Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğumgünü kutlu olsun nice nice senelere. Demek bir kova burcu katılacak aramıza

Evet canım kesinlikle ve dediğim gibi tadı da çok güzeldi. Ne sıklıkla icmeliyim peki?

afiyet olsun bol bol süt olsun nihalim:)
ben hergun bi bardak iciyodum canım:) bide sütün azaldığı saatlere doğru iciyodum ki süt azalmasin:) yani benim akşam üstü azalmaya basliyodu ben öğleden sonra iciyodum genelde biraz da dinlenebilirsem dinleniyodum baya fark ediyodu:)

Teşekkürler evet kova burcu olacak inşaallah

kızının doğum günü kutlu olsun canım:) bebisin de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

benim cevremde hiç kova burcu olmadı sanırım hiç bilmiyorum özelliklerini:)

Ben 2 bardak falan içeyim yatmadan içerim belki daha iyi gelir

Bak bak ilk randevuyu kapmış güzelim❤
Valla öyle olmuş kuzum
Sevndim erkenden olmasina heyecanla bekliycem guzel haberlerini
Hemen yazarım çayım
Beni niye etiket etmedin sonucu aldığında
Diloşum seni yerim o sırada konuştuğumuz kişileri etiketleyiverdim acilden çıktığımda çok kötüydüm zaten delik deşik ettiler beni ilk seni etiketlicem artık

Etihekleeeeee beniii
Gözün aydın kuzum değerin çok guzel artmış ❤❤çok sevindim MMM Cook

Ben 2 bardak falan içeyim yatmadan içerim belki daha iyi gelir☺

yok nihalim cok içme. gaz falan yaparsa sana ya da bebeklere hiç riske atma bence.
önce bak işe yarıyor mu sonra kademeli artirirsin. mesela humana süt çayı iciyosan ondan iç şimdi:)

kızının doğum günü kutlu olsun canım:) bebisin de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

benim cevremde hiç kova burcu olmadı sanırım hiç bilmiyorum özelliklerini:)
Teşekkürler canım amin inşaallah,
Kova ben varım, iki kardeşim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…