- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.361
ByNkoaLa aaaaa aşkım balim ekmek kadayıfım fındığım fıstığım siirt Antep fıstığım yer fıstığım napionnnnnnn gülommmmmmmmm
Tamam canımyok nihalim cok içme. gaz falan yaparsa sana ya da bebeklerehiç riske atma bence.
önce bak işe yarıyor mu sonra kademeli artirirsin. mesela humana süt çayı iciyosan ondan iç şimdi:)
Dinlen yavrummmOy oy napim dilosummmm dinleniyirmmm sen neler yapion gezdn geldin mi AVM kere
yaaa samdanim kikirdetme beni şurada ciddi bisey konuşuyoruz
Geliyürrrr bu 5 ci sulu ayran son şişede 4 bardak kaldı bitirmeden yatmayiz daha Türk kahvesi içecezne ciddisi kızartık sulandığı saatlere gelmedin mi ayranin
Geliyürrrr bu 5 ci sulu ayran son şişede 4 bardak kaldı bitirmeden yatmayiz daha Türk kahvesi içecez
Bu sulu ayran rakı mi oluyorGeliyürrrr bu 5 ci sulu ayran son şişede 4 bardak kaldı bitirmeden yatmayiz daha Türk kahvesi içecez
Afiyet olsun yarasınDinlen yavrummm❤
Aşkım gezdim geldim iki alışveriş yaptik eve geldik çilingir sofrası kurdum ince ince yiyip içiyorum
Kikirdettin beniiiitamam kahakahalarin atıldığı yer bura değil mi yaniyanlış mı biliyom ben fikirdayip fikirdayip bagirman gereken sahneye geldik dilos
Teşekkür ederim gül parem gözünün yağını yidiğimmmmAfiyet olsun yarasın
Hmm anladımz
:dTeşekkür ederim gül parem gözünün yağını yidiğimmmmçok pisleştimm
Kikirdettin beniiii
Görmez olurmuyum gül yanaklimHmm anladımz
dilos bdv de yine olay konu varmış kaçırdım kayniyla aşk yaşıyormus
Garfaşin kurban olsunnn aheyyy aheyyy diliiii liii liyyyyyheehh şöyleayranin hakkıni verecen gardaş
Pisleştikk artık:d
Gözümden yağ akmıyor ki
Akarsa biriktirip sana yollarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?