- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.201
Aynı durumdayızEvlendikten sonra saldim bende. Ne guzel fittim. 54 55 gidiyordum kendi halimde. Evlendim dot dobek saldim iyiceValla verelim baharda ya kisin veremiyorum ben hic
Uyku sersemi olur öyle dilosum ama çok komik olmuş hakkatenSize geçenlerde görmüş olduğum rüyayı anlatmak istiyorum
Güzel bir hafta sonu sonrası ufak bir koklayıp içmiş oldugum sulu ayranın da yan etkisi ile
uyuduk derin bir uykuya daldım
esim de o sıra su içmeye mutfağa gitmiş
Geri gelip yatmış hızlı hızlı kulağıni kasıyor
Bende o sıra deprem oluyor zannettim
Aşkım kalk askim deprem oluyorrr
Benim pozisyon şu kılımı bile kipirtmadan bağırıyorum
Eşim aşkım ne depremi ben kulağımı kasiyordum.
Yaaa napiosun yaaa napiosun deprem oluyor zannettim dedim
Kapattım gözlerimi ve uyuudum geri
Not=insan bir kalkar bir bakar ne olup bittiğine öyle yatılır mı
Yalnız buraya takıldım nasıl bir haftasonuyduGüzel bir hafta sonu sonrası ufak bir koklayıp içmiş oldugum sulu ayranın da yan etkisi ile
Güzel bir hafta sonuydu nihalimmYalnız buraya takıldım nasıl bir haftasonuyduyani ayyy neyse benim libidolar tavan yapmaya doğru gittiği için her şeyi oraya baglamayaykm
Çılgınsın diloşumSize geçenlerde görmüş olduğum rüyayı anlatmak istiyorum
Güzel bir hafta sonu sonrası ufak bir koklayıp içmiş oldugum sulu ayranın da yan etkisi ile
esim de o sıra su içmeye mutfağa gitmiş
Geri gelip yatmış hızlı hızlı kulağıni kasıyor
Bende o sıra deprem oluyor zannettim
Aşkım kalk askim deprem oluyorrr
Benim pozisyon şu kılımı bile kipirtmadan bağırıyorum
Eşim aşkım ne depremi ben kulağımı kasiyordum.
Yaaa napiosun yaaa napiosun deprem oluyor zannettim dedim
Kapattım gözlerimi ve uyuudum geri
Not=insan bir kalkar bir bakar ne olup bittiğine öyle yatılır mı
Olsun bebişim yav minyon kız uzun erkek kombinasyonu her zaman iyidir75dip not: boy 1.60
En dip not: 1.86 boyunda tig gibi dalyan gibi bir adamin karisiyimEn zoru da bu
Hehehe evet galiba öyle olduGüzel bir hafta sonuydu nihalimm
Deee senin libiş tavan mı yaptı bebeleri uyutunda
İyi geceler cicicmmKuzular geyşam geliyormuş ben kaçtım.
Herkese iyi geceler dilerim
Iste bu kili artik estetik olarak gectim. Saglik olarak beni zorluyor. Evim 5. Kat her gun 2 sefer kullaniyorum merdiveni ise gitmeye. Vallahi nefesim kesiliyor artikAynı durumdayızveririz Allah'ın izniyle yeterli sağlıklı olalım
Esi tanga giden kadın ney kiz
Git kocanin yanına pişkolojin bozulmasınEsi tanga giden kadın ney kiz
Ulan bı girip cikacaktim hemen nasıl yakaladinsıcacık yatağım ve kocacugum beni bekliyy
Belki gerçekten öyle seviyordur. Ama tabi sağlığımız için versek iyi olacak. İnşaallah veririz hayırlısıyla. Ben Etlik tavuklar gibi evdeyim hep çıkamıyorum. Ama bir şekilde vermek lazımIste bu kili artik estetik olarak gectim. Saglik olarak beni zorluyor. Evim 5. Kat her gun 2 sefer kullaniyorum merdiveni ise gitmeye. Vallahi nefesim kesiliyor artikKoca da gaz vermiyor. Ben sana kiloyu yakistiriyorum diyor. Kuzenimin esi 98 kiloydu. Kocasi bigun yiye yiye sistin dedi diye kiz 8 ayda 60a dustu. Fistik gibi oldu valla. Benim adam da hic yok oyle gaz vermeler. Bana diyo ki "kadin dediginin beline elini atinca kollarin arkada kavusmayacak" Sinir ediyo beni iyice.
Hangi konu bu. Az önceki konuyu da bulamadım kazen yazmış falan bu hangisi canımGit kocanin yanına pişkolojin bozulmasın
Atıyorum kuzuHangi konu bu. Az önceki konuyu da bulamadım kazen yazmış falan bu hangisi canım
Seviyo gercekten. Mesela gecen diyorum ki nisanliyken ne guzel 60 kiloydum zayiftim,ustume kiyafetler ne guzel oluyodu falan demi diyorum. "Yoo yuzun cücük kadardi. Azicik suratin etlendi de yanaklarin meydana cikti,ele geliyo yanaklarin iste" diyorBelki gerçekten öyle seviyordur. Ama tabi sağlığımız için versek iyi olacak. İnşaallah veririz hayırlısıyla. Ben Etlik tavuklar gibi evdeyim hep çıkamıyorum. Ama bir şekilde vermek lazım
Haklısın motivasyon onemli de kalça ve yüz kalıp da göbek nasıl eriyecek ona takıldım mekige dayanacaksin artıkSeviyo gercekten. Mesela gecen diyorum ki nisanliyken ne guzel 60 kiloydum zayiftim,ustume kiyafetler ne guzel oluyodu falan demi diyorum. "Yoo yuzun cücük kadardi. Azicik suratin etlendi de yanaklarin meydana cikti,ele geliyo yanaklarin iste" diyor
Hamileyken popisim buyuduydu. Simdi tekrar hamile kaldigim kiloya dondum. Iki gece once sen zayiflamissin,popon kuculmus, niye yapiyosun ki ben oyle seviyordum dedi
Simdi ortak kararimiz gobegi eritmekten yana. Siparis veriyor bana. Yuzun,popon kalsin cok rahatsizsan gobegini erit diyor
Su adam varken insan nasil zayiflamak icin gaza gelir.
Geç oldu ama cevabımnegoooonapiyosun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?