye o pipiyi goremiyoruz çevremizde hamile de yok hadi olsa senin bebenin pipisiyle benzetmeyiz ki
Evet ben de öyle dedim yani ona benzer işte bunlar ikizler gece annen uyanamaz falan diyorum. çünkü hanfendi uyku ilacı alıyor 11 de uyur gündüz 11 e kadar. Bir tanıdıklarının da ikizi varmış 1 hafta biri 1 hafta diğeri bakıyormuş öyle bize siyalleri yolluyor da işte ben de basimdam saçmaya çalışıyorumkendi sinsiliginde bogulsun inşallahyardım edecek insan olsa başta sen istersin zaten nolur gel anne yardıma ihtiyacım var diye.
ama yani o alttan isliyosa sen de işle. annen doğru diyo gelse kalsa iyi olur. nobetli bakardik ama yakın oturuyoruz. en azından annen gece deliksiz uyusun gündüz birimiz dinç olur. tek bebek değil ikiz bebek. gece gündüz zor diye işle kocanı.
Hayırlısı canım bizimki işin esprisiYaaa o kadar çok kişi erkek hissediyor ki artık bende erkek hissetmeye başladım gülnihalim
Yemedim balım dün ucundan kıyısından döndüm
İyim kuzum temizlik iş güç sen napion kuzum
Kuzu baktım 6500 yazıyor kim almış dedim 6498 yazıyor iki mesajla 65 ulaştımhala tam olarak uslanmadin yani
65 bini de almışsın tebrik ederim canımartık pusuya sen mi yatiyon
ben de öyle böyle yuvarlanıyorum kuzum:) şu an çamaşırlarla savaşıyorumpazartesine kadar pertim çıkacak sonra cumaya kadar iş yüzünden pertim çıkacak işte öyle bi sarmal
Canım 40 çıkar çıkmaz olmuyor yani ben pek istemiyorum çünkü vücudum daha tam toparlanmamisti yani 40 bitince eskisi gibi olunmuyor hala da değilimsonra da akıntı başlamıştı doktora falan gittim yara Mara olayi. Sali günü göstereceğim sonucu ona göre start veririm
Neden acayip şaşırıyorsun ki?Cici gulnihalin ikiz bebekleri bide 3 yasnda cocufu var ya hani bilmrm anlatabildimmitabi sen dha cokk basndasn herseyn bizim tek cock o bile deliksiz uyumuyor 3 yasi doldugu halde ama tabi artk ne zamanlar derin uyuyo onu bliyorz en azndan
Ayrica ev yogurdu yemedgne acayp sasirdim bukdr dikat ederken neden yiyemiyorsn ki
Evet ben de öyle dedim yani ona benzer işte bunlar ikizler gece annen uyanamaz falan diyorum. çünkü hanfendi uyku ilacı alıyor 11 de uyur gündüz 11 e kadar. Bir tanıdıklarının da ikizi varmış 1 hafta biri 1 hafta diğeri bakıyormuş öyle bize siyalleri yolluyor da işte ben de basimdam saçmaya çalışıyorum
Son banimdan sonra inanilmaz sogudum sitedenEv yapımı yoğurt yiyemediğim için hazır kullanıyorum çayım.
Patilim hevesim çok yok. Ama çok uzakta değilim. %50 %50 diyebilirim.
Kesinlikle hevesim var desem zaten bir şekilde yapardım.
Bende karar aşamasındayım bakalım.
Ama yapmama fikrine sanırım daha çok yakınlaştım.
Akşam geyşamla da bir durum görüşmesi yapıp son kararımı vereceğim
Önümüzdeki kontrolde herşey yolundaysa bende alıştım herhalde diyeceğim şamdanım
Sen nasılsın kuzum?
Hallettim ama sosyal etkinlik girişlerinde yanlış şeyler yapmışım idare aradı onları düzelteceğim ve herşeyi yeni baştan gözden geçireceğim kespırım
Sen nasılsın bitenem dediğin gibi çok denk gelemiyoruz seninle
Maşallah subhanallah diloyum
O kadar belirgin görünüyor mu pipisi gerçekten
Gülparem senin kırkın çıkmadı mı, neden öylesiniz ki
Neden acayip şaşırıyorsun ki?
Bunun dikkat etmekle ne ilgisi var, satın alınanların içinde siyanür var sanki. Ev yoğurdunu oldum olası içim almıyor. Gebelikten önce de yiyemezdim. Satın alınanlardan da belli markaları tüketebiliyorum ve sağlıklı olduklarına da inanıyorum.
Cicim ben de oyleydim. Sonradan esim sayesinde ev yogurduna cok alistim. Bi de kiz icin kendim mayaliyorum ya sutu de temiz birinden aliyorum. Alismisim onun tadina. Simdi hazir bana acaip yavan ve tatsiz geliyorNeden acayip şaşırıyorsun ki?
Bunun dikkat etmekle ne ilgisi var, satın alınanların içinde siyanür var sanki. Ev yoğurdunu oldum olası içim almıyor. Gebelikten önce de yiyemezdim. Satın alınanlardan da belli markaları tüketebiliyorum ve sağlıklı olduklarına da inanıyorum.
Kuzu baktım 6500 yazıyor kim almış dedim 6498 yazıyor iki mesajla 65 ulaştımtam olarak uslandim sayılmaz
Kolay gelsin canım da pertini çıkaracak kadar zorlama
Evet canım. Ben de öyle umuyorumYavrum sağlık problemi olunca isteksiz olman normal.
Bende ilk 3 ay ağrılarım dolayısıyla istemedim. Yasak olmasa bile yapacak halde değildim.
Akıntı vesairen geçince düzeleceğine eminim ♥
Yaa şamdanımB Brunello Cicinelli mok gibiyim ciciçocuk hastaydı falan demiştim ya. o zamandan beri devam uykusuz işe gidip gelmeye yedi gün sabahin köründe kalkmaya. dün gece uyurum dedim oğlan sabaha kadar kustu. yine uykusuzum ve aşırı çok iş birikti evde.
çok yorgunum
cicisko yoğurt yapma Makinesi alınca kutu sütle ve activa yoğurtla kendine mayalayip yiyebilirsin günlük:) çiğ süt gibi olmuyo kutu sütün yoğurdu:) ve bebeğe iki yaşa kadar kutu süt önermişti alerji doktoru. aklında bulunsun beybi. ben de karışık kullanıyorum. disardan aliyorum kendim yapıyorum falan:) bence de çok önemli değil açıkçası:)
Aynen kuzularım yoğurt yoğurttur bence ya.Cicim ben de oyleydim. Sonradan esim sayesinde ev yogurduna cok alistim. Bi de kiz icin kendim mayaliyorum ya sutu de temiz birinden aliyorum. Alismisim onun tadina. Simdi hazir bana acaip yavan ve tatsiz geliyor
Ama bende hazirlarin inanilmaz tehlike barindirdigina inanmiyorum yani. Normal yogurt o da yani
Hem çalışıp hem temiz evi olan var mı samdanimkız giyecek çorap dahi kalmadi ev aldı başını gitti her yer kusmuktu bidevallahi bitmiyo. ben anlamıyorum hem çalışıp hem evini tertemiz yapanlar işini biriktirmeyenler nasıl yapıyo anacim ben biseyleri beceremiyorum anlaşılan
uslan artık deli dilos bak gelip geciyor ömür
Gerçekten şaka gibiler. Canım Allah yardımcın olsun. İnşaallah gelip kalmazlar kalırlarsa da 1 2 günle kurtarinşallah anlar eşincidden çok zor ya. benim kaynanam da yatip uyudu kalkti oturdu herşey anneme kaldı. saçma sapan bir hafta yaşayıp gonderdim ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?