Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın cicimmm
bugün kan vereceğimm doktorum gelmeden önceki gün kan ver dedi
yarın doktor randevum varrr
1000 civarına gelmiş olması lazım niyeyse bi korku saldı içimi
Canım neden bu kadar takıyorsun? Bak ben obsesifim kompulsifiiiimmm ona rağmen takmamistim kan verme işi geriyor ben adetim bitti 4 gün gecitkti 4. Gün test yaptım hamile olduğumu öğrenmiştim ilkinde. bu gebeliğimde de aynisini yaptım. Kan ver değere bak çok sıkıntı değil mi?

günaydın cicimmm
bugün kan vereceğimm doktorum gelmeden önceki gün kan ver dedi
yarın doktor randevum varrr
1000 civarına gelmiş olması lazım niyeyse bi korku saldı içimi
İçini ferah tut canım, bence çok sağlıklı bir gebelik

Geç oldu ama cevabım ban yedim de azcık şimdi yazabiliyorum.
Çok şükür canım yaşıyorum işte.
Sen nasılsın? Alıştın mı çalışma düzenine?

zorlandim baya negom işe alışmakta. daha doğrusu hem is hem ev hem çocuk zor geldi :) işlerim yoğun. bu hafta içi deviri bitirip asıl işlere yogunlascakmisiz. ama evde kalmaktan daha iyi en azından para kazanıyorum :)

sen neden ban yedin bakayım

Busracimm tatli arkadasim endiselenme Allah in izniyle icini ferah tut ... sonuca beni de etiketle olurmu
Etiketlerim çayımmm
Kuzum aylardır gebelik topiğinde o kadar çeşitli şeyler gördüm ki biraz korkuyorum, çok şükür gebelik testlerim koyulaştı ama yinede bi tedirginlik var, doktorum istedi bu arada kuzum yarın ilk kez gideceğim daha değerini bilelim gelmeden önce dedi
İçini ferah tut canım, bence çok sağlıklı bir gebelik ❤
İnşallah Negomm

Haklısın motivasyon onemli de kalça ve yüz kalıp da göbek nasıl eriyecek ona takıldım mekige dayanacaksin artık
5 mekikten sonra ben iptal Valla ister begensin ister begenmesin. Ben kendimi boyle begenmedikten sonra ne yazar
Kararliyim eski halime donecegim. Vallahi su dobik halimle kazayla hamile kalirim diye aklim cikiyor

B Brunello Cicinelli cicim burda hava buzdu. Evden cocugu cikarasimiz yoktu. Ama bugun az bi gunes kendini gostermis. Dun gece hava eksi 20 idi burda Her yer salgin. Ama kuafore gidip esimin deyimiyle 10bin bakima girmeliyim 15 tatilde memlekete gitmeden halletmeliyim.
Sacim kesilecek, boyanacak, agda,kas biyik.
Heralde 4 saat cikmam kuaforden
Esime dun yarin kuafore gidicen cocugu 3 4 saat oyala dedim. Bana diyor ki "ben arabayi sanayide o kadar beklemiyorum"
En zoru da boya kismi Adam gibi bir tane boya yapan kuafor bulamadim. Bezdum

5 mekikten sonra ben iptal Valla ister begensin ister begenmesin. Ben kendimi boyle begenmedikten sonra ne yazar
Kararliyim eski halime donecegim. Vallahi su dobik halimle kazayla hamile kalirim diye aklim cikiyor
Ben de fena gaza geldim. Bugünden itibaren başlayalım mekige. Gerçi benim ameliyat yerine zararı olur mu bilmem ama olmasa da başka bisiye baslarim başlamam lazım

Ben de fena gaza geldim. Bugünden itibaren başlayalım mekige. Gerçi benim ameliyat yerine zararı olur mu bilmem ama olmasa da başka bisiye baslarim başlamam lazım
Ameliyat neden ve ne zaman oldu ki? Dikkat et yine de sen

Aynen yani kocalar icin mi yasiyoruz elbet begensinler istiyoruz bizi ama kendi mutlulugumuzdan da oteye koyamayizya onlari ... Ben de gobekten dertliyim keske gobek eritmek icin direncli olabilsemde eritsem

Sezeryan ameliyatini bahsediyor Casper25
Canjm doktor bana 6 ay demisti mekik icin. Korse kullaniyomusun bu arada korse cok iyi heleki emzirirken cok guzel kilo veriliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…