- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.041
Benim deİnşallahhhh kespırım
Eskiden yatmadan önce yerdim mide yanması yaşamaya başladım meğer yatmadan önce yoğurt yememek gerekiyormuş.
Hatta doktor 10 dan sonra ağzına hiçbirşey koyma dedim.
Ağzım da durmuyor ki
Bir üye saçma sapan bir sebepten konuya girdi ne güzel sohbet ediyorlarmış. Yok bakım yapmazsanız kocanız beğenmez tabi gibisinden bir şeydi herhalde uykulu uykulu okumuştum da umarım yanlış değildir. Ordan nego da haklı olarak kızdı topigimde böyle seyler istemem üyelere saygısızlık yapma diye. O bi cevap verdi nego verdi derken mune cezayi bastı ama negonun hiç suçu yoktu hatta negonun kendi sayfasına bile yazmıştıAaaa kim, ne musallatı
Olsun kuzum emzirmeye devam edecek kadar olsun daEvet ya ben de şaşırıyorum 2 ay olduk maşaallah
Sütum de Ne kötü ne iyi cicim. Ama emzirmeye devam tabi. Çok şükür ❤❤
Bira gerilerde kaldı ama bulursun canimEneee kimmis ki? bakayim bi kurcalayimBen negonun topigine de giremiyorum epeydir. Hep gidip geldigim icin yuzum yok beni tekrar al demeye
@Negohatun huhuuuvv seni seviyorum titizler kralicem
Hee yav kadinin biyigi cikmis da. Onu soylemis. Sonra kocam benden sogudu diye baslik acarsiniz demis. Manyak mi neBir üye saçma sapan bir sebepten konuya girdi ne güzel sohbet ediyorlarmış. Yok bakım yapmazsanız kocanız beğenmez tabi gibisinden bir şeydi herhalde uykulu uykulu okumuştum da umarım yanlış değildir. Ordan nego da haklı olarak kızdı topigimde böyle seyler istemem üyelere saygısızlık yapma diye. O bi cevap verdi nego verdi derken mune cezayi bastı ama negonun hiç suçu yoktu hatta negonun kendi sayfasına bile yazmıştı
EyvahBenim deHele hele hamileyken neydi oyle 25 kilo falan aldim 100e yakin doguma gittim Yeme bacim vermesi cok zor
İnşaallah cicimmm. Hastanede seni ilk emdiği zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum ben çok heyecanlanmıştım. İlk olunca biraz değişik geliyorduOlsun kuzum emzirmeye devam edecek kadar olsun da
İnşallahhhh sütlü sütlü olalım hepimiz
Ses etme boylesi iyiEyvah
Ben çok tuhaf ki bu kadar yememe rağmen her gittiğim zaman kilo vermiş tartılıyorum. Şok içindeyim. Hastahanenin tartısı mı bozuk nedir.
Herkes aldın çok belli yüzünden diyor. Karnım da çıkmaya başladı.
İnşallah çok almamışımdır diye gidip kilo vermiş görünce şok geçiriyorum
Önce 1 kg verdim. Şimdi de her gittiğimde 250, 300 gr eksiğim.
Doktor normal diyor da ben bu işten birşey anlamadım
Evet yaa hatta konuyu açan kişi de bi biyiktan olay nerelere geldi demiştiHee yav kadinin biyigi cikmis da. Onu soylemis. Sonra kocam benden sogudu diye baslik acarsiniz demis. Manyak mi neBen adamin pis donunu yikarken sogumuyorum da benim biyiklar kanuniye dondu diye mi soguyacakmis Alnini karislarim
Iste boyle densizler varken bes gun bani ben yiyorumEvet yaa hatta konuyu açan kişi de bi biyiktan olay nerelere geldi demişti. Kendini suçlu hissetti ama işte onun ne suçu var
Vay densiz.Bir üye saçma sapan bir sebepten konuya girdi ne güzel sohbet ediyorlarmış. Yok bakım yapmazsanız kocanız beğenmez tabi gibisinden bir şeydi herhalde uykulu uykulu okumuştum da umarım yanlış değildir. Ordan nego da haklı olarak kızdı topigimde böyle seyler istemem üyelere saygısızlık yapma diye. O bi cevap verdi nego verdi derken mune cezayi bastı ama negonun hiç suçu yoktu hatta negonun kendi sayfasına bile yazmıştı
Kız nihalim senin kırkın çıkmadı mı diyecektim ciciye yazdığını okudum sonraCicim kolay gelsin. Artık son hafta dinlenirsin bundan sonra bol bol ☺☺
Su libibili olaylarında Benim o kadar uzadı ki artık kendimi bakire gibi hissediyorum.Arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu oluyorum
Yaaaa öyle bir konuya barnak bastın ki gülparemİnşaallah cicimmm. Hastanede seni ilk emdiği zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum ben çok heyecanlanmıştım. İlk olunca biraz değişik geliyordu
51 e yakın gebe kaldım.Ses etme boylesi iyiDillendirme nazar etme
Yavrum bana saygı gösteriyor bu konuda bir de akıntı falan vardı ya ama inşaallah güzel günler yakındaKız nihalim senin kırkın çıkmadı mı diyecektim ciciye yazdığını okudum sonraalıntıyı da yapmış bulundum
Ee kocacigin ne diyor bu işe
Bir melegi izleyerek emzireceksin. Oyle bir hale geleceksin ki emsin diye takla atacaksinYaaaa öyle bir konuya barnak bastın ki gülparem
Ben göğüslerimden çok huylanırım. Gebelikten önce de geyşama falan pek göğüslerimle ilgilenme izni vermezdim hatta oldum olası aramızda tartışma konusudur
Çünkü gerçekten içim olumsuz anlamda bir tuhaf oluyor. Gıdıklanıyor muyum huylanıyor muyum bilmiyorum gerçekten çözemedim
Şimdi iyice hassaslaştı. Geçen yine elini uzattı kendimi geri çektim.
Sen nasıl emzireceksin dedi. Hakkaten ben bunu hiç düşünmemiştim diye beni aldı bir düşünce
Ben nasıl emziricem
Ahahha Allahim ben en son lisede 51dim51 e yakın gebe kaldım.
49.8 lere düşmüş vaziyetteyim kespırım. İnan bu gidişat hiç iyi değil boyum 1.70
Biraz daha verirsem evrenden bir toz bulutu olarak yok olacağım
Ama 50 ye göre daha kilolu durmaya başladım. Nasıl çıkıyor o kilo.
Bebeyim bak bebeYim dedim51 e yakın gebe kaldım.
49.8 lere düşmüş vaziyetteyim kespırım. İnan bu gidişat hiç iyi değil boyum 1.70
Biraz daha verirsem evrenden bir toz bulutu olarak yok olacağım
Ama 50 ye göre daha kilolu durmaya başladım. Nasıl çıkıyor o kilo.
Ahahha Allahim ben en son lisede 51dimKaslardan falan mi gitti acaba kilolar? Garip bi durum
AllahBebeyim bak bebeYim dedimsen ne hakla 1.70 Ken 49 olursun ya. Ben gibi olacaksın cicim 1.73 e 70 kilo hep 70 bak
Yaaa inşallah ne güzel yazmışsınBir melegi izleyerek emzireceksin. Oyle bir hale geleceksin ki emsin diye takla atacaksinEmzirirken izlemeye oyle dalacaksin ki huylanma falan hissetmeyeceksin
Yazan:memesinden felaket huylanan bir anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?