- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.181
Bak buradayım canımSeni buraya etiketledim ama gelmedin
Hoşgeldin nasılsın :)Bak buradayım canım
İyiyim canim. Senin hamilelik nasıl gidiyor ?Hoşgeldin nasılsın :)
Çok şükür iyiyim canm büyüyoruz işte tekmeler tukmeler başladı yatirmiyor :)İyiyim canim. Senin hamilelik nasıl gidiyor ?
Çok sevindimÇok şükür iyiyim canm büyüyoruz işte tekmeler tukmeler başladı yatirmiyor :)
Senin nasıl geçiyor cinsiyet öğrendin mi
Allahim benim kilolari sana versinKespırım buhar olup uçacağım kız nesini kıskandın dua et 1 kg daha vermemiş olayım yüreğime inecek artık
Ayy ins ogrenirsiniz yaa cidden çok heycanliÇok sevindimbenim Pazartesi randevum var inşallah öğrenirim. Çok heyecanlıyım
Sağol RosssummEllerine sağlık canmmmm :)
İnandiydim ben gııYaaaaa gördün mü itin tekiymiştıp öğrencisi bile değilmiş iki kelimeyi bir araya getirememiş
Ben biliodummm yaaaaaa yemezler
Sen yedin mi yoksa gülommm
Kuzum stres yapmasam da yükseliyor inan.olabilir tansiyon tehlikeli bişey canım
dikkat etmen lazım. strese gelemiyosun direk etkileniyosun demekki. ırsi de olur var mi ailede tansiyon hastasi olan cici.
tabi hamile olunca ilaç falan da kullanilmiyo demi
Ayyyy bu ne güzel kız maşallah Patilim nazar değmesinKizlar sunun tatliligina bakinnnnnn yicemmmmn
Dua görünümlü beddua mı bu şimdiAllahim benim kilolari sana versinAmiin
Kaç kilosun canımAllahim benim kilolari sana versinAmiin
Yani ortaya karisik sana da bana da yariyor gulum buKuzum stres yapmasam da yükseliyor inan.
Ben hayatım boyunca hep 12 ye 8 tansiyonla gezmiş biriyim. Ne 11 ne 13 olduğunu bilirim. Hep muazzamdı tansiyonum.
Gebelikten beri ne oldu böyle anlamıyorum. 7.haftadan beri tansiyon problemi yaşıyorum.
Yer ayağımın altından kayıp gidiyor gibi oluyor bazen. Korkuyorum bayılmaktan. Gece deprem oluyor sanıp uyanıyorum bazen zangır zangır titriyor yatak. Tabi deprem olmadığını anlıyorum kalkınca.
Zaten alıştım sallanmaya deprem olsa anlamıcam yatmaya devam edeceğim
Ayyyy bu ne güzel kız maşallah Patilim nazar değmesin
Dua görünümlü beddua mı bu şimdi
Tamam hadi 10'u bana ver ama bende gebeliği 10 kilo ile tamamlayayım daha fazlasını bende istemiyorumYani ortaya karisik sana da bana da yariyor gulum buHepsini vermem hepsi benim bebeklerim. 10u senin olsun. Ben 65iyle de yasamaya raziyim
Şurada biz bizeyiz dermişimCok kiloyum yavrum
75Şurada biz bizeyiz dermişim
Sana bu mesajı 1 leğen mısır patlatmasi yerken sorduğunu belirtmek isterim
Olsun şekerim veririz önümüz bahar. Benim eşim de fittir. Benden bakımlı valla75dip not: boy 1.60
En dip not: 1.86 boyunda tig gibi dalyan gibi bir adamin karisiyimEn zoru da bu
Evlendikten sonra saldim bende. Ne guzel fittim. 54 55 gidiyordum kendi halimde. Evlendim dot dobek saldim iyiceOlsun şekerim veririz önümüz bahar. Benim eşim de fittir. Benden bakımlı valla
ya ben çok bakimliydim zapzayiftim takintilarim yoktu falan filan... Nasıl olduysa şu an bambaşka bir haldeyim. Bakım makim yokhadi kilo neyse de kendimi çok saldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?