- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.141
Cicimmm tarifi valla çok kolay
Ellerine saglik afiyet olsunCanım deli gibi kurabiye çekti instagramda gezmenin zararları, bende esmer şeker ve tam buğday unu kullanıp yaptım kızlar, tarif verebilirim nefsimi körlemek için yedim 1-2 tane
Eki Görüntüle 2575400
Tansiyondan şamdanım.
Sürekli yükseliyor.
Gebelikte tansiyonun düşük olması gerekmiş, 9 a 6 falan en normaliymiş. Benim sadece 1 kez 9 a 6 çıktı.
Sürekli 11e 12 ye çıkıyor.
Hatta doktor kanamaları buna bağladı.
Kafamın tepesine yumrukla vuruyorlar sanki şamdanım. Deprem oluyor gibi zangır zangır sallanıyorum.
Dün akşam yemeği çok kaçırdım ondan herhalde
Bilemedinnn
Aynen cicim bazen böyle oluyorum malesefİçin temiz birisin o yüzden rüyalarına da hislerine de güveniyorum pamuğum ♥
Benim gebelikten beri rüyalarım Arap saçı gibi. Birine bile takılsam kafayı yerim
Allah beterinden saklasın kusun inşirah suresini oku etkilenmiiş gördüm seni.
Ayy hiç çekilmiyorlar valla samdanimbu sefer kocalarimza vurmadi diye oturup sukretcem benvallahi cekilmiyolar abuk subuk şeyler yapınca
Sağol çayımmEllerine saglik afiyet olsun
Aynen cicim bazen böyle oluyorum malesefaman zaten en iyisi rüyalara takılmamak,hele Arap saçı ruyalarina
Ayy hiç çekilmiyorlar valla samdanimbencede iyi ki bizimkilere vurmadı
Yaaaa samdanim yaaa öyle söylemeban saatin mi geldi
Yaa masallah fıstığaKizlar sunun tatliligina bakinnnnnn yicemmmmn
Kim bu güzel Antep fıstığıKizlar sunun tatliligina bakinnnnnn yicemmmmn
Valla samdanim ablamlar inşaat firmalarinin sitelerine yazdık diyolar işte burda Suat Altın inşaat var meşhur baya,oraya yazdık bı kaç kere dönüş yapicaz dediler diyor ama hayirlisi işte bakalım. iskura fln da başvuracak iste bekliyoruz canımsen naptın kuzum ablanlardan var mi haber. bi care bulabildiler mi
Maşallah maşallah çok tatlı nazar değmesin fıstığaYegenimm diloosssss
Kızz uslu dur bakayım senin derdini biliyorum benSıkıntıdan patlıcam şimdi az kaldı
Kızz uslu dur bakayım senin derdini biliyorum benbansizlik başına vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?