- 22 Mart 2019
- 5.281
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.421
Bugun catlama ignesini 12 gunuÇizgi var gibi
Erken mi yaptın cnm
Sen görmeden dövmeye kalk oldu mu olmadıAnaaa kız vallaha görmedimhahahahaha
pardon gülimm
Bende iyiyim bebişim, işyerindeym
Çalışıyorum
Çizgi gözüküyor cnm artık iğne etkisi degildir insAllahKizlar bugun catlama ignesiyle beraber 12gunum sabah test yaptim ilk 10 dkda cikmadi sonra baktim ikinci cizgi ama hic umudum yok
Eki Görüntüle 2575915
B Brunello Cicinelli D Dilos06poncikvegece @Kendinisevenbirii HayatSevinceGuzel @samdan @mehlika nur ByNkoaLa @BUSR4 Fit mutlu anne ve sayamadigim diger arkadaşlar
Sizce bebiş varmi
Sabah yaptim canim bak ilk hali boyleydiSen şimdi 1 tane daha yap bunu ne zaman yaptın ?
bugün mü ??
Bende çok uykusuzum 3,5 saatlik uyku ile duruyorumSen görmeden dövmeye kalk oldu mu olmadı
Klasik pazrtesi sendromlugu
Çocukları okula gönderdm uyurum diye yattım uykum dağıldı uyuyamiyirmdelircem ajnssbba
İnsallahÇizgi gözüküyor cnm artık iğne etkisi degildir insAllah❤
Himmm bn kacirmisim orayı :)Bugun catlama ignesini 12 gunu
Catlama ignesini akşam yapmistim burada
Yaaa o zmn insAllah gebeliktendrİnsallah
Catlma ignesinin 9gunu test yaptim negatifti
Ben burada da hayali bir çizgi görüyorum amaSabah yaptim canim bak ilk hali boyleydi Eki Görüntüle 2575917
Bende gördüm hadi insAllah var benceBen burada da hayali bir çizgi görüyorum ama
Bnde çok alabilmiş değilim yaaBende çok uykusuzum 3,5 saatlik uyku ile duruyorum
Birazdan masaya doğru yığıLıcammm
Belki geç dollenme olabilir cnm yarın sabah tekrar yap inslaah gönlünden geçen olur cnmİnsallah
Catlma ignesinin 9gunu test yaptim negatifti
İlk hali boyleydi sonradan koyulaştiBen burada da hayali bir çizgi görüyorum ama
İnsallah canim ama hic umudum yokBelki geç dollenme olabilir cnm yarın sabah tekrar yap inslaah gönlünden geçen olur cnm❤
Yaaa o zmn insAllah gebeliktendr
İnsallahhHimmm bn kacirmisim orayı :)
İns vardır kuuzmmm
Dur bakalım daha umudunu kesme bu ay olmadıysa diyer ay olur cnm ama mutlaka olacakİnsallah canim ama hic umudum yok
Hemen ciksaydi belki hamiş derdim kendime
İnsallah isteyen herkez bu duyguyu tatar❤Dur bakalım daha umudunu kesme bu ay olmadıysa diyer ay olur cnm ama mutlaka olacak
Ben de sitede göre göre öğrendimKizlar bugun catlama ignesiyle beraber 12gunum sabah test yaptim ilk 10 dkda cikmadi sonra baktim ikinci cizgi ama hic umudum yok
Eki Görüntüle 2575915
B Brunello Cicinelli D Dilos06poncikvegece @Kendinisevenbirii HayatSevinceGuzel @samdan @mehlika nur ByNkoaLa @BUSR4 Fit mutlu anne ve sayamadigim diger arkadaşlar
Sizce bebiş varmi
İnsallah vardirBen de sitede göre göre öğrendimladycim inşallah vardır bebişiin poncikvegece patilimin dediği gibi tekrar yapınca da att daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?