- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.341
Doğumgünü kutlu olsun nice nice senelere. Demek bir kova burcu katılacak aramızaBugün kizimin doğum günü,dün ailecek kutladık,
Kızım hesaplamış anne 39 gün sonra bebek doğuyor diyor,
39 hafta bitince doğum düşünüyoruz,yani Şubat'ın 20 sinde,
Dün gibi bugün gibi 8 aylık olduk nerdeyse,
Sevndim erkenden olmasina heyecanla bekliycem guzel haberlerini9 da kuzum
Amin, teşekkürlerDogmgnu kutlu olsun cnm karnindakni dr hayirla saglkla kucagna al insallah M mehlika nur
TeşekkürlerDoğumgünü kutlu olsun nice nice senelere. Demek bir kova burcu katılacak aramıza
Evet canım kesinlikle ve dediğim gibi tadı da çok güzeldi. Ne sıklıkla icmeliyim peki?
Beni niye etiket etmedin sonucu aldığında
Teşekkürlerevet kova burcu olacak inşaallah
mesela ben de keyif yapcan diye cevap yazmamistim sayın Zeki Müren
Ben 2 bardak falan içeyim yatmadan içerim belki daha iyi gelirafiyet olsun bol bol süt olsun nihalim:)
ben hergun bi bardak iciyodum canım:) bide sütün azaldığı saatlere doğru iciyodum ki süt azalmasin:) yani benim akşam üstü azalmaya basliyodu ben öğleden sonra iciyodum genelde biraz da dinlenebilirsem dinleniyodum baya fark ediyodu:)
Valla öyle olmuş kuzumBak bak ilk randevuyu kapmışgüzelim❤
Hemen yazarım çayımSevndim erkenden olmasina heyecanla bekliycem guzel haberlerini
Diloşum seni yerim o sırada konuştuğumuz kişileri etiketleyiverdim acilden çıktığımda çok kötüydüm zaten delik deşik ettiler beniBeni niye etiket etmedin sonucu aldığında
Etihekleeeeee beniiiValla öyle olmuş kuzum
Hemen yazarım çayım
Diloşum seni yerim o sırada konuştuğumuz kişileri etiketleyiverdim acilden çıktığımda çok kötüydüm zaten delik deşik ettiler beniilk seni etiketlicem artık
Bülent Ersoydan da bir fırt alabilirimmm
Ben 2 bardak falan içeyim yatmadan içerim belki daha iyi gelir☺
Sesim çıkmadan sesiz sesiz oturuyorumyooogghhh o olmazgece gece komşuları kapiya mi dikecen yavrum
Sesim çıkmadan sesiz sesiz oturuyorum
Bülent Ersoy olunca nasıl sessiz ponçik minnos durcanoffff offff canevim ciğerim yanıyor diye şarkı söylerken bulursun kendini
Teşekkürler canımkızının doğum günü kutlu olsun canım:) bebisin de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
benim cevremde hiç kova burcu olmadı sanırımhiç bilmiyorum özelliklerini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?