- 22 Mart 2019
- 5.281
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.481
Saol canimmmLadyMorganas canm hakkında hayırlısı olsun birde adetine yakın yap istersen bu testler çok kafa karıştırıcı oluyor
Bencede yapSaol canimmm
Oyle yapacam adet gunu test yapacam
Uzuldum cnm insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bi bebisin olur canimtüp bebek olmadı sizede haber veriyim
Niye kuzu nasıl olmadi yaaa daha regl sonrası başlayacaktın kuzumtüp bebek olmadı sizede haber veriyim
Uzuldum cnm insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bi bebisin olur canim
Bende sana seslenicektim rossum seni takip ediyordum nerde geziosun diyeSsstt kizlar nabiyorsunuz
Niye kuzu nasıl olmadi yaaa daha regl sonrası başlayacaktın kuzum
Kocam egoma zarar veriyor adlı çalışmayı okudumBende sana seslenicektim rossum seni takip ediyordum nerde geziosun diye
Ulan güleyim mi ağliyim mı ne poh yiyim bilemedimsevgili yumurtalar dışardan gelişmiş içerden büyümemiş toplarken dağılmış hanımlar...beni üzdüler ama atlatıyorum zamanla napim
Boşver boşver rosssummKocam egoma zarar veriyor adlı çalışmayı okudumhahahahahahjaba
Ulan güleyim mi ağliyim mı ne poh yiyim bilemedim
Hayırlısı olsun bebeğim bir dahkine daha çok ek takviye vitamin kullan çok faydası var
Aynen cnm en az 2 ay öncesinden başla içmeye kaç yumoş toplandıhe aynen öle oldu :)) artık onları dr'un yazması lazım yeni tedavide
AhahahahBoşver boşver rosssummokumak için bile tenezzül etmedim
Aynen cnm en az 2 ay öncesinden başla içmeye kaç yumoş toplandı
Allaha çok ilginç kuzum da ozamn sorunun kaynağını bulması gerekiyorsorun orda hiç toplanamadı
sorun orda hiç toplanamadı
Allaha çok ilginç kuzum da ozamn sorunun kaynağını bulması gerekiyor
Bence kesin dene tek çözüm kavalbu sefer çalmadım kesin ondan ayrı kaldılar hahaha
bidahakine kesin deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?