Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaaa gördün mü itin tekiymiş tıp öğrencisi bile değilmiş iki kelimeyi bir araya getirememiş
Ben biliodummm yaaaaaa yemezler
Sen yedin mi yoksa gülommm
İnandiydim ben gııcok içli anlatiyordu zalım

olabilir tansiyon tehlikeli bişey canım

dikkat etmen lazım. strese gelemiyosun direk etkileniyosun demekki. ırsi de olur var mi ailede tansiyon hastasi olan cici.

tabi hamile olunca ilaç falan da kullanilmiyo demi
Kuzum stres yapmasam da yükseliyor inan.
Ben hayatım boyunca hep 12 ye 8 tansiyonla gezmiş biriyim. Ne 11 ne 13 olduğunu bilirim. Hep muazzamdı tansiyonum.
Gebelikten beri ne oldu böyle anlamıyorum. 7.haftadan beri tansiyon problemi yaşıyorum.
Yer ayağımın altından kayıp gidiyor gibi oluyor bazen. Korkuyorum bayılmaktan. Gece deprem oluyor sanıp uyanıyorum bazen zangır zangır titriyor yatak. Tabi deprem olmadığını anlıyorum kalkınca.
Zaten alıştım sallanmaya deprem olsa anlamıcam yatmaya devam edeceğim
Kizlar sunun tatliligina bakinnnnnn yicemmmmn
Ayyyy bu ne güzel kız maşallah Patilim nazar değmesin
Allahim benim kilolari sana versin Amiin
Dua görünümlü beddua mı bu şimdi

Yani ortaya karisik sana da bana da yariyor gulum bu Hepsini vermem hepsi benim bebeklerim. 10u senin olsun. Ben 65iyle de yasamaya raziyim

Yani ortaya karisik sana da bana da yariyor gulum bu Hepsini vermem hepsi benim bebeklerim. 10u senin olsun. Ben 65iyle de yasamaya raziyim
Tamam hadi 10'u bana ver ama bende gebeliği 10 kilo ile tamamlayayım daha fazlasını bende istemiyorum
Karlı bir anlaşma oldu

Size geçenlerde görmüş olduğum rüyayı anlatmak istiyorum
Güzel bir hafta sonu sonrası ufak bir koklayıp içmiş oldugum sulu ayranın da yan etkisi ile
uyuduk derin bir uykuya daldım
esim de o sıra su içmeye mutfağa gitmiş
Geri gelip yatmış hızlı hızlı kulağıni kasıyor
Bende o sıra deprem oluyor zannettim
Aşkım kalk askim deprem oluyorrr

Benim pozisyon şu kılımı bile kipirtmadan bağırıyorum
Eşim aşkım ne depremi ben kulağımı kasiyordum.
Yaaa napiosun yaaa napiosun deprem oluyor zannettim dedim
Kapattım gözlerimi ve uyuudum geri
Not=insan bir kalkar bir bakar ne olup bittiğine öyle yatılır mı

Şurada biz bizeyiz dermişim
Sana bu mesajı 1 leğen mısır patlatmasi yerken sorduğunu belirtmek isterim
75 dip not: boy 1.60
En dip not: 1.86 boyunda tig gibi dalyan gibi bir adamin karisiyim En zoru da bu

75 dip not: boy 1.60
En dip not: 1.86 boyunda tig gibi dalyan gibi bir adamin karisiyim En zoru da bu
Olsun şekerim veririz önümüz bahar. Benim eşim de fittir. Benden bakımlı valla

ya ben çok bakimliydim zapzayiftim takintilarim yoktu falan filan... Nasıl olduysa şu an bambaşka bir haldeyim. Bakım makim yok hadi kilo neyse de kendimi çok saldim

Evlendikten sonra saldim bende. Ne guzel fittim. 54 55 gidiyordum kendi halimde. Evlendim dot dobek saldim iyice Valla verelim baharda ya kisin veremiyorum ben hic

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…