Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlendikten sonra saldim bende. Ne guzel fittim. 54 55 gidiyordum kendi halimde. Evlendim dot dobek saldim iyice Valla verelim baharda ya kisin veremiyorum ben hic
Aynı durumdayız veririz Allah'ın izniyle yeterli sağlıklı olalım

Uyku sersemi olur öyle dilosum ama çok komik olmuş hakkaten

Güzel bir hafta sonu sonrası ufak bir koklayıp içmiş oldugum sulu ayranın da yan etkisi ile
uyuduk derin bir uykuya daldım
Yalnız buraya takıldım nasıl bir haftasonuydu yani ayyy neyse benim libidolar tavan yapmaya doğru gittiği için her şeyi oraya baglamayaykm

Yalnız buraya takıldım nasıl bir haftasonuydu yani ayyy neyse benim libidolar tavan yapmaya doğru gittiği için her şeyi oraya baglamayaykm
Güzel bir hafta sonuydu nihalimm
Deee senin libiş tavan mı yaptı bebeleri uyutunda

[/QUOTE]
Çılgınsın diloşum
75 dip not: boy 1.60
En dip not: 1.86 boyunda tig gibi dalyan gibi bir adamin karisiyim En zoru da bu
Olsun bebişim yav minyon kız uzun erkek kombinasyonu her zaman iyidir
Bizim adamlar da boydaşmış.
Kilo da verilir Allahın izniyle kespırım. Sen daha taze annesin

Çılgınsın diloşum

Olsun bebişim yav minyon kız uzun erkek kombinasyonu her zaman iyidir
Bizim adamlar da boydaşmış.
Kilo da verilir Allahın izniyle kespırım. Sen daha taze annesin
[/QUOTE]
1 sene oldu yav ana olali Hayir hamile kaldigimda 75 kiloydum zaten. Ben 100e yakin doguma gittim. Cocuk dogdu 40 cikti yine 75e dustum. Sonra emzirme lohusa depresyonu falan derken ben yine 87 88 falan oldum. Yine verdim. Ama 75 asagisina inemiyorum. Bisey var bu 75te beni tutan 74 gormedim daha Sinir basiyo tartiya ciktikca

Aynı durumdayız veririz Allah'ın izniyle yeterli sağlıklı olalım
Iste bu kili artik estetik olarak gectim. Saglik olarak beni zorluyor. Evim 5. Kat her gun 2 sefer kullaniyorum merdiveni ise gitmeye. Vallahi nefesim kesiliyor artik Koca da gaz vermiyor. Ben sana kiloyu yakistiriyorum diyor. Kuzenimin esi 98 kiloydu. Kocasi bigun yiye yiye sistin dedi diye kiz 8 ayda 60a dustu. Fistik gibi oldu valla. Benim adam da hic yok oyle gaz vermeler. Bana diyo ki "kadin dediginin beline elini atinca kollarin arkada kavusmayacak" Sinir ediyo beni iyice.

Belki gerçekten öyle seviyordur. Ama tabi sağlığımız için versek iyi olacak. İnşaallah veririz hayırlısıyla. Ben Etlik tavuklar gibi evdeyim hep çıkamıyorum. Ama bir şekilde vermek lazım

Belki gerçekten öyle seviyordur. Ama tabi sağlığımız için versek iyi olacak. İnşaallah veririz hayırlısıyla. Ben Etlik tavuklar gibi evdeyim hep çıkamıyorum. Ama bir şekilde vermek lazım
Seviyo gercekten. Mesela gecen diyorum ki nisanliyken ne guzel 60 kiloydum zayiftim,ustume kiyafetler ne guzel oluyodu falan demi diyorum. "Yoo yuzun cücük kadardi. Azicik suratin etlendi de yanaklarin meydana cikti,ele geliyo yanaklarin iste" diyor
Hamileyken popisim buyuduydu. Simdi tekrar hamile kaldigim kiloya dondum. Iki gece once sen zayiflamissin,popon kuculmus, niye yapiyosun ki ben oyle seviyordum dedi
Simdi ortak kararimiz gobegi eritmekten yana. Siparis veriyor bana. Yuzun,popon kalsin cok rahatsizsan gobegini erit diyor
Su adam varken insan nasil zayiflamak icin gaza gelir.

Haklısın motivasyon onemli de kalça ve yüz kalıp da göbek nasıl eriyecek ona takıldım mekige dayanacaksin artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…