- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.401
Ben diyince günaydın dionnLan ne oldiiiiii
İyidir sendn naber hamiş
Lan burda yoktunBen diyince günaydın dionn
Günaydın sabah sabah duygu sömürüsü de yaptım temizligime başlaya bilirim
Evet kuzum doktor bana 1000 üstünde gel kese bakalım demişti. Ama ben hesapladım şimdi, kan değerimden 2 hafta sonraa gittiğim için 5000 in bile üstüne çıkmış oluyor benim değerim. 2 ye katlaya katlaya hesapladım.büşümm sıkma canını bebişimm 1000 zaten karın için az bir değer yani benim bildiğm 2000-3000 civarı karından görünüyor. Yüksek ihtimal haftaya görünür senin.
İçin rahat etmiyorsa herhangi bir özele git istersen vajinal baksınlar.. ama 1000değer karın için az bir değer, tabi tecrübeli olanlar daha iyi bilir ama benim 2500 üzeri idi karından gördüğümde
Aynen ballı lokmam, benim de 2500 değerlerindeydiEvet kuzum doktor bana 1000 üstünde gel kese bakalım demişti. Ama ben hesapladım şimdi, kan değerimden 2 hafta sonraa gittiğim için 5000 in bile üstüne çıkmış oluyor benim değerim. 2 ye katlaya katlaya hesapladım.
Günaydınnn leydişşşş :)Gunaydin hatunlar
Diye cvp verdik heralde ama görmedin huh :dİyidir sendn naber hamiş
Anaaa kız vallaha görmedimDiye cvp verdik heralde ama görmedin huh :d
İyim saol canimGünaydınnn leydişşşş :)
Naber, nasılsın
Evde test varsa 1 kere daha mı yapsan leydim ?Kizlar bugun catlama ignesiyle beraber 12gunum sabah test yaptim ilk 10 dkda cikmadi sonra baktim ikinci cizgi ama hic umudum yok
Eki Görüntüle 2575915
B Brunello Cicinelli D Dilos06poncikvegece K Kendinisevenbirii HayatSevinceGuzel kk birinci noteri M mehlika nur ByNkoaLa B BUSR4 Fit mutlu anne ve sayamadigim diger arkadaşlar
Sizce bebiş varmi
Kuzum bir çizgi görünuyor sanki normalde kaçıncı günde yapman gerekiyordu testiKizlar bugun catlama ignesiyle beraber 12gunum sabah test yaptim ilk 10 dkda cikmadi sonra baktim ikinci cizgi ama hic umudum yok
Eki Görüntüle 2575915
B Brunello Cicinelli D Dilos06poncikvegece K Kendinisevenbirii HayatSevinceGuzel kk birinci noteri M mehlika nur ByNkoaLa B BUSR4 Fit mutlu anne ve sayamadigim diger arkadaşlar
Sizce bebiş varmi
İyi gidiyor canımm şükür bir sorun yok.İyim saol canim
Sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Var testim canimEvde test varsa 1 kere daha mı yapsan leydim ?
Sanki var gibi de ama dağılmış gibi de..
1 kez daha yap bence testin var mı ?
Çizgi var gibiKizlar bugun catlama ignesiyle beraber 12gunum sabah test yaptim ilk 10 dkda cikmadi sonra baktim ikinci cizgi ama hic umudum yok
Eki Görüntüle 2575915
Sizce bebiş varmi
Sen şimdi 1 tane daha yap bunu ne zaman yaptın ?Var testim canim
Zaten kan vermiyi duşunmuyordum
Yarin bi gebelik testi yapardim olsa cikar diye düşünüyorum
Bi tane daha yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?