- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.221
günaydın cicimmmGünaydın bebelerim
Dün gece geyşam benim telefondan oyun oynayıp şarjını bitirip üstelik şarja da takmamış.Hala daha da horul horul uyuyor. İyi bir tekmeyle yataktan uçmayı haketti
Bende onun telefondan girdim topiğe.
Bende onun şarjını bitireceğim.
Bugün geyşam evde çıkar gezeriz herhalde. Sizler nasılsınız, pazar planlarını alalım
Günaydın cicimGünaydın bebelerim
Dün gece geyşam benim telefondan oyun oynayıp şarjını bitirip üstelik şarja da takmamış.Hala daha da horul horul uyuyor. İyi bir tekmeyle yataktan uçmayı haketti
Bugün geyşam evde çıkar gezeriz herhalde. Sizler nasılsınız, pazar planlarını alalım
Yaaaaaa büşom çok heyecanlı bir gün desenegünaydın cicimmm
bugün kan vereceğimm doktorum gelmeden önceki gün kan ver dedi
yarın doktor randevum varrr
1000 civarına gelmiş olması lazım niyeyse bi korku saldı içimi
Süper diloşum. Bizde gezmeye çıktık şimdiGünaydın cicim❤
Şu anda öküzümle video izliyoruzkahvaltı yapiyoruz sonra da dışarı çıkıp gezicezz akşama kadar
Teşekkür ederim güzelimSüper diloşum. Bizde gezmeye çıktık şimdi
Size de iyi gezmeler bebişim
Günaydın kuzummGünaydın kızlar ❤ daha yeni uyandım tek gözümü açabilmiş bile değilim halaama topiksiz duramam bugün ki planım yatmak başka hiç bişi yok
GünaydınnnnnGünaydın bebelerim
Akşam acacan zaten geri dilosumGünaydın kuzumm
Aslında bizim de hedefte hep yatakta yatmak vardı emmaaaaayatağı topladım kaçtım ordan dışarda gezecemmm
Bakmaaa bakmaAkşam acacan zaten geri dilosumdoya doya yatarsın kız dünkü dedigin konu hangisi?tangali olan hani bakındım bulamadım
Negooom hoşgeldinGeç oldu ama cevabımban yedim de azcık şimdi yazabiliyorum.
Çok şükür canım yaşıyorum işte.
Sen nasılsın? Alıştın mı çalışma düzenine?
Cicim inşallahhYaaaaaa büşom çok heyecanlı bir gün desene
Emin ol yavrum o değerlere çıktığına. Problemli gebelik olsa değerin ilk ölçümde o kadar güzel çıkmazdı
Kaçta gideceksin?
Mutlu pazarlar herkeseGünaydın bebelerim
Busracimm tatli arkadasim endiselenme Allah in izniyle icini ferah tut ... sonuca beni de etiketle olurmugünaydın cicimmm
bugün kan vereceğimm doktorum gelmeden önceki gün kan ver dedi
yarın doktor randevum varrr
1000 civarına gelmiş olması lazım niyeyse bi korku saldı içimi
Negooom hoşgeldinGeç oldu ama cevabımban yedim de azcık şimdi yazabiliyorum.
Çok şükür canım yaşıyorum işte.
Sen nasılsın? Alıştın mı çalışma düzenine?
Tünaydın canimGünaydın bebelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?