- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.161
Ay ben de yazdım.simdi seninkini gördüm geçmişten okuyarak gelince oluyor böyle şeyler. Canlı yayın kazası gibi bişiban saatin mi geldi
Bak seni gurur üyesi ilan etmişler bir tek sende gördüm bunu geneli pro aktif ya da bendeniz popüler üye. Bi sen gurur uyesisinyaaaa nihalimmmm damarlarım tıkandı bakk
Ben sayfayı bulamadım bende kaldırıldı yazıyor sayfayı yenilemistimK Kendinisevenbirii askimm bütün mesajlar silinmişsadece 3 sayfa kalmış 20 sayfayıdı uyede ban niye 3 sayfa kaldı ki
Masaallah fıstık fıstıkKizlar sunun tatliligina bakinnnnnn yicemmmmn
Şitttt aramızda kalsınBak seni gurur üyesi olan etmişler bir tek sende gördüm bunu geneli pro aktif ya da bendeniz popüler üye. Bi sen gurur uyesisin
Kız bu oğlan iki konu açtı, birini farkedince anında sildi işte yöneticilerK Kendinisevenbirii askimm bütün mesajlar silinmişsadece 3 sayfa kalmış 20 sayfayıdı uyede ban niye 3 sayfa kaldı ki
Hadi ya ben de birsuru beğenin var mesajın var herhalde kısa zamanda bu kız büyük işler başarmış gelin gurur üyesi yapalım dediler sandım. Ama sen öylesin bebişim...Şitttt aramızda kalsınben yazdım onu
Yoksa beni bişey yapacakları yoktu canımmm
Gel bak kazen ne yazmış o çocuğu ıslak odunla dovmiyim de ne yapayım,Kız bu oğlan iki konu açtı, birini farkedince anında sildi işte yöneticilerdiğer konusu duruyor onda da 3 sayfadan başka ilerleyemeden yemiş bani garibim seni de gördüm orda,ıslak odunla dövecen çocuğu nerdeyse
Nereye yazmış kızGel bak kazen ne yazmış o çocuğu ıslak odunla dovmiyim de ne yapayım,
Baktığım yere gelllNereye yazmış kız
Baktığın yer Arizona ulan baska yer yokBaktığım yere gelllkuzu
Kız ooo erkek üyenin konusuBaktığın yer Arizona ulan baska yer yok
Teşekkür ederim güzelimHadi ya ben de birsuru beğenin var mesajın var herhalde kısa zamanda bu kız büyük işler başarmış gelin gurur üyesi yapalım dediler sandım. Ama sen öylesin bebişim...
Ellerine sağlık canmmmm :)Canım deli gibi kurabiye çekti instagramda gezmenin zararları, bende esmer şeker ve tam buğday unu kullanıp yaptım kızlar, tarif verebilirim nefsimi körlemek için yedim 1-2 tane
Eki Görüntüle 2575400
Seni buraya etiketledim ama gelmedinAyy burası tatlı B Brunello Cicinelli açtığı topik değil mi
Bu mütevazı paketi güzel anne B Brunello Cicinelli için bırakıp gidiyorum
Eki Görüntüle 2575394
Seni dusunuyirm sen nabiosnBilemedinnnevde yatiyordumm kuzummmm simdi gezmeye geldikkk esiminnn kuzenineee
Napiyorsun
Yaaaaa gördün mü itin tekiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?