- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.121
Gebeliğin başından beri hep böyleNeden balım tuzlu ayran içtin mi kuuzm
Aaa bakayım konunun adı neSite de erkek üye var bdv konu açmış kız arkadaşından şiddet görüyormuş
Sonra da adamın biri gelmiş kemerini çıkartmış bilmem ne yapmış başıma geleceğini biliodum ve geldi 5 çocuk oldu diovurucamm şimdi
Çabuk ayran yap cabukkkkkGebeliğin başından beri hep böyle
İçmedim yavrum. Birazdan yaparım.
Biz gececiyiz balımDeğilim haşmetlim.
Ama gece sayılır 11 de falan gelecek herhalde, geçebilir desen?
Erkek olduğunu öğrenen kk üyelerinin bdv'ye koşuşu, anlık:Zaten bizim kadınlar erkek üye geldi denildiği anda elinde ki örgügü çocuğu bir köşeye atıp eşini susturup doğru erkek üyeye hücum etmeyeçok seviolarrrr
Fazla yorma kendini balım ilk aylar dikkat etmen lazmBende çamaşır atcam kuzum dinleniyorum Bayadır, kitap fuarı açılmış oraya gittim geldim yine çocuğumun rızkını kitaplara verdim geldim
Hönkürüommmm kahkaha attimmm cicimmm nolur bunu orda paylaşErkek olduğunu öğrenen kk üyelerinin bdv'ye koşuşu, anlık:
Ne kadar zamanımız var.Yaaa öyle mi dersin folik asitlim
Bende erkeğe daha yakınlaşmış hissediyorum kendimi. Öğrensem keşke artık..
Cicimm kıyamam sanaa düşmüş müGeyşamı bekliyorum büşom. Tansiyonum kötü
Yatıyorum sabahtan beri.
Sen nasılsın balım, taze annem benim ♥
Çocukla ilgili kitapları sipariş ettim de fuarda genelde roman tarzıydı rossummFazla yorma kendini balım ilk aylar dikkat etmen lazm
Oh oh ama çocukla.ilgili kitaplar almissinidr sen
Ellerine sağlık canım bekkk güzel olmuş Hemi dee cikilatalıCanım deli gibi kurabiye çekti instagramda gezmenin zararları, bende esmer şeker ve tam buğday unu kullanıp yaptım kızlar, tarif verebilirim nefsimi körlemek için yedim 1-2 tane
Eki Görüntüle 2575400
Hıı tabi sonra Mune kessin biletimi bdvde geyiktenHönkürüommmm kahkaha attimmm cicimmm nolur bunu orda paylaş
Hemide mükemmel olmuş vallaEllerine sağlık canım bekkk güzel olmuş Hemi dee cikilatalı
5 gün sonra 2'li taramada öğrenme ihtimalim çok yüksek elhanım ama yine de umutlanmak istemiyorumNe kadar zamanımız var.şafak sayalım
Hoşgeldin BloşşşAyy burası tatlı B Brunello Cicinelli açtığı topik değil mi
Bu mütevazı paketi güzel anne B Brunello Cicinelli için bırakıp gidiyorum
Eki Görüntüle 2575394
Yüksek bebişim.Cicimm kıyamam sanaa düşmüş mü
İyiyim bende kuzum ayaklarımı uzattım dinleniyorum
Çocukla ilgili kitapları sipariş ettim de fuarda genelde roman tarzıydı rossumm
Canım deli gibi kurabiye çekti instagramda gezmenin zararları, bende esmer şeker ve tam buğday unu kullanıp yaptım kızlar, tarif verebilirim nefsimi körlemek için yedim 1-2 tane
Eki Görüntüle 2575400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?