Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür busum :)
Sira sende demiştik
Sağlıkla gelir ins bebiş
tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Kuzum benimmm gözün aydın bak ne güzel işte şükürler olsun.

bugün son kanımı verdim inşallah hcg ölçümü için kadın iki kolumu da delik deşik etti sağolsun en son bilekten aldı atar damar mıydı oda neydi fışkırttı kanımı hala canım yanıyor valla tek teselli eden şey değerin yüksek çıkması çok şükür canlarım

yuh ya geçmiş olsun canım koskoca kadında nasil damar bulup kan alamiyolar tey Allah'ım sonraki randevun ne zaman Büşracim:)

Sulu ayran da var balım büyür gell balım birlikte yiyip içelim
Teşekkür ederim güzelim

ben hiç denemedim kuzum sanırım denemem de sağolasın

sen güzel güzel keyfini çıkar baya uzun sürer sanırım ağır ağır demi dinleyecek müzikleri de seçtin mi dilos:) Müzeyyen Senar Zeki Müren Erkan Taneri Tanju Okan falan:)

Deneme bebeğim hiç iyi bişey değil
Aynen cnm ağır ağır yavaş yavaş gece çok uzun
Kiz ben şimdi o sanatçılardan dinlersem tiribe girerim cikamam o işin içinde zeki Müren olur çıkarım

yuh ya geçmiş olsun canım koskoca kadında nasil damar bulup kan alamiyolar tey Allah'ım sonraki randevun ne zaman Büşracim:)
Valla sorma kuzum ya delik deşik etti, yarın doktor randevum var kuzum inşallah
Super tatlisim demistik ama smdi dha icin rahatlamistir yalniz 2000 lerdeyken kese gorunuyor ya yarn gorunmezse hemen ediselenme diye nacizane soylemek istedm
Kuzum bilmiyorum ki işte doktorum 1000 üzerinde gelirsin demişti kendi hesaplamıştı ona göre yarına randevu vermişti

Merhabalar, nasılsınız ,iki gündür giremedim, snavlar vardı, eşimle ikimizin de aynı yerde farklı binalardaydi, birlikte gittik geldik,
Bugün sabahti sınav, eşimle gidip geldik, kahvaltı temizlik ütü derken bu saatte yemek yiyebildik çocuklarla,
Eşim bugün geceye geçti bu hafta gececi, ise gitti,
B Brunello Cicinelli perhizin bitmesine sevindim, eşin de çok iradeliymis maşaallah ama düşük tehlikesi olmadıktan sonra uygun pozisyonlarda cinsel ilişkinin zarari olmaz,
Sizin perhiz bitti bizimki başladı, en son geçen hafta ctesi olmuştu eşim bebeğe zarar gelmesin doğuma kadar yapmayalım dedi,
Ama bir iki kaçamak yaparız belki

Geçmiş olsun canm. Ne sınavı vardı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…