Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B BUSR4 bebişim şimdi emin olamayıp geçmiş randevularıma baktım da ben ayın 21 inde bat günümde 695 değerim varmış. Doktor 1000 üstüne çıkınca gel kese görürüz demişti, 3 aralıkta ilk randevuya gitmişim.
2 ye katlaya katlaya hesapladım 5000 in üstünde oluyor değer gerçekten. Muhtemelen 6 haftalık falanmışım. İlk gittiğimde keseyi gördüm. Nedense aklımda kan değerinden sonraki hafta gittim gibi kalmış. Ama 2 hafta sonra gitmişim.
Aynı doktorunun söylediği gibi kuzum.
Belki 1 hafta erken gitseymişim bende kese göremeyecekmişim senim gibi.
Yani anormal olan hiçbirşey yok ♥
Hatta kese görüp kalp duymamıştık. Kalbi de 7.haftamda kanamayla gidince duymuştum.

Evet kuzum doktor bana 1000 üstünde gel kese bakalım demişti. Ama ben hesapladım şimdi, kan değerimden 2 hafta sonraa gittiğim için 5000 in bile üstüne çıkmış oluyor benim değerim. 2 ye katlaya katlaya hesapladım.

Aynen ballı lokmam, benim de 2500 değerlerindeydi
Zaten 2000 karın için biraz zor, yani 2500-3000i görmesi gerek karından ucundan bucağından görmek için yeterli ama 1000-2000 falan zor değerler bunlar

Evde test varsa 1 kere daha mı yapsan leydim ?
Sanki var gibi de ama dağılmış gibi de..

1 kez daha yap bence testin var mı ?

Evde test varsa 1 kere daha mı yapsan leydim ?
Sanki var gibi de ama dağılmış gibi de..

1 kez daha yap bence testin var mı ?
Var testim canim
Zaten kan vermiyi duşunmuyordum
Yarin bi gebelik testi yapardim olsa cikar diye düşünüyorum
Bi tane daha yapcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…