Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nihalcanim iyiyim tatlım Spor yaptım, duş aldım geldim🏋şimdide yeşil çayımı yapiyorum sen nasılsın?❤ Kız gel dikişin yaran iyilestiyse spora basla sende
İyileşti Allah'ın izniyle ama yine de mekik cekmeyim var mı önerin başka ne yapabilirim evde

İyileşti Allah'ın izniyle ama yine de mekik cekmeyim var mı önerin başka ne yapabilirim evde
İyi maşallah toparlanman güzel cancağızım valla Leslie diye aratsana Google'dan yada YouTube'dan,bi bak bakalim.Ben hergun 45 dk Leslie yapiyorum aşırı bı ter atiyorum valla çok iyi geldi psikolojime de bedenime de inşallah yaza kdr kesintisiz yapicam,sen yarim saat yada 15 dkkayla da baslayabilirsin aslinda, alisinca cogaltirsin süreyi.hafta da 2 de mekikli,şınavli spor yapıyorum dengeliyorum bakalım şimdilik

benim bildiğim doğum sonrasi altı ay kadar spor yapılmıyo. çünkü şu an kaslar ayrık karnindaki eğer yaparsan birlesmeme ihtimali var o da 40 kiloya da düşen sarkik koca bı göbek demek

bence günlük dışarı çıkıp yürü imkanin varsa. yarım saat kadar falan. kaynanana ve kocana birak ikizleri sen ponçik kızını al yürü anne kız saati yapın:) ona da sana da iyi gelir. ama tabi bence önce yalnız çık biraz kafa dinle :) baharda kızla çıkarsın

Tamam canım çok sağ ol bakayım ona ben. Çok ihtiyacım var

üstteki mesajim sanaydi beybi :) alıntı yapmamisim
İyi dedin canım kızım iyileşsin ben de biraz su bebeleri buyuteyim bazen uyanmam 12 i buluyor gün bitiyor şunların gece uykusu bir yerleşse dediğin şeyi güzelce yaparım Allah'ın izniyle

Bu arada bilgilendirme için de çok teşekkürler

ne demek canım sen yine araştır ama tabi. belki 6 ay değil 2 aydır. belki sakıncası yoktur. sadece araştırıp doktora sormadan baslamasan iyi olur:)

bu arada bebekler uyumasa da kafan ayikir.sen çıkabildiğin kadar çik. benim oğlan gece gündüz uyumazdi ama ben hep cikardim yürürdüm bebekle. bazen bebeği eşime bırakıp. uykusuz da olsam sanki uyumusum gibi rahatlayip gelirdim eve:) hep evde olmak da insani yıpratıyo.

Haklısın canım şu anda da incir süt kaynattım içeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…