- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.281
Articim yoksa çocukken saklambaç oynarken ilk yakalanan sen mi oluyordunevet artiiii
Su hayatta bana kiyamayan ender kisilerdensn gülüm nihaljmKıyamam size sen hamilesinhem ben yaparım ama @Dilos06 gelebilir ne de olsa bir iki güne ban yer bari burda yardım eder
Ya benim de aynı seykilde hatta geçen arkadaşla konuşurken o da soyledi. Kesin cocukken ertesi gun okul olduğu için bu psikoloji ye girdikÇocukluğumdan beri hiç sevmediğim gün pazar günüdür belki o yüzden
Travma gbi bişey
Yok benm tam tersi babam evde diyeYa benim de aynı seykilde hatta geçen arkadaşla konuşurken o da soyledi. Kesin cocukken ertesi gun okul olduğu için bu psikoloji ye girdik
Kimmiş sana kiyanlar onları doverizSu hayatta bana kiyamayan ender kisilerdensn gülüm nihaljm
Seni kutsuyirm
DovelimKimmiş sana kiyanlar onları doveriz
Hangimiz yormadi kiDovelim
Bu hayat beni çok yordu şimdiden
Valla öyle Yaaa dinlenme molası da yokHangimiz yormadi ki
ben saklmbac oynamayi hic sevmezdim oynamadım daArticim yoksa çocukken saklambaç oynarken ilk yakalanan sen mi oluyordun
Evet tam gaz devamValla öyle Yaaa dinlenme molası da yok
Aslinda ben yemesem gider de. Yemek kalp ben yani. Abur cubur asigiyimAynen yani kocalar icin mi yasiyoruz elbet begensinler istiyoruz bizi ama kendi mutlulugumuzdan da oteye koyamayizya onlari ... Ben de gobekten dertliyim keske gobek eritmek icin direncli olabilsemde eritsem
Hee daha bekle sen. Biraz iyilessin. Acelen ne yav. Ben 1 sene oldu dogurali anca tutustum2 ay önce sezaryen kız
casper abla sende bulmussun bunuyon me güzel adam seni oyle seviyo bak keyfine beyaAslinda ben yemesem gider de. Yemek kalp ben yani. Abur cubur asigiyim
I ihh ben kendimi sevmiyomcasper abla sende bulmussun bunuyon me güzel adam seni oyle seviyo bak keyfine beya
mekik cekI ihh ben kendimi sevmiyom
Gobekli gobekli. Hayatim zorlasiyor.
Ay çok fenayım geçen gün de kraliyet ailesinden biricik oğullarını ayıran meghan markle in vücudu dikkatimi çekti de ay incecik kadin. o gün bende bir şeyler oldu dedim o gün bugündür kilo vermeliyimHee daha bekle sen. Biraz iyilessin. Acelen ne yav. Ben 1 sene oldu dogurali anca tutustum
Olabülüü ...Çocukluğumdan beri hiç sevmediğim gün pazar günüdür belki o yüzden
Travma gbi bişey
NihalcanimK Kendinisevenbirii kuşum sen nasılsın❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?