Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicim mesajını yeni gördüm

Bak geysan seni alistiracak yavaştan serbest bırak kendini

Doğum yapınca o ilk emzirme anında eminim 40 yıllık anne gibi olacaksın. Çünkü minicik ağzıyla emmeye çalışması paha biçilemez bir an kuzum
Yani adapte olman 2 dk yi geçmez emin ol. Annelik iç güdüsü başka oluyor

yaaaa ciciiii teşekkür ederim canım benim sen çok daha güçlü çok daha sağlam durursun eminim:)

ya su içme kusarsin dedik diye su iccem diye diye agladi cici saatlerce kesinlikle akros kare akros küp falan bu sadece akros olamaz

Inanilmaz kiskandim insallah nazarim degmez ahahahha

Çok yapmıyor buna canım sıkılıyor ilk kızımda ne güzeldi

Depremi hissettiniz mi??

ben hissetmedim kuzum eşim mesaj atmış anında
çok şükür iyiyiz sizde iyi misiniz nihalim

ya canım kolay değil yaşadıkların normal şu an yaşadıkların. az gelebilir yani. ben sana yazdim mi süt ve incir tarifini. denedin mi onu

Olabilir canim bende inanırım mesaj içerikli rüyalara kesinlikle,ondan önce ki günde kötü bı rüya gördüm ama anlatmayim onu
İki gün ard arda rüya görünce sbh eşimde dedi zaten hayır olsun sen görünce bişey oluyo kesin diye,ama allahtan kimseye bişey olmamış şükür çok buyukte degilmis Allah esirgesin hepimizi tek başına olmak başlı başına bir travmadir ya

sağol kuzum benim Allah hayırlara çıkarsın inşallah. ay tutulması vardi galiba dün. bu ay tutulmaları ne kadar ilginç ya. ya bizi çok etkiliyo ya böyle doğa olayları oluyo

sağol kuzum benim Allah hayırlara çıkarsın inşallah. ay tutulması vardi galiba dün. bu ay tutulmaları ne kadar ilginç ya. ya bizi çok etkiliyo ya böyle doğa olayları oluyo
Aynen samdaim aklıma gelmemişti bak bu ay tutulması,beni de çok etkiliyor anladigım kadarıyla valla,rüyalarımda belli de Allah kimseyi korktuğuna ugratmasin tabi

Aynen samdaim aklıma gelmemişti bak bu ay tutulması,beni de çok etkiliyor anladigım kadarıyla valla,rüyalarımda belli de Allah kimseyi korktuğuna ugratmasin tabi

zaten rüya görmesen eşinle falan kavga ederdin heralde topikce etkileniyoruz hep bu tutukmalardan falan kocalarımiz da aynı zamanlarda cozutuyo.

Allah hayırlara çıkarsın rüyalarını kuzum cümlemizi de korusun

Yok cnm bina 0 bina ilk biz tasndik ama umarim saglam yapilidir cok korktum sagol hepmze gecms olsn

4 siddetin altındaki depremi hissettiğin ev güvenilir değilmiş. bu beşe yakınmış normal aslında hissetmeniz.

kızın anlamadi demi deprem olduğunu

Biz konyadayiz canım
İncir alacağız unuttum ben onu hemen yarın aldiracagim evet demiştin. Ama unutmuşum

zaten rüya görmesen eşinle falan kavga ederdin heralde topikce etkileniyoruz hep bu tutukmalardan falan kocalarımiz da aynı zamanlarda cozutuyo.

Allah hayırlara çıkarsın rüyalarını kuzum cümlemizi de korusun
Aynen samdanim kesin bişey oluyo illaki
Amiin canım

4 siddetin altındaki depremi hissettiğin ev güvenilir değilmiş. bu beşe yakınmış normal aslında hissetmeniz.

kızın anlamadi demi deprem olduğunu
O anlamadan onu yavasca alip antreye gectim nolduki niye burya geldik anne filan dedi esimle konustk tlfnda o esnada anladi deprem oldugnu ama kendj hissetmedi gecenki buyuk depremde kendi de hissetmisti kuzum bazen buyuk kamyon gecerken filan az bi titresim oluyor gene araba geciyor sanmsti ozaman deprem filan dedik ogrendi boylelikle depremi keskw hic yasamasa korkmasalar Allah im buyugunden korusun ... ben ne kdr korksamda ona belli etmemeye calsiyorum bu durumlarda ...

Oyy yesin annesi oniiii
Nolursa olsun katlanırım zaten gülparem yeter ki o iyi olsun.
İnşallahhhh o emme günlerine ulaşırım ya o kadar uzak geliyor ki

Yükseleni de alçalanı da kendi burcu da akroş olsa gerek
Benimki aslan olacak yükseleni ve alçalanı ayarlamaya çalışsam tutar mı acaba, en sakin burç hangisi onun saatinde pırtlatmaya çalışayım

Biz konyadayiz canım ☺
İncir alacağız unuttum ben onu hemen yarın aldiracagim evet demiştin. Ama unutmuşum

tekrar yazayım o zaman tarifi bi daha arama ss al
iki üç tane kuru inciri küp küp doğra. büyük bi su bardağı sütü ocağa köy içine de incirleri at. beş dk kaynasin o şekilde. sonra hepsini bitirmeye çalış:) inşallah bol bol sütün olur nihalim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…