- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.321
Çok şükür busum :)
Sira sende demiştik
Sağlıkla gelir ins bebiş
tebrikler canımAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Kuzum benimmm gözün aydın bak ne güzel işte şükürler olsun.
bugün son kanımı verdim inşallah hcg ölçümü için kadın iki kolumu da delik deşik etti sağolsun en son bilekten aldı atar damar mıydı oda neydi fışkırttı kanımı hala canım yanıyor valla tek teselli eden şey değerin yüksek çıkması çok şükür canlarım
Çilingir sofrasını da kurdum
Bugün ben uçuşa gecicem
Sulu ayran da var balım büyür gell balım birlikte yiyip içelimaman ban yiyeceğine uç be dilosben çok severim meze ellerine sağlık canım:)
Sulu ayran da var balım büyür gell balım birlikte yiyip içelim
Teşekkür ederim güzelim
Super tatlisim demistik ama smdi dha icin rahatlamistir yalniz 2000 lerdeyken kese gorunuyor ya yarn gorunmezse hemen ediselenme diye nacizane soylemek istedmKızlar çok şükür değer tahmin ettiğim hesapladığım civarlarda ❤ 1000 in üzerinde dedi doktorgeçen hafta bugün bu saatlerde yeni öğrenmiştim 56,3 ile ❤
B Brunello Cicinelli
C Cay6
@ByNkoaLa
Jawlensky
Eki Görüntüle 2575678
Deneme bebeğimben hiç denemedim kuzumsanırım denemem de sağolasın
sen güzel güzel keyfini çıkarbaya uzun sürer sanırım ağır ağır demi dinleyecek müzikleri de seçtin mi dilos:) Müzeyyen Senar Zeki Müren Erkan Taneri Tanju Okan falan:)
Valla sorma kuzum ya delik deşik etti, yarın doktor randevum var kuzum inşallahyuh yageçmiş olsun canım koskoca kadında nasil damar bulup kan alamiyolar tey Allah'ım sonraki randevun ne zaman Büşracim:)
Kuzum bilmiyorum ki işte doktorum 1000 üzerinde gelirsin demişti kendi hesaplamıştı ona göre yarına randevu vermiştiSuper tatlisim demistik ama smdi dha icin rahatlamistir yalniz 2000 lerdeyken kese gorunuyor ya yarn gorunmezse hemen ediselenme diye nacizane soylemek istedm
Kacta randevunValla sorma kuzum ya delik deşik etti, yarın doktor randevum var kuzum inşallah ❤
Kuzum bilmiyorum ki işte doktorum 1000 üzerinde gelirsin demişti kendi hesaplamıştı ona göre yarına randevu vermişti ❤
Evet canım kesinlikle ve dediğim gibi tadı da çok güzeldi. Ne sıklıkla icmeliyim peki?bak buna sevindim:) en azından süt içmiş olursun demi:)
Geçmiş olsun canm. Ne sınavı vardı?Merhabalar, nasılsınız ,iki gündür giremedim, snavlar vardı, eşimle ikimizin de aynı yerde farklı binalardaydi, birlikte gittik geldik,
Bugün sabahti sınav, eşimle gidip geldik, kahvaltı temizlik ütü derken bu saatte yemek yiyebildik çocuklarla,
Eşim bugün geceye geçti bu hafta gececi, ise gitti,
B Brunello Cicinelli perhizin bitmesine sevindim, eşin de çok iradeliymis maşaallah ama düşük tehlikesi olmadıktan sonra uygun pozisyonlarda cinsel ilişkinin zarari olmaz,
Sizin perhiz bitti bizimki başladı, en son geçen hafta ctesi olmuştu eşim bebeğe zarar gelmesin doğuma kadar yapmayalım dedi,
Ama bir iki kaçamak yaparız belki
Açık öğretim,ikinci üniversite okuyoruz ikimiz de,Geçmiş olsun canm. Ne sınavı vardı?
Haftaya değil miydi sınavlar. Aklımda öyle kalmış. Güzel geçmiştir inşaallahAçık öğretim,ikinci üniversite okuyoruz ikimiz de,
Ben çocuk gelişimi okuyorum
İstanbul üniversitesi bu haftaydi canım, Anadolu üniversitesi haftaya ya da diğer hafta olması lazımHaftaya değil miydi sınavlar. Aklımda öyle kalmış. Güzel geçmiştir inşaallah
Hmmm tamamİstanbul üniversitesi bu haftaydi canım, Anadolu üniversitesi haftaya ya da diğer hafta olması lazım
9 da kuzumKacta randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?