- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.101
İçin temiz birisin o yüzden rüyalarına da hislerine de güveniyorum pamuğumOlabilir canim bende inanırım mesaj içerikli rüyalara kesinlikle,ondan önce ki günde kötü bı rüya gördüm ama anlatmayim onu
İki gün ard arda rüya görünce sbh eşimde dedi zaten hayır olsun sen görünce bişey oluyo kesin diye,ama allahtan kimseye bişey olmamış şükür çok buyukte degilmis Allah esirgesin hepimizitek başına olmak başlı başına bir travmadir ya
Aynen samdanim kesin bişey oluyo illaki
Amiin canım
O anlamadan onu yavasca alip antreye gectim nolduki niye burya geldik anne filan dedi esimle konustk tlfnda o esnada anladi deprem oldugnu ama kendj hissetmedi gecenki buyuk depremde kendi de hissetmisti kuzum bazen buyuk kamyon gecerken filan az bi titresim oluyor gene araba geciyor sanmsti ozaman deprem filan dedik ogrendi boylelikle depremi keskw hic yasamasa korkmasalar Allah im buyugunden korusun ... ben ne kdr korksamda ona belli etmemeye calsiyorum bu durumlarda ...
Aynen şamdanım bizi de çok etkiliyor ama 2 3 gündür başım öyle çok dönüyor ki gözümle birşeyin zangır zangır saklandığını görmesem hissedecek durumda değilim. Ki inşallah görmem evde tekimsizi de direk salliyo demi cici marmara denizinde olmuş silivri açıklarında sanırım
İyiyiz busumKızlaar napıyosunuzz
Bende çamaşır atcam kuzum dinleniyorum Bayadır, kitap fuarı açılmış oraya gittim geldim yine çocuğumun rızkını kitaplara verdim geldimİyiyiz busum
Çamaşır aticam smdi makineye :) onlari ayikliyorm of
Sen nasılsın nabiyorsun
Yükseleni de alçalanı da kendi burcu da akroş olsa gerek
Benimki aslan olacak yükseleni ve alçalanı ayarlamaya çalışsam tutar mı acaba, en sakin burç hangisi onun saatinde pırtlatmaya çalışayım
Aynen şamdanım bizi de çok etkiliyor ama 2 3 gündür başım öyle çok dönüyor ki gözümle birşeyin zangır zangır saklandığını görmesem hissedecek durumda değilim. Ki inşallah görmem evde tekim
Bir kere öyle kanamayla yatarken evde tektim bir de üstüne deprem oldu.
Korkunçtu
Canımm sağ ol aldım SStekrar yazayım o zaman tarifi bi daha arama ss al
iki üç tane kuru inciri küp küp doğra. büyük bi su bardağı sütü ocağa köy içine de incirleri at. beş dk kaynasin o şekilde. sonra hepsini bitirmeye çalış:) inşallah bol bol sütün olur nihalim :)
Acikcasi onu endiselendircek bi hareket yapmadigim icin korkmadi ama bilemedim temizlik yapiyorum ses yaparsam yanima geliyo anne noldu diye cocklarn sezgileri cok guclu hissediyorlar biseylern ters gittgni bisey olnca .... Allah esirgesin yavrukarimizi çayım. gayet soğukkanlı gayet doğru hareket etmişsin inşallah sorunsuz olur herşey
anlayinca korktu mu sadece anlamadan bakiyo mu çok minik daha çünkü
Geyşamı bekliyorum büşom. Tansiyonum kötüKızlaar napıyosunuzz
Değilim haşmetlim.
Neden balım tuzlu ayran içtin mi kuuzmGeyşamı bekliyorum büşom. Tansiyonum kötü
Yatıyorum sabahtan beri.
Sen nasılsın balım, taze annem benim ♥
Tansiyondan şamdanım.Allah saklasın beterinden cici ya. insan evlat sahibi olduktan sonra daha da fazla etkileniyo ki hamileyken o halde düşünemedim yani seniprogestandan mi neden dönüyo basın o kadar. benim tansiyonum düşünce döner basım, tansiyonun düşüyo olabilir mi cici. ona göre yaninda biseyler tasirsin baktır istersen.
Yaaa öyle mi dersin folik asitlimB Brunello Cicinelli bana hep erkek müjdesi vereceksin diye bir his var içimde tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?