Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçin temiz birisin o yüzden rüyalarına da hislerine de güveniyorum pamuğum
Benim gebelikten beri rüyalarım Arap saçı gibi. Birine bile takılsam kafayı yerim
Allah beterinden saklasın kusun inşirah suresini oku etkilenmiiş gördüm seni.

. Allah esirgesin yavrukarimizi çayım. gayet soğukkanlı gayet doğru hareket etmişsin inşallah sorunsuz olur herşey

anlayinca korktu mu sadece anlamadan bakiyo mu çok minik daha çünkü

sizi de direk salliyo demi cici marmara denizinde olmuş silivri açıklarında sanırım
Aynen şamdanım bizi de çok etkiliyor ama 2 3 gündür başım öyle çok dönüyor ki gözümle birşeyin zangır zangır saklandığını görmesem hissedecek durumda değilim. Ki inşallah görmem evde tekim
Bir kere öyle kanamayla yatarken evde tektim bir de üstüne deprem oldu.
Korkunçtu

İyiyiz busum
Çamaşır aticam smdi makineye :) onlari ayikliyorm of

Sen nasılsın nabiyorsun
Bende çamaşır atcam kuzum dinleniyorum Bayadır, kitap fuarı açılmış oraya gittim geldim yine çocuğumun rızkını kitaplara verdim geldim

Yükseleni de alçalanı da kendi burcu da akroş olsa gerek
Benimki aslan olacak yükseleni ve alçalanı ayarlamaya çalışsam tutar mı acaba, en sakin burç hangisi onun saatinde pırtlatmaya çalışayım

ben hayatinda görebileceğin en sakin insandim. yasadiklarimdan sonra sakinlik falan kalmadi
Allah hayırlısını versin güzel mutlu bı ömrü olsun bebisinin cici:)

Allah saklasın beterinden cici ya. insan evlat sahibi olduktan sonra daha da fazla etkileniyo ki hamileyken o halde düşünemedim yani seni progestandan mi neden dönüyo basın o kadar. benim tansiyonum düşünce döner basım, tansiyonun düşüyo olabilir mi cici. ona göre yaninda biseyler tasirsin baktır istersen.

Canımm sağ ol aldım SS

. Allah esirgesin yavrukarimizi çayım. gayet soğukkanlı gayet doğru hareket etmişsin inşallah sorunsuz olur herşey

anlayinca korktu mu sadece anlamadan bakiyo mu çok minik daha çünkü
Acikcasi onu endiselendircek bi hareket yapmadigim icin korkmadi ama bilemedim temizlik yapiyorum ses yaparsam yanima geliyo anne noldu diye cocklarn sezgileri cok guclu hissediyorlar biseylern ters gittgni bisey olnca ...

Tansiyondan şamdanım.
Sürekli yükseliyor.
Gebelikte tansiyonun düşük olması gerekmiş, 9 a 6 falan en normaliymiş. Benim sadece 1 kez 9 a 6 çıktı.
Sürekli 11e 12 ye çıkıyor.
Hatta doktor kanamaları buna bağladı.
Kafamın tepesine yumrukla vuruyorlar sanki şamdanım. Deprem oluyor gibi zangır zangır sallanıyorum.
Dün akşam yemeği çok kaçırdım ondan herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…