Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ballı lokmam, benim de 2500 değerlerindeydi
Zaten 2000 karın için biraz zor, yani 2500-3000i görmesi gerek karından ucundan bucağından görmek için yeterli ama 1000-2000 falan zor değerler bunlar

Aynen kuzular 1000 üstünde vajinal görülüyormuş, karın üstünden 6. Haftalarda görülüyormuş.
B BUSR4

Günaydın canlarım
Gece uykumu hiç alamadım nedense uyku tutmadı sabah eşimi yollayinca uyudum biraz şimdi kahvaltı yapıyoruz kızımla o okula gidince mutfak dolaplarını düzenleyip silicem insAllah çarşambaya misafirm var dün ilk defa tatlı istedi cnm yedim 2 dilim herkes şaşkın çok güzel bı gün olsun insAllah

Yok erken degil
Daha 4 gunum var adete cnm
Kuzum yarın sabah bir productor marka erken gebelik testi alıp ilk idrarınla yap. Elindeki testlerde gecikmeden görmesi çok zor.
Ben 3 gün kala yapmıştım bu markayla.
Çok net gösteriyor.
Çok umutlanmayalım ama bana var gibi geldi

Maleseeef negatifff biliyordum hamile olmadigimi keske ikinci cizgi silik cikmasaydi

kızımın doğum günüydü canım, benim doğum günüm 9 gün sonra bir yaş daha yaşlandım
amin cicim, bu gece bebeği gördüm rüyamda yuvarlak yüzlü tombik bir bebekti, bayağı da saçları vardı ama kumraldı saçları,
perhizi eşim koydu bana kalsa son güne kadar full olurdu
bebek sıkışıyor zarar gelecek falan diyor,
bu hafta sonu da snav vardı yorgundum falan çokta şeyetmedim
kutlama yapın tabi, hatta her gün kutlama yapın

2 gun daha beklicem
Ama umutlu değilim bu aydan
çok umutlanma ama tamamen de ümitsiz olma,
bir kaç güne belli olur, inşaallah vardır canım hayırlısıyla,
testlerde negatif çıktığında yanılma payı olur ama pozitifte pek olmaz

çok umutlanma ama tamamen de ümitsiz olma,
bir kaç güne belli olur, inşaallah vardır canım hayırlısıyla,
testlerde negatif çıktığında yanılma payı olur ama pozitifte pek olmaz
Keşke senin dedigin gibi olsa mehlikam
Tam 2yildir bekliyorum okadar agladim ki
Fayda etmiyooo
Herşey olacagina varir

Yok ne bende ne esimde problem yok
Sebebsiz infertile
klomene bir süre devam et faydası olur inşaallah
ben klomenle 3. ayda hamile kalmıştım ama değerde artış yerine azalma olmuştu ve düşükle sonuçlanmıştı,
sonrasında garip bir şekilde hiç adet olmadan hamile kalmıştım,
2. bebekte de hiç uğraşmadan 2. denemede hamile kalmıştım,

Bende 2 klomen kulanisimda hamile kaldim ama kap atişi duyamadik kurtaj oldum
7 ay uzerinden gecti klemon kullandim olmadi Amaa diger ay oldu kimyasal gebelik
Halada bekliyorum

Eki Görüntüle 2575925
Aynen kuzular 1000 üstünde vajinal görülüyormuş, karın üstünden 6. Haftalarda görülüyormuş.
B BUSR4

kızlar canlarım şimdi eve geldikte anca girebiliyorum, 5000 in üzeri karından ancak görülüyormuş bende bakıp durdum internetten, tekrar kan aldılar sonuç çıktı 1800 müş şu an haftaya pzt almayı düşünüyorum randevuyu iyice yükselsin❤
Hastane zamanında vajinal yolla bakıldıktan sonra düşük yaşayan bi gebe ile mahkemelik olmuş ve o yüzden artık bakmıyorlarmış, açıkçası bende çok korktum bakalım deselerde baktırmam artık vajinal

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…