Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de Hele hele hamileyken neydi oyle 25 kilo falan aldim 100e yakin doguma gittim Yeme bacim vermesi cok zor

Aaaa kim, ne musallatı
Bir üye saçma sapan bir sebepten konuya girdi ne güzel sohbet ediyorlarmış. Yok bakım yapmazsanız kocanız beğenmez tabi gibisinden bir şeydi herhalde uykulu uykulu okumuştum da umarım yanlış değildir. Ordan nego da haklı olarak kızdı topigimde böyle seyler istemem üyelere saygısızlık yapma diye. O bi cevap verdi nego verdi derken mune cezayi bastı ama negonun hiç suçu yoktu hatta negonun kendi sayfasına bile yazmıştı

Evet ya ben de şaşırıyorum 2 ay olduk maşaallah
Sütum de Ne kötü ne iyi cicim. Ama emzirmeye devam tabi. Çok şükür ❤❤
Olsun kuzum emzirmeye devam edecek kadar olsun da
İnşallahhhh sütlü sütlü olalım hepimiz

Hee yav kadinin biyigi cikmis da. Onu soylemis. Sonra kocam benden sogudu diye baslik acarsiniz demis. Manyak mi ne Ben adamin pis donunu yikarken sogumuyorum da benim biyiklar kanuniye dondu diye mi soguyacakmis Alnini karislarim

Benim de Hele hele hamileyken neydi oyle 25 kilo falan aldim 100e yakin doguma gittim Yeme bacim vermesi cok zor
Eyvah
Ben çok tuhaf ki bu kadar yememe rağmen her gittiğim zaman kilo vermiş tartılıyorum. Şok içindeyim. Hastahanenin tartısı mı bozuk nedir.
Herkes aldın çok belli yüzünden diyor. Karnım da çıkmaya başladı.
İnşallah çok almamışımdır diye gidip kilo vermiş görünce şok geçiriyorum
Önce 1 kg verdim. Şimdi de her gittiğimde 250, 300 gr eksiğim.
Doktor normal diyor da ben bu işten birşey anlamadım

Olsun kuzum emzirmeye devam edecek kadar olsun da
İnşallahhhh sütlü sütlü olalım hepimiz
İnşaallah cicimmm. Hastanede seni ilk emdiği zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum ben çok heyecanlanmıştım. İlk olunca biraz değişik geliyordu

Ses etme boylesi iyi Dillendirme nazar etme

Hee yav kadinin biyigi cikmis da. Onu soylemis. Sonra kocam benden sogudu diye baslik acarsiniz demis. Manyak mi ne Ben adamin pis donunu yikarken sogumuyorum da benim biyiklar kanuniye dondu diye mi soguyacakmis Alnini karislarim
Evet yaa hatta konuyu açan kişi de bi biyiktan olay nerelere geldi demişti. Kendini suçlu hissetti ama işte onun ne suçu var

Vay densiz.
Bende bu işi anlamıyorum kuzum ya.
Bir yerde bulunmak düşünce açısından sana uymuyorsa orda bulunma bu kadar basit. Kimse hiçbir topiğe yazmak zorunda değil.
Muhabbet iletişim tutuyorsa yazarsın sana aykırı geliyorsa yazmazsın.
Neden laf salatası yapıyorsun neden tartışma ortamı yaratıyorsun.
Bir de gidip kızın profiline kadar yazmış demek ha.. Vallahi ilginç.

Cicim kolay gelsin. Artık son hafta dinlenirsin bundan sonra bol bol ☺☺

Su libibili olaylarında Benim o kadar uzadı ki artık kendimi bakire gibi hissediyorum. Arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu oluyorum
Kız nihalim senin kırkın çıkmadı mı diyecektim ciciye yazdığını okudum sonra alıntıyı da yapmış bulundum
Ee kocacigin ne diyor bu işe

İnşaallah cicimmm. Hastanede seni ilk emdiği zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum ben çok heyecanlanmıştım. İlk olunca biraz değişik geliyordu
Yaaaa öyle bir konuya barnak bastın ki gülparem
Ben göğüslerimden çok huylanırım. Gebelikten önce de geyşama falan pek göğüslerimle ilgilenme izni vermezdim hatta oldum olası aramızda tartışma konusudur
Çünkü gerçekten içim olumsuz anlamda bir tuhaf oluyor. Gıdıklanıyor muyum huylanıyor muyum bilmiyorum gerçekten çözemedim
Şimdi iyice hassaslaştı. Geçen yine elini uzattı kendimi geri çektim.
Sen nasıl emzireceksin dedi. Hakkaten ben bunu hiç düşünmemiştim diye beni aldı bir düşünce
Ben nasıl emziricem

Ses etme boylesi iyi Dillendirme nazar etme
51 e yakın gebe kaldım.
49.8 lere düşmüş vaziyetteyim kespırım. İnan bu gidişat hiç iyi değil boyum 1.70
Biraz daha verirsem evrenden bir toz bulutu olarak yok olacağım
Ama 50 ye göre daha kilolu durmaya başladım. Nasıl çıkıyor o kilo.

Kız nihalim senin kırkın çıkmadı mı diyecektim ciciye yazdığını okudum sonra alıntıyı da yapmış bulundum
Ee kocacigin ne diyor bu işe
Yavrum bana saygı gösteriyor bu konuda bir de akıntı falan vardı ya ama inşaallah güzel günler yakında

Bir melegi izleyerek emzireceksin. Oyle bir hale geleceksin ki emsin diye takla atacaksin Emzirirken izlemeye oyle dalacaksin ki huylanma falan hissetmeyeceksin
Yazan:memesinden felaket huylanan bir anne

Ahahha Allahim ben en son lisede 51dim Kaslardan falan mi gitti acaba kilolar? Garip bi durum

Bebeyim bak bebeYim dedim sen ne hakla 1.70 Ken 49 olursun ya. Ben gibi olacaksın cicim 1.73 e 70 kilo hep 70 bak

Ahahha Allahim ben en son lisede 51dim Kaslardan falan mi gitti acaba kilolar? Garip bi durum
Bebeyim bak bebeYim dedim sen ne hakla 1.70 Ken 49 olursun ya. Ben gibi olacaksın cicim 1.73 e 70 kilo hep 70 bak
Allah
Kuzular bende boy var ama kemik yapım ince. Sadece 1 kez 60 kg oldum. Herkes nolur ver demeye başladı. Yarım dünya gibiydim. Hamile sandı akrabalar neler neler.. Hatta geçen yaz Yakuzaya senin gelin hala doğurmadı mı demiş
O yüzden benim en ideal kilom 53.
En çok 53 ken güzeldim
Bidahaki gittiğimde tartıda çıkacak sonuç kalbime indirebilir. 47 falan mı görürüm acaba diyorum artık

Bir melegi izleyerek emzireceksin. Oyle bir hale geleceksin ki emsin diye takla atacaksin Emzirirken izlemeye oyle dalacaksin ki huylanma falan hissetmeyeceksin
Yazan:memesinden felaket huylanan bir anne
Yaaa inşallah ne güzel yazmışsın
Huylansam da bir şekilde emzirmek zorundayım zaten. Artık nasıl olacak bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…