Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benim eşim seviyo benim yaptığım yoğurdu. oğlum da benim yaptığım yoğurdu daha coky yiyo disarsan alinana göre :) o yüzden yapıyorum ben cici:) ama baktım yorgunum canım istemiyo disardan aliyoruz ama senin aldığın çok güzelmiş burda hiç görmedim. eşim tire birliğin yoğurdunu aliyo genelde bize:) o da güzel

çalışan anne olmak zor kocası polis olan çalışan anne olmak daha zor kocası polis gurbette çalışan anne olmak hunilik cici ama çok şükür işime karışan yok diye avutuyom kendimi işte
oğlum da geçti çok şükür:) inattan su içe içe kustu sabaha kadar

Hem çalışıp hem temiz evi olan var mı samdanim
Benim bir eltim var kapıyı acarken toz suratına yapışır tozdan görünmez olursun o derece

var kız olmaz mi benim kuzenim falan öyleydi :) ha ama onun çocuğu koyduğun yerde kendi kendine uyuyan uyanan oynayan bi bebekti. gazi bile yoktu gece deliksiz uyurdu evine git her yer pırıl pırıl tertemiz hersey nizami dolap dolu yemekle falan

Gerçekten şaka gibiler. Canım Allah yardımcın olsun. İnşaallah gelip kalmazlar kalırlarsa da 1 2 günle kurtar anneme kaldı bütün iş dedin de anneme posta koyduğu gün aklıma geldi.

kendilerini bisey saniyolar ya keşke bisey olsalar da yaptıklarına degse boşver sen biz süt yapan seylerden konuşalım nihalim
bebisleri öperek severek emzir en çok o artiriyo sütü:) kilodan da korkma süt yapıyorsa devam et yemeye :)

Dikkat etmeye calistign icin sut bile gaz yapar diye icmedgn icin millette ev yogurduna dha onem verdgi icin acayp sasirdim dedim ...
Market yogurduna gebelige dikkat etmemek dercesine bi soylemde bulunmadim cok asiri hassassin . Ben senin yaptiginin yarisi kadar o oylr bu boyle olsn diye dikkat edicem diye ugrasmamisimdir hamileyken ben bunlara takilan bi insan degiljm sen asiri dikkat ettgn icin soyledm soylemez olaydim soylemedim sayyy

Deprem oldu ellerim korkudan titriuor suan hicbisey onemsiz

evet ya deprem olmuş eşim mesaj atmış ben hissetmedim 4.7 olmuş marmara denizinde

Haydaaa inattan kendini kusturmak mı, kesin akroş burcu
Yerim onu ya
Allah yardımcın olsun şamdanım gerçekten çok zor. Ama sen herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü bir gacısın
İnşaallah bende senin gibi güçlü bir polis eşi anne olurum

Tamam sen öyle demedin ben hassasım tamam
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Çok yapmıyor buna canım sıkılıyor ilk kızımda ne güzeldi

Depremi hissettiniz mi??

Ya bugün rüyamda deprem olmuş bizim bina yarı çökmüştü, ben hala 14.katta merdivenden inemem diye asansöre zorlatiyodum,herkes kiziyodu,bina yıkıldı sen hala asansöre binmeye çalışıyosun diye
Şimdi de TV de depremi görünce çok etkilendim,rüyam buna çıkacakmış demek ki rabbim korusun cümle alemi İstanbul'da olanlar geçmiş olsun hepinize canlarım

Tamam sen öyle demedin ben hassasım tamam
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Cici su cumleyi kurarken bile cocuk oyalar edasiyla hadi hadi tamam senin dedgm gbi olsun dercesine diyorsun dalgaya alir gbi... koskoca insanlariz oyle demek istesem oyle demek istedm derim

Hissettin mi kuzum?

Hissettin mi kuzum?
Rüya görürken kan ter içinde kalmışım sbh uyandığımda cicim,küçük kaynimda benim yanındaydı rüyamda onu tembihliyodum bı yandan dikkat et diye fln,İstanbul'da olsam depremi yasasam anca bu kdr etkilenirdim sanırım

Allah Allah malum olmuş resmen desene
Olabilir kuzum bazı rüyaların msj içerikli olduğuna çok inanırım.
Çok büyük bir deprem değilmiş Allah'tan. Büyük hasarlara yol açmamıştır inşallah
Allah beterinden saklasın.
Ben depremden değil de deprem anında tek olmaktan korkuyorum.
Çünkü geçen ay evde tekken depremi yaşadım. Korkunç bir deneyimdi

Evet canım maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…