- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.441
Aynen ballı lokmam, benim de 2500 değerlerindeydi
Zaten 2000 karın için biraz zor, yani 2500-3000i görmesi gerek karından ucundan bucağından görmek için yeterli ama 1000-2000 falan zor değerler bunlar
Oyle yapacam zatenLadyMorganas
Kuzum ben beklemediği ilk halinde bile çizgiyi gördüm gibi. Erken yaptığın için o kadar silik çıkması umut vaad ediyor.
Bence yarın sabah ilk idrarla yap
Erken test değil dimi bu?Oyle yapacam zaten
Bakalimmm zaman gösterecek varmi yok mu diye
Yok erken degilErken test değil dimi bu?
Normalde ne zaman yapman lazım testi?
Kuzum yarın sabah bir productor marka erken gebelik testi alıp ilk idrarınla yap. Elindeki testlerde gecikmeden görmesi çok zor.Yok erken degil
Daha 4 gunum var adete cnm
Kuzum yarın sabah bir productor marka erken gebelik testi alıp ilk idrarınla yap. Elindeki testlerde gecikmeden görmesi çok zor.
Ben 3 gün kala yapmıştım bu markayla.
Çok net gösteriyor.
Çok umutlanmayalım ama bana var gibi geldi
silik bir 2. çizgi var, gebelik var benceKizlar bugun catlama ignesiyle beraber 12gunum sabah test yaptim ilk 10 dkda cikmadi sonra baktim ikinci cizgi ama hic umudum yok
Eki Görüntüle 2575915
B Brunello Cicinelli @Dilos06 @poncikvegece @Kendinisevenbirii @HayatSevinceGuzeell @samdan M mehlika nur @ByNkoaLa B BUSR4Fit mutlu anne ve sayamadigim diger arkadaşlar
Sizce bebiş varmi
Mallesef başka markayla yaptim negatif ciktisilik bir 2. çizgi var, gebelik var bence
tekrar mı test yaptın, 1-2 gün sonra testi tekrarla, gebelik var gibi geldi bana,Eki Görüntüle 2575931
Maleseeef negatifff biliyordum hamile olmadigimi keske ikinci cizgi silik cikmasaydi
2 gun daha beklicemtekrar mı test yaptın, 1-2 gün sonra testi tekrarla, gebelik var gibi geldi bana,
pozitif çıktığında yanılma payı daha az
kızımın doğum günüydü canım, benim doğum günüm 9 gün sonraM mehlika nur doğum gününmüş sanırım yanlış okumadıysam, doğum günün kutlu olsun mehlikam
Allah bebeğini kucağına alacağın huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin
Perhize üzüldüm mehlikamama artık sonuna geldin tabi sanırım dikkatli olman gerek.. Biz de perhizi bozduk sayılmaz doktor onayı dışında oldu
Bu perşembe kontrolde soracağım bakalım yasak yok artık derse perhizi bozduk kutlaması yapacağım
çok umutlanma ama tamamen de ümitsiz olma,2 gun daha beklicem
Ama umutlu değilim bu aydan
Keşke senin dedigin gibi olsa mehlikamçok umutlanma ama tamamen de ümitsiz olma,
bir kaç güne belli olur, inşaallah vardır canım hayırlısıyla,
testlerde negatif çıktığında yanılma payı olur ama pozitifte pek olmaz
daha önce dra gitmiş miydin?Keşke senin dedigin gibi olsa mehlikam
Tam 2yildir bekliyorum okadar agladim ki
Fayda etmiyooo
Herşey olacagina varir
Yok ne bende ne esimde problem yokdaha önce dra gitmiş miydin?
bir problem var mıydı
klomene bir süre devam et faydası olur inşaallahYok ne bende ne esimde problem yok
Sebebsiz infertile
Bende 2 klomen kulanisimda hamile kaldim ama kap atişi duyamadik kurtaj oldumklomene bir süre devam et faydası olur inşaallah
ben klomenle 3. ayda hamile kalmıştım ama değerde artış yerine azalma olmuştu ve düşükle sonuçlanmıştı,
sonrasında garip bir şekilde hiç adet olmadan hamile kalmıştım,
2. bebekte de hiç uğraşmadan 2. denemede hamile kalmıştım,
büşümm sıkma canını bebişimm 1000 zaten karın için az bir değer yani benim bildiğm 2000-3000 civarı karından görünüyor. Yüksek ihtimal haftaya görünür senin.
İçin rahat etmiyorsa herhangi bir özele git istersen vajinal baksınlar.. ama 1000değer karın için az bir değer, tabi tecrübeli olanlar daha iyi bilir ama benim 2500 üzeri idi karından gördüğümde
Kuzum canını sıkacak ne var herşey güzel gidiyor bebeğim. Vajinal baksa kesin görülürdü ama vajinal bakmamaları çok iyi bir kurum olduğunu gösteriyor bence
1000 in üstünde demek belki de 1000 ya da daha üstü değerde görülüyor anlamına gelebilir. 2000 de 5000 de 1000 in üstünde değerler sonuçta.
Haftaya görülür kuzum hatta birkaç güne görülür de sen doktorun seni çağırdığı tarihte git garanti olsun♥
Ne zaman gideceksin sonraki kontrole?
canım hiç üzülme bende ilkinde 1400 lerde değerle kan testinde öğrendim 5-6 gn sonra dr ye gittim karından göremedi vijinadan bakıcam dedi tmm dedim baktı öylelikle bile zor gördü hatta kesem yuvarlak bile değildi uzun i şeklindeydi daha yeni oluşmaya çalışıyormuş haftaya tekrar çağırır doktorun ozaman görürsün ama sen şuan tatlı canını sakın üzme
B BUSR4 bebişim şimdi emin olamayıp geçmiş randevularıma baktım da ben ayın 21 inde bat günümde 695 değerim varmış. Doktor 1000 üstüne çıkınca gel kese görürüz demişti, 3 aralıkta ilk randevuya gitmişim.
2 ye katlaya katlaya hesapladım 5000 in üstünde oluyor değer gerçekten. Muhtemelen 6 haftalık falanmışım. İlk gittiğimde keseyi gördüm. Nedense aklımda kan değerinden sonraki hafta gittim gibi kalmış. Ama 2 hafta sonra gitmişim.
Aynı doktorunun söylediği gibi kuzum.
Belki 1 hafta erken gitseymişim bende kese göremeyecekmişim senim gibi.
Yani anormal olan hiçbirşey yok ♥
Hatta kese görüp kalp duymamıştık. Kalbi de 7.haftamda kanamayla gidince duymuştum.
Kizlar bugun catlama ignesiyle beraber 12gunum sabah test yaptim ilk 10 dkda cikmadi sonra baktim ikinci cizgi ama hic umudum yok
Eki Görüntüle 2575915
B Brunello Cicinelli @Dilos06 @poncikvegece @Kendinisevenbirii @HayatSevinceGuzeell @samdan M mehlika nur @ByNkoaLa B BUSR4Fit mutlu anne ve sayamadigim diger arkadaşlar
Sizce bebiş varmi
Eki Görüntüle 2575925
Aynen kuzular 1000 üstünde vajinal görülüyormuş, karın üstünden 6. Haftalarda görülüyormuş.
B BUSR4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?