- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.021
Aynen oyleYaa şamdanım ☹
Çalışan anne olmak ne zor dimi..
Allah yardımcın olsun. Ufaklık neden atlatamadı hala
Aynen kuzularım yoğurt yoğurttur bence ya.
Hatta gebelikte pastorize olmayan çiğ sütten toksoplazma mikrobu nedeniyle uzak durmak gerekiyormuş.
O yüzden hem sevmiyorum hem de bilerek de uzak duruyorum ev yoğurdundan.
Çünkü evde kaynatılsa da pastorizasyon işlemi gibi olmaz. Gidip pastorize sütten mayalayınca da ne anlamı kalacak hazır alayım daha iyi
Ne kadar oldu kuzum doğum yapalı?Evet canım. Ben de öyle umuyorum
kız giyecek çorap dahi kalmadi ev aldı başını gitti her yer kusmuktu bidevallahi bitmiyo. ben anlamıyorum hem çalışıp hem evini tertemiz yapanlar işini biriktirmeyenler nasıl yapıyo anacim ben biseyleri beceremiyorum anlaşılan
uslan artık deli dilos bak gelip geciyor ömür
Tamam sakin ol bu cikis niye ki anlamadim herseye cok dikkat ettigin icin sasirdim yoksa bana gore ben de kizima satin alinan yogurttan da yediriyorum yaniNeden acayip şaşırıyorsun ki?
Bunun dikkat etmekle ne ilgisi var, satın alınanların içinde siyanür var sanki. Ev yoğurdunu oldum olası içim almıyor. Gebelikten önce de yiyemezdim. Satın alınanlardan da belli markaları tüketebiliyorum ve sağlıklı olduklarına da inanıyorum.
Tam 2 ay cicim.. karnımın ortasındaki o dikine çizgi ve ikiz hamileliğin de verdiği gevşek hali gitsin diye bekliyorum da oturduğum yerden pek gideceği yok.Ne kadar oldu kuzum doğum yapalı?
Salidan beri cezaliNego gibi olanlar onlar başka valla ben de öyle olamıyorum
Sahi negodan haber var mı bitti mi cezası
Başka şehirlerde var mı bilmiyorum yaşadığım şehre özgü bir marka mı bilmiyorum ama çobankaya diye bir marka var.Aynen oyletamamen aliskanlik bunlar. Sevmedigin seyi yiyemezsin. Mahrum kalmaktansa alternatif denemek en mantiklisi
Ahh sorma çayım . Önceden kızı kolluyorduk uyusun diye şimdi bunlar da var ne yaparız bilmemCici gulnihalin ikiz bebekleri bide 3 yasnda cocufu var ya hani bilmrm anlatabildimmitabi sen dha cokk basndasn herseyn bizim tek cock o bile deliksiz uyumuyor 3 yasi doldugu halde ama tabi artk ne zamanlar derin uyuyo onu bliyorz en azndan
Ayrica ev yogurdu yemedgne acayp sasirdim bukdr dikat ederken neden yiyemiyorsn ki
Cocuk yokken calisiyorken evim tertemiz olurdu hele gnduz yasayan eden yok aksamdan aksama cok pislenmezdi yanj haftada 1 temizlik yeterli gelirdi ama cocuklu evde bide calisan anne olmak zorlarin otesi bisey ...Hem çalışıp hem temiz evi olan var mı samdanim
Benim bir eltim var kapıyı acarken toz suratına yapışır tozdan görünmez olursun o derece
Grubuna biri musallat olmuştu negomuzu da aldı gitti kendiyle gıcıkSalidan beri cezalikime ne dediyse o da benim gibi hic tutamiyo agzini
Zor ama imkansiz degil cnm her zorlukta sonra elbet bir kolaylik verir Rabbim ...Ahh sorma çayım . Önceden kızı kolluyorduk uyusun diye şimdi bunlar da var ne yaparız bilmem
Hazir sayilmaz bu ev yogurde resmen aciklamalara goreBaşka şehirlerde var mı bilmiyorum yaşadığım şehre özgü bir marka mı bilmiyorum ama çobankaya diye bir marka var.
Doğallık konusunda epey iddialı. Ve tadı nefis. Fiyat olarak normal yoğurtlara göre 10 tl falan fazla. Bunu tercih ediyorum. Üstündeki açıklama beni yeterince tatmin ediyor
Eki Görüntüle 2575253
Eneee kimmis ki? bakayim bi kurcalayimGrubuna biri musallat olmuştu negomuzu da aldı gitti kendiyle gıcık
İnşaallah hemen biter cezası
Çıkış demeyelim de sadece market yoğurduna çok haksızlık yapılıyor gibi geliyor. Market yoğurduna gebeliğe dikkat etmemek gibi konuştuğun için bu şekilde cevap verdim.Tamam sakin ol bu cikis niye ki anlamadim herseye cok dikkat ettigin icin sasirdim yoksa bana gore ben de kizima satin alinan yogurttan da yediriyorum yani
Ne oldu kiz nereye ?Yani insan oyle bi durumun icinde buluyorki kendini bazen ... neyse kizlar ben temizlege devam edeyjmm gorusuruz
Ayyy maşallah subhanallah ne ara 2 aylık oldular yahuTam 2 ay cicim.. karnımın ortasındaki o dikine çizgi ve ikiz hamileliğin de verdiği gevşek hali gitsin diye bekliyorum da oturduğum yerden pek gideceği yok.Hastaneye git gel yaparken iyiydi o tempoda kilo vermiştim ama şimdi süt olsun diye ha bire yiyorum gobus kendinden geçiyor. 70 kilo oldum ben 55 kere alışıktim
Aaaa kim, ne musallatıGrubuna biri musallat olmuştu negomuzu da aldı gitti kendiyle gıcık
İnşaallah hemen biter cezası
İnşallahhhh kespırımHazir sayilmaz bu ev yogurde resmen aciklamalara goreYe bunu sen iyiymis bu. Yarasin,cici bebeye kalsiyum olsun
Evet ya ben de şaşırıyorum 2 ay olduk maşaallahAyyy maşallah subhanallah ne ara 2 aylık oldular yahu
Daha çok yeni kuzum deformasyon hemen gitmez. Ama zamanla gidecektir. Spora da başlarsın ilerleyen vakitlerde.
Sütün ne durumda? Bir ara sıkıntılıydı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?