Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim de tam 1 hafta sonra görünmüştü kese. Senin gebeliğin sağlıklı inşaallah çok şükür hiiiic üzme kendini.

Canım benim de tam 1 hafta sonra görünmüştü kese. Senin gebeliğin sağlıklı inşaallah çok şükür hiiiic üzme kendini. ❤❤
Daha iyiyim gülnihalim, hastane zamanında bi olay yaşandığı için vajinal bakmıyormuş, o yüzden bakmadılar bende tereddütteydim vajinal konusunda zaten, haftaya pzt ye görünür inşallah

Canim degerlerin iyi
Pazartesiye kadar betan yukselir
Muhtemelen keseyide gorursun

Daha iyiyim gülnihalim, hastane zamanında bi olay yaşandığı için vajinal bakmıyormuş, o yüzden bakmadılar bende tereddütteydim vajinal konusunda zaten, haftaya pzt ye görünür inşallah ❤
Bana ilk gebeligimde vajinal de bakmıştı herhalde hatta kanamam vardi. Korkma canım her şey çok güzel gidiyor

Canim kese gorunmeyebilir demistim sana 2000 uzwrinde gorulur ama kalp atisi icin de 5000 gerekir . 2 3 gun sonrasi daha garanti kese icin cnm moral bozacak bi durum gormedim ben pozitif ol lutfen

Bence var canim yaaa kan versene bi cokta umitlendirmek istemiyorum ama bu sekildeyken hamile olunuyor

Büşra ablacim biraz fazla mi kafaya takıyorsun sanki
degerin ilk çıktığında 2 kati artar mı diye kafaya taktın sonra 1000 olurmu diye simdi kese icin . birazcık rahatlasan stres yapmasan , sağlıklı bebecik olduktan sonra sorun olmaz Rabbim saglikla dogumunu nasip etsin insallah

İnsallah canim ama hic umudum yok
Hemen ciksaydi belki hamiş derdim kendime
Ohooo benimki 15 dk negatifti attm cope sonra copleri bosaltacagm zaman teee ne kadr zaman sonra bi bakiyim dedgmde yamuk bi 2.cizgi cikmis gormustumde yok canim deyip inanamamistim ama dogruymus yani ... bence kan vermen gereken bi zamandasin cnm

Ohooo benimki 15 dk negatifti attm cope sonra copleri bosaltacagm zaman teee ne kadr zaman sonra bi bakiyim dedgmde yamuk bi 2.cizgi cikmis gormustumde yok canim deyip inanamamistim ama dogruymus yani ... bence kan vermen gereken bi zamandasin cnm
Başka markayla yaptim negatif ciktim cayim

Canim degerlerin iyi
Pazartesiye kadar betan yukselir
Muhtemelen keseyide gorursun
Bana ilk gebeligimde vajinal de bakmıştı herhalde hatta kanamam vardi. Korkma canım her şey çok güzel gidiyor❤❤
Canim kese gorunmeyebilir demistim sana 2000 uzwrinde gorulur ama kalp atisi icin de 5000 gerekir . 2 3 gun sonrasi daha garanti kese icin cnm moral bozacak bi durum gormedim ben pozitif ol lutfen
Kızlar genelde özel hastanelerde vajinal bakıyorlar ya kendimi o kadar bakacakmış gibi şartlandırıp gittim ki bakmayınca modum düştü üstüne hiçbişey görünmeyince dahada moralim bozuldu, Ama allahtan rahim kalınlığın çok iyi oraya yerleşir korkma falan diye rahatlattı doktorum, artık önümüzdeki pzt ye kadar inşallah güzelce artar

Artar cnm emin ol ve rahat seklde bekle lutfen dun soyledim sana yarin gorulmeyebilir bak diye sonucta bizler de yasadik tecrubemizi paylasiyoruz senle rahat ol diye ama heyecanlisin anliyorum ama surec sabir gerektiren bi 9 ay cnm acele etsekte istesekte gecmiyor sabirlar gereken gunleri beklemek gerekiyor ...

Doğru çayım bana birisi de karından 5000 olmadan görünmez demişti, işte ben kendimi vajinal bakcaklar diye şartlandırıp gidince sonra bişey göremeden gelince böyle bi kaldım

LadyMorganas kuzum bu arada çizgi bariz belli ama çatlatma iğnelerinin etkisiyle ilgili 15-16 gün içinde geçiyor diye okumuştum sanki, inşallah vardır ya valla ❤❤❤
Canim ben catlma ignesi 9 gun yaptim hicbisey cikmadi bugun 12gun ikinci silik cikti ama baska teste silik bile cikmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…