Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen oyle tamamen aliskanlik bunlar. Sevmedigin seyi yiyemezsin. Mahrum kalmaktansa alternatif denemek en mantiklisi

Nego gibi olanlar onlar başka valla ben de öyle olamıyorum
Sahi negodan haber var mı bitti mi cezası

Tamam sakin ol bu cikis niye ki anlamadim herseye cok dikkat ettigin icin sasirdim yoksa bana gore ben de kizima satin alinan yogurttan da yediriyorum yani

Ne kadar oldu kuzum doğum yapalı?
Tam 2 ay cicim.. karnımın ortasındaki o dikine çizgi ve ikiz hamileliğin de verdiği gevşek hali gitsin diye bekliyorum da oturduğum yerden pek gideceği yok. Hastaneye git gel yaparken iyiydi o tempoda kilo vermiştim ama şimdi süt olsun diye ha bire yiyorum gobus kendinden geçiyor. 70 kilo oldum ben 55 kere alışıktim

Aynen oyle tamamen aliskanlik bunlar. Sevmedigin seyi yiyemezsin. Mahrum kalmaktansa alternatif denemek en mantiklisi
Başka şehirlerde var mı bilmiyorum yaşadığım şehre özgü bir marka mı bilmiyorum ama çobankaya diye bir marka var.
Doğallık konusunda epey iddialı. Ve tadı nefis. Fiyat olarak normal yoğurtlara göre 10 tl falan fazla. Bunu tercih ediyorum. Üstündeki açıklama beni yeterince tatmin ediyor

Ahh sorma çayım . Önceden kızı kolluyorduk uyusun diye şimdi bunlar da var ne yaparız bilmem

Hem çalışıp hem temiz evi olan var mı samdanim
Benim bir eltim var kapıyı acarken toz suratına yapışır tozdan görünmez olursun o derece
Cocuk yokken calisiyorken evim tertemiz olurdu hele gnduz yasayan eden yok aksamdan aksama cok pislenmezdi yanj haftada 1 temizlik yeterli gelirdi ama cocuklu evde bide calisan anne olmak zorlarin otesi bisey ...

Hazir sayilmaz bu ev yogurde resmen aciklamalara gore Ye bunu sen iyiymis bu. Yarasin,cici bebeye kalsiyum olsun

Grubuna biri musallat olmuştu negomuzu da aldı gitti kendiyle gıcık
İnşaallah hemen biter cezası
Eneee kimmis ki? bakayim bi kurcalayim Ben negonun topigine de giremiyorum epeydir. Hep gidip geldigim icin yuzum yok beni tekrar al demeye
Nego huhuuuvv seni seviyorum titizler kralicem

Tamam sakin ol bu cikis niye ki anlamadim herseye cok dikkat ettigin icin sasirdim yoksa bana gore ben de kizima satin alinan yogurttan da yediriyorum yani
Çıkış demeyelim de sadece market yoğurduna çok haksızlık yapılıyor gibi geliyor. Market yoğurduna gebeliğe dikkat etmemek gibi konuştuğun için bu şekilde cevap verdim.
Demin söyledim ama yeniden söyleyeyim.
Gebelikte çiğ sütten uzak durmak lazım toksoplazma mikrobu dolayısıyla. Pastorize süt kullanmalı. Çiğ süt evde kaynatılsa da pastorizasyon işlemi gibi olacağına inanmadığım için içim rahat etmez. Sevsem de sanırım ev yoğurdu tüketmezdim. Pastorize süt ile yoğurt mayalamanın da bir anlamı yok.
Muadillerine göre 10 TL kadar fazla olsa da ben şu markayı kullanıyorum yoğurt olarak

Üstündeki açıklama beni tatmin ediyor. İçim rahat tüketiyorum. Gebelikten önce de bu markayı kullanırdım.

Ayyy maşallah subhanallah ne ara 2 aylık oldular yahu
Daha çok yeni kuzum deformasyon hemen gitmez. Ama zamanla gidecektir. Spora da başlarsın ilerleyen vakitlerde.
Sütün ne durumda? Bir ara sıkıntılıydı çünkü.

Hazir sayilmaz bu ev yogurde resmen aciklamalara gore Ye bunu sen iyiymis bu. Yarasin,cici bebeye kalsiyum olsun
İnşallahhhh kespırım
Eskiden yatmadan önce yerdim mide yanması yaşamaya başladım meğer yatmadan önce yoğurt yememek gerekiyormuş.
Hatta doktor 10 dan sonra ağzına hiçbirşey koyma dedim.
Ağzım da durmuyor ki

Evet ya ben de şaşırıyorum 2 ay olduk maşaallah
Sütum de Ne kötü ne iyi cicim. Ama emzirmeye devam tabi. Çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…