Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece 3:30 da uyudum sabah 7 de kalktım
İnanılmaz uykum var, yıkılmadım ama ayakta da değilim

Gene de pozitifffffffff smile smile smile
ben hiç uyumadım desem yeridir bugün hemen biterse benim için mucize eve gittiğim gibi yatağa atılıcam direk.

kızım ateşliydi dün gece sabaha kadar uyumadım düşsün diye bide banada bulaştırdı sanırım boğazım dehşet ağrıyo.

hafta böyle kötü başlamamalıydııııı yaaaeeağğğğ

Gece 3:30 da uyudum sabah 7 de kalktım
İnanılmaz uykum var, yıkılmadım ama ayakta da değilim

Gene de pozitifffffffff smile smile smile
Hahaaadjh şuan ben de yıkılmadım ama ayakta da değilim cidden gidem dee bi kahve yapam açılamm Patilim

Günaydın pıtırcıklarrr
Bugün ilk 2 dersim branş dersi. Daha 1 saat var dersimin başlamasına. Günaydın demek için ve büşümün değerini görmek için geldim.
B BUSR4 kuzum çok sevindim bak demiştik sana. Kimyasal olacak gebelik ilk ölçümde o kadar güzel değerle çıkmaz. Sanırım gebelik topiklerinden biraz uzak kalmak lazım. Bende okuduklarımmdan çok etkileniyorum. Bu arada kese 1000'in üstünde görülüyor. Doktorum böyle demişti. Benim de 5.haftanın başında aynı senin günlerinde görüldü. Muhtemelen görülür ama görülmezse de panik yapma birkaç gün içinde gözükür. Herşey çok güzel ilerliyor içini ferah tut

Günaydın cicim kese görünmedi benim doktorum vajinal bakmıyoru hastane olarak dedi karından ultrasonla da görünmedi dedi ki 5000 üzeri değilse daha görünmez, baya elim ayağım titreyerek çıktım tekrar kan aldılar sonuca göre tekrar randevu veririz canını sıkma her şey yolunda rahim kalınlaşmasj 17 mm dedi ama yinede ben kötü oldum tabi..

M mehlika nur doğum gününmüş sanırım yanlış okumadıysam, doğum günün kutlu olsun mehlikam
Allah bebeğini kucağına alacağın huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin
Perhize üzüldüm mehlikam ama artık sonuna geldin tabi sanırım dikkatli olman gerek.. Biz de perhizi bozduk sayılmaz doktor onayı dışında oldu
Bu perşembe kontrolde soracağım bakalım yasak yok artık derse perhizi bozduk kutlaması yapacağım

büşümm sıkma canını bebişimm 1000 zaten karın için az bir değer yani benim bildiğm 2000-3000 civarı karından görünüyor. Yüksek ihtimal haftaya görünür senin.
İçin rahat etmiyorsa herhangi bir özele git istersen vajinal baksınlar.. ama 1000değer karın için az bir değer, tabi tecrübeli olanlar daha iyi bilir ama benim 2500 üzeri idi karından gördüğümde

Kuzum canını sıkacak ne var herşey güzel gidiyor bebeğim. Vajinal baksa kesin görülürdü ama vajinal bakmamaları çok iyi bir kurum olduğunu gösteriyor bence
1000 in üstünde demek belki de 1000 ya da daha üstü değerde görülüyor anlamına gelebilir. 2000 de 5000 de 1000 in üstünde değerler sonuçta.
Haftaya görülür kuzum hatta birkaç güne görülür de sen doktorun seni çağırdığı tarihte git garanti olsun
Ne zaman gideceksin sonraki kontrole?

canım hiç üzülme bende ilkinde 1400 lerde değerle kan testinde öğrendim 5-6 gn sonra dr ye gittim karından göremedi vijinadan bakıcam dedi tmm dedim baktı öylelikle bile zor gördü hatta kesem yuvarlak bile değildi uzun i şeklindeydi daha yeni oluşmaya çalışıyormuş haftaya tekrar çağırır doktorun ozaman görürsün ama sen şuan tatlı canını sakın üzme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…