- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.081
Cicim mesajını yeni gördümYaaaa öyle bir konuya barnak bastın ki gülparem
Ben göğüslerimden çok huylanırım. Gebelikten önce de geyşama falan pek göğüslerimle ilgilenme izni vermezdim hatta oldum olası aramızda tartışma konusudur
Çünkü gerçekten içim olumsuz anlamda bir tuhaf oluyor. Gıdıklanıyor muyum huylanıyor muyum bilmiyorum gerçekten çözemedim
Şimdi iyice hassaslaştı. Geçen yine elini uzattı kendimi geri çektim.
Sen nasıl emzireceksin dedi. Hakkaten ben bunu hiç düşünmemiştim diye beni aldı bir düşünce
Ben nasıl emziricem
Cok kotuydu kizimi korkutmamak icjn tepkisiz kalmaya calisrak antre bosluguna goturdm onu avize nasl sallaniyodu
Haydaaainattan kendini kusturmak mı, kesin akroş burcu
Yerim onu ya ♥
Allah yardımcın olsun şamdanım gerçekten çok zor. Ama sen herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü bir gacısın
İnşaallah bende senin gibi güçlü bir polis eşi anne olurum
Inanilmaz kiskandim insallah nazarim degmez ahahahhaAllah
Kuzular bende boy var ama kemik yapım ince. Sadece 1 kez 60 kg oldum. Herkes nolur ver demeye başladı. Yarım dünya gibiydim. Hamile sandı akrabalar neler neler.. Hatta geçen yaz Yakuzaya senin gelin hala doğurmadı mı demiş
O yüzden benim en ideal kilom 53.
En çok 53 ken güzeldim
Bidahaki gittiğimde tartıda çıkacak sonuç kalbime indirebilir. 47 falan mı görürüm acaba diyorum artık
Çok yapmıyor buna canım sıkılıyor ilk kızımda ne güzeldi
Depremi hissettiniz mi??
Olabilir canim bende inanırım mesaj içerikli rüyalara kesinlikle,ondan önce ki günde kötü bı rüya gördüm ama anlatmayim onuAllah Allah malum olmuş resmen desene
Olabilir kuzum bazı rüyaların msj içerikli olduğuna çok inanırım.
Çok büyük bir deprem değilmiş Allah'tan. Büyük hasarlara yol açmamıştır inşallah
Allah beterinden saklasın.
Ben depremden değil de deprem anında tek olmaktan korkuyorum.
Çünkü geçen ay evde tekken depremi yaşadım. Korkunç bir deneyimdi
Ben hiçbirşey hissetmedim
Gerçi normalde de sallanıyorum nasıl hissedeyim
Allah beterinden saklasın.
Ya bugün rüyamda deprem olmuş bizim bina yarı çökmüştü, ben hala 14.katta merdivenden inemem diye asansöre zorlatiyodum,herkes kiziyodu,bina yıkıldı sen hala asansöre binmeye çalışıyosun diye
Şimdi de TV de depremi görünce çok etkilendim,rüyam buna çıkacakmış demek kirabbim korusun cümle alemi İstanbul'da olanlar geçmiş olsun hepinize canlarım ❤
Aynen samdaim aklıma gelmemişti bak bu ay tutulması,beni de çok etkiliyor anladigım kadarıyla valla,rüyalarımda belli desağol kuzum benimAllah hayırlara çıkarsın inşallah. ay tutulması vardi galiba dün. bu ay tutulmaları ne kadar ilginç ya. ya bizi çok etkiliyo ya böyle doğa olayları oluyo
Yok cnm bina 0 bina ilk biz tasndik ama umarim saglam yapilidir cok korktum sagol hepmze gecms olsngeçmiş olsun canım yaAllah esirgesin hepimizi o kadar salladi mi evde sorun yok demi
Aynen samdaim aklıma gelmemişti bak bu ay tutulması,beni de çok etkiliyor anladigım kadarıyla valla,rüyalarımda belli deAllah kimseyi korktuğuna ugratmasin tabi
Yok cnm bina 0 bina ilk biz tasndik ama umarim saglam yapilidir cok korktum sagol hepmze gecms olsn
Biz konyadayiz canımben hissetmedim kuzum eşim mesaj atmış anında
çok şükür iyiyizsizde iyi misiniz nihalim
ya canım kolay değil yaşadıkların normal şu an yaşadıkların. az gelebilir yani. ben sana yazdim mi süt ve incir tarifini. denedin mi onu
Aynen samdanim kesin bişey oluyo illakizaten rüya görmesen eşinle falan kavga ederdin heralde topikce etkileniyoruz hep bu tutukmalardan falankocalarımiz da aynı zamanlarda cozutuyo.
Allah hayırlara çıkarsın rüyalarını kuzumcümlemizi de korusun
O anlamadan onu yavasca alip antreye gectim nolduki niye burya geldik anne filan dedi esimle konustk tlfnda o esnada anladi deprem oldugnu ama kendj hissetmedi gecenki buyuk depremde kendi de hissetmisti kuzum bazen buyuk kamyon gecerken filan az bi titresim oluyor gene araba geciyor sanmsti ozaman deprem filan dedik ogrendi boylelikle depremi keskw hic yasamasa korkmasalar Allah im buyugunden korusun ... ben ne kdr korksamda ona belli etmemeye calsiyorum bu durumlarda ...4 siddetin altındaki depremi hissettiğin ev güvenilir değilmiş. bu beşe yakınmış normal aslında hissetmeniz.
kızın anlamadi demi deprem olduğunu
Oyy yesin annesi oniiiiCicim mesajını yeni gördüm
Bak geysan seni alistiracak yavaştanserbest bırak kendini
Doğum yapınca o ilk emzirme anında eminim 40 yıllık anne gibi olacaksın. Çünkü minicik ağzıyla emmeye çalışması paha biçilemez bir an kuzum
Yani adapte olman 2 dk yi geçmez emin ol. Annelik iç güdüsü başka oluyor
Yükseleni de alçalanı da kendi burcu da akroş olsa gerekyaaaa ciciiiiteşekkür ederim canım benim sen çok daha güçlü çok daha sağlam durursun eminim:)
ya su içme kusarsin dedik diye su iccem diye diye agladi cici saatlercekesinlikle akros kare akros küp falan bu sadece akros olamaz
Kespırım buhar olup uçacağım kız nesini kıskandın dua et 1 kg daha vermemiş olayım yüreğime inecek artıkInanilmaz kiskandim insallah nazarim degmez ahahahha
Biz konyadayiz canım ☺
İncir alacağız unuttum ben onu hemen yarın aldiracagimevet demiştin. Ama unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?