- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.061
Yaa şamdanım ☹
Çalışan anne olmak ne zor dimi..
Allah yardımcın olsun. Ufaklık neden atlatamadı hala
Aynen kuzularım yoğurt yoğurttur bence ya.
Hatta gebelikte pastorize olmayan çiğ sütten toksoplazma mikrobu nedeniyle uzak durmak gerekiyormuş.
O yüzden hem sevmiyorum hem de bilerek de uzak duruyorum ev yoğurdundan.
Çünkü evde kaynatılsa da pastorizasyon işlemi gibi olmaz. Gidip pastorize sütten mayalayınca da ne anlamı kalacak hazır alayım daha iyi
Hem çalışıp hem temiz evi olan var mı samdanim
Benim bir eltim var kapıyı acarken toz suratına yapışır tozdan görünmez olursun o derece
Gerçekten şaka gibiler. Canım Allah yardımcın olsun. İnşaallah gelip kalmazlar kalırlarsa da 1 2 günle kurtaranneme kaldı bütün iş dedin de anneme posta koyduğu gün aklıma geldi.
Dikkat etmeye calistign icin sut bile gaz yapar diye icmedgn icin millette ev yogurduna dha onem verdgi icin acayp sasirdim dedim ...Çıkış demeyelim de sadece market yoğurduna çok haksızlık yapılıyor gibi geliyor. Market yoğurduna gebeliğe dikkat etmemek gibi konuştuğun için bu şekilde cevap verdim.
Demin söyledim ama yeniden söyleyeyim.
Gebelikte çiğ sütten uzak durmak lazım toksoplazma mikrobu dolayısıyla. Pastorize süt kullanmalı. Çiğ süt evde kaynatılsa da pastorizasyon işlemi gibi olacağına inanmadığım için içim rahat etmez. Sevsem de sanırım ev yoğurdu tüketmezdim. Pastorize süt ile yoğurt mayalamanın da bir anlamı yok.
Muadillerine göre 10 TL kadar fazla olsa da ben şu markayı kullanıyorum yoğurt olarak
Eki Görüntüle 2575254
Üstündeki açıklama beni tatmin ediyor. İçim rahat tüketiyorum. Gebelikten önce de bu markayı kullanırdım.
Dikkat etmeye calistign icin sut bile gaz yapar diye icmedgn icin millette ev yogurduna dha onem verdgi icin acayp sasirdim dedim ...
Market yogurduna gebelige dikkat etmemek dercesine bi soylemde bulunmadim cok asiri hassassin . Ben senin yaptiginin yarisi kadar o oylr bu boyle olsn diye dikkat edicem diye ugrasmamisimdir hamileyken ben bunlara takilan bi insan degiljm sen asiri dikkat ettgn icin soyledm soylemez olaydim soylemedim sayyy
Deprem oldu ellerim korkudan titriuor suan hicbisey onemsiz
Cok kotuydu kizimi korkutmamak icjn tepkisiz kalmaya calisrak antre bosluguna goturdm onu avize nasl sallaniyoduevet ya deprem olmuş eşim mesaj atmış ben hissetmedim4.7 olmuş marmara denizinde
Haydaaabenim eşim seviyo benim yaptığım yoğurdu. oğlum da benim yaptığım yoğurdu daha coky yiyo disarsan alinana göre :) o yüzden yapıyorum ben cici:) ama baktım yorgunum canım istemiyo disardan aliyoruzama senin aldığın çok güzelmiş burda hiç görmedim. eşim tire birliğin yoğurdunu aliyo genelde bize:) o da güzel
çalışan anne olmak zor kocası polis olan çalışan anne olmak daha zorkocası polis gurbette çalışan anne olmak hunilik cici ama çok şükür işime karışan yok diye avutuyom kendimi işte
oğlum da geçti çok şükür:) inattan su içe içe kustu sabaha kadar
Tamam sen öyle demedin ben hassasım tamamDikkat etmeye calistign icin sut bile gaz yapar diye icmedgn icin millette ev yogurduna dha onem verdgi icin acayp sasirdim dedim ...
Market yogurduna gebelige dikkat etmemek dercesine bi soylemde bulunmadim cok asiri hassassin . Ben senin yaptiginin yarisi kadar o oylr bu boyle olsn diye dikkat edicem diye ugrasmamisimdir hamileyken ben bunlara takilan bi insan degiljm sen asiri dikkat ettgn icin soyledm soylemez olaydim soylemedim sayyy
Deprem oldu ellerim korkudan titriuor suan hicbisey onemsiz
Çok yapmıyor buna canım sıkılıyor ilk kızımda ne güzeldikendilerini bisey saniyolar ya keşke bisey olsalar da yaptıklarına degseboşver sen biz süt yapan seylerden konuşalım nihalim
bebisleri öperek severek emzir en çok o artiriyo sütü:) kilodan da korkma süt yapıyorsa devam et yemeye :)
Ben hiçbirşey hissetmedimevet ya deprem olmuş eşim mesaj atmış ben hissetmedim4.7 olmuş marmara denizinde
Hayır. Normalde de sallanıyorum ondan hissetmem çok zorÇok yapmıyor buna canım sıkılıyor ilk kızımda ne güzeldi
Depremi hissettiniz mi??
Cici su cumleyi kurarken bile cocuk oyalar edasiyla hadi hadi tamam senin dedgm gbi olsun dercesine diyorsun dalgaya alir gbi... koskoca insanlariz oyle demek istesem oyle demek istedm derimTamam sen öyle demedin ben hassasım tamam
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
,Cici su cumleyi kurarken bile cocuk oyalar edasiyla hadi hadi tamam senin dedgm gbi olsun dercesine diyorsun dalgaya alir gbi... koskoca insanlariz oyle demek istesem oyle demek istedm derim
Hissettin mi kuzum?Ya bugün rüyamda deprem olmuş bizim bina yarı çökmüştü, ben hala 14.katta merdivenden inemem diye asansöre zorlatiyodum,herkes kiziyodu,bina yıkıldı sen hala asansöre binmeye çalışıyosun diye
Şimdi de TV de depremi görünce çok etkilendim,rüyam buna çıkacakmış demek kirabbim korusun cümle alemi İstanbul'da olanlar geçmiş olsun hepinize canlarım ❤
Ablamlar Pendik te issetmemis.Hayır. Normalde de sallanıyorum ondan hissetmem çok zor
Rüya görürken kan ter içinde kalmışım sbh uyandığımda cicim,küçük kaynimda benim yanındaydı rüyamda onu tembihliyodum bı yandan dikkat et diye fln,İstanbul'da olsam depremi yasasam anca bu kdr etkilenirdim sanırımHissettin mi kuzum?
Allah Allah malum olmuş resmen deseneRüya görürken kan ter içinde kalmışım sbh uyandığımda cicim,küçük kaynimda benim yanındaydı rüyamda onu tembihliyodum bı yandan dikkat et diye fln,İstanbul'da olsam depremi yasasam anca bu kdr etkilenirdim sanırım
Evet canım maalesef.Vay densiz.
Bende bu işi anlamıyorum kuzum ya.
Bir yerde bulunmak düşünce açısından sana uymuyorsa orda bulunma bu kadar basit. Kimse hiçbir topiğe yazmak zorunda değil.
Muhabbet iletişim tutuyorsa yazarsın sana aykırı geliyorsa yazmazsın.
Neden laf salatası yapıyorsun neden tartışma ortamı yaratıyorsun.
Bir de gidip kızın profiline kadar yazmış demek ha.. Vallahi ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?