- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.241
Hoş buldum canımNegooom hoşgeldin
Canım neden bu kadar takıyorsun? Bak ben obsesifim kompulsifiiiimmm ona rağmen takmamistim kan verme işi geriyor ben adetim bitti 4 gün gecitkti 4. Gün test yaptım hamile olduğumu öğrenmiştim ilkinde. bu gebeliğimde de aynisini yaptım. Kan ver değere bak çok sıkıntı değil mi?günaydın cicimmm
bugün kan vereceğimm doktorum gelmeden önceki gün kan ver dedi
yarın doktor randevum varrr
1000 civarına gelmiş olması lazım niyeyse bi korku saldı içimi
İçini ferah tut canım, bence çok sağlıklı bir gebelikgünaydın cicimmm
bugün kan vereceğimm doktorum gelmeden önceki gün kan ver dedi
yarın doktor randevum varrr
1000 civarına gelmiş olması lazım niyeyse bi korku saldı içimi
Geç oldu ama cevabımban yedim de azcık şimdi yazabiliyorum.
Çok şükür canım yaşıyorum işte.
Sen nasılsın? Alıştın mı çalışma düzenine?
Etiketlerim çayımmmBusracimm tatli arkadasim endiselenme Allah in izniyle icini ferah tut ... sonuca beni de etiketle olurmu
Kuzum aylardır gebelik topiğinde o kadar çeşitli şeyler gördüm ki biraz korkuyorum, çok şükür gebelik testlerim koyulaştı ama yinede bi tedirginlik var, doktorum istedi bu arada kuzum yarın ilk kez gideceğim daha değerini bilelim gelmeden önce dediCanım neden bu kadar takıyorsun? Bak ben obsesifim kompulsifiiiimmm ona rağmen takmamistim kan verme işi geriyor ben adetim bitti 4 gün gecitkti 4. Gün test yaptım hamile olduğumu öğrenmiştim ilkinde. bu gebeliğimde de aynisini yaptım. Kan ver değere bak çok sıkıntı değil mi?
İnşallah Negommİçini ferah tut canım, bence çok sağlıklı bir gebelik ❤
5 mekikten sonra ben iptalHaklısın motivasyon onemli de kalça ve yüz kalıp da göbek nasıl eriyecek ona takıldım mekige dayanacaksin artık
Artiii sen misin kizzcok ayip insan cevap verir hic misafirperver değilsiniz
nerden anladin beyaaArtiii sen misin kizz
Ben de fena gaza geldim. Bugünden itibaren başlayalım mekige. Gerçi benim ameliyat yerine zararı olur mu bilmem ama olmasa da başka bisiye baslarim başlamam lazım5 mekikten sonra ben iptalValla ister begensin ister begenmesin. Ben kendimi boyle begenmedikten sonra ne yazar
Kararliyim eski halime donecegim. Vallahi su dobik halimle kazayla hamile kalirim diye aklim cikiyor
Eski msjlara baktim profil biraz tanidik gelincenerden anladin beyaa
Ameliyat neden ve ne zaman oldu ki? Dikkat et yine de senBen de fena gaza geldim. Bugünden itibaren başlayalım mekige. Gerçi benim ameliyat yerine zararı olur mu bilmem ama olmasa da başka bisiye baslarim başlamam lazım
2 ay önce sezaryen kızAmeliyat neden ve ne zaman oldu ki? Dikkat et yine de sen
Aynen yani kocalar icin mi yasiyoruz elbet begensinler istiyoruz bizi ama kendi mutlulugumuzdan da oteye koyamayizya onlari ... Ben de gobekten dertliyim keske gobek eritmek icin direncli olabilsemde eritsem5 mekikten sonra ben iptalValla ister begensin ister begenmesin. Ben kendimi boyle begenmedikten sonra ne yazar
Kararliyim eski halime donecegim. Vallahi su dobik halimle kazayla hamile kalirim diye aklim cikiyor
Canım yaanerden anladin beyaa
kimse pas vermiyorCanım yaa
Sezeryan ameliyatini bahsediyorBen de fena gaza geldim. Bugünden itibaren başlayalım mekige. Gerçi benim ameliyat yerine zararı olur mu bilmem ama olmasa da başka bisiye baslarim başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?