- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.261
Kuzum ben tanıyamadım ama Casper seni hemen tanidi demek o da cici gibi. Elinden kimse kurtulamazkimse pas vermiyor
Korseyi yeni çıkardım sayılır hala takayım mi acaba? Bu görüntü beni mahvediyor. Taksam ne zararı olacak gerçi bendeki de lafSezeryan ameliyatini bahsediyor @Casper25
Canjm doktor bana 6 ay demisti mekik icin. Korse kullaniyomusun bu arada korse cok iyi heleki emzirirken cok guzel kilo veriliyor
evet o tanıdi :))Kuzum ben tanıyamadım ama Casper seni hemen tanidi demek o da cici gibi. Elinden kimse kurtulamaz
Profil resmine de bayıldım
naber rossssMutlu pazarlar hanimlaaaarrrrr
Hanımlar hanimlaaaarr
Nabiyorsunuz bakalım.bu iğrenç Pazar günlerini nasıl geçiriyorsunuz
İyiyim teşekkürler sen nasılsınnaber rossss
Tanışalım micok ayip insan cevap verir hic misafirperver değilsiniz
AVM de gezemekle geçiriyoruz bir oyna bir buyana gidiommmMutlu pazarlar hanimlaaaarrrrr
Hanımlar hanimlaaaarr
Bir o yana bir bu yana salla evir çevir kıvır çevir sallaAVM de gezemekle geçiriyoruz bir oyna bir buyana gidiommm
Titretemiommm balimmmmBir o yana bir bu yana salla evir çevir kıvır çevir salla
Salla salla salla titret
Ohhh gez balım
İyiyim teşekkürler sen nasılsın
Nick değişimi mi
Tanışalım mi
evet artiiiiArtemissssss
Tak canim gunduzleri hep tak ben takmistim yani . Emzirirken uykusuzlk kosturma derken acayip zayiflamstm hicbisey yapmadan sadece cnm asiri su isterdi cok su icerdm kizim emerdi ben bi yandan su icerdim. 2 sene cok fittim 1 senedir gobegm geldi geri hamilelikten once de ayni bu haldeydm smdiki gbi hatta 62 kilo ilr hamile kalmstm suan 61 imKorseyi yeni çıkardım sayılır hala takayım mi acaba? Bu görüntü beni mahvediyor. Taksam ne zararı olacak gerçi bendeki de laf
Şuan su iciyormTitretemiommm balimmmm
Teşekkürler bebeğim
Sen napionnnnnapiooo
Mutfağı toplamaya çalışıyorumMutlu pazarlar hanimlaaaarrrrr
Hanımlar hanimlaaaarr
Allah senievet artiiii
Yaaaaa kıyamam sanaMutfağı toplamaya çalışıyorum
Tobe kiz niye igrencMutlu pazarlar hanimlaaaarrrrr
Hanımlar hanimlaaaarr
Çocukluğumdan beri hiç sevmediğim gün pazar günüdür belki o yüzdenTobe kiz niye igrenc
Ben smdi disarlara akicam kizimi annemle birakip , babamla esim de ameliyat olan bi akrabamza gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?