Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2575931
Maleseeef negatifff biliyordum hamile olmadigimi keske ikinci cizgi silik cikmasaydi
Kuzum neden başka başka markalarla yapıyorsunuz inatla
En net göstereni productor, söylemekten göbeğim çatladı.
Sabah ilk idrarınla al şuna işe yahu.
Ha bana sorarsan silik çizgi var gibi. Ama başka markalardan cidden anlaması çok güç.
Ya sabah direkt kana git ya da kana gitmek istemiyorsan dediğim marka ile tekrarla.
Evet çok umut etme ama bu kadar umutsuz da olma yahu sürekli olmadığına kendini inandırmaya çalışıyorsun. Yapma böyle kuzum
tüp bebek olmadı sizede haber veriyim
Miniğim okuduğum kadarıyla yumurta toplanamadığı için olamamış. Buna tüp bebek negatif sonuç verdi diyemeyiz. Bende yazınca ne ara transfer oldu da sonucu negatif gördü diye şaşırdım
Bir kere daha denemelik hakkınız var di mi ücretsiz olarak?

B BUSR4 evet kuzum. Haftaya git. Bugün 1600 ise cuma falan 5000 e katlar sanki. Ama sen yine de önümüzdeki hafta içi bir gün git. Gebelik formlarından da uzak dur.
Bir sürü okuduğum kimyasal ve dış gebelik beni de yoğun strese sokmuştu. İlerleyen dönemlerde de düşükler, kalp durmaları konuları vesaire etkiliyor. O yüzden ben artık hiç girmiyorum. Sadece gebelik testi soranların konularını okuyorum.
Annenin duygu durumu kan yoluyla bebeğe geçerek onun karakterini oluştururmuş. Stres, endişe ve korku içinde olursan bebeğe olumsuz yansır. Her zaman güzel örneklere şahit ol. Olumsuz herşeyden uzak dur. Herşey güzel maşallah ♥

En iyisi beklecem canim
Tekrar negatif gorsem üzülürum yine

En iyisi beklecem canim
Tekrar negatif gorsem üzülürum yine
O zaman kana git kuzum.
Şuan gebelik varsa 5 in 10 un üstünde bir değer görürsün zaten kanında.
5 den düşük değer gebelik olmadığını gösterir.
Hemen git kana soru işaretin kalmasın kafanda, kesinliğe ulaştır.
Hcg önce kanda ardından idrarda salgılanan bir hormon olduğu için döllenmeden 1 hafta sonra bile kanda çıkıyor.

1800 olmuş cicim görünce bi vaoov oldum doğru diyosun şimdilik çok bakmasam iyi olacak

1800 olmuş cicim görünce bi vaoov oldum doğru diyosun şimdilik çok bakmasam iyi olacak ❤
Maşallah subhanallah değere bak değere
Zaten kimyasal olmadığı ap açık ortada. Korkacak hiçbirşeyin yok kuzum. Bebeğin seninle annesi ama henüz çok küçük, gözlemlenebilir hale gelmesini bekleyeceğiz 1 hafta daha
Sadece şimdilik değil sonradan da önermiyorum. Birkaç kez 16.haftada bebeğinin suyu bitip kürtaj olmak zorunda kalmış, birkaç kez düşük yapmış, birkaç kez ilerleyen dönemlerde cansız doğum yapmak zorunda kalmış hikayeler görünce ciddi etkilendim ben. Hala bile üstümden atmaya çalışıyorum.
Allah hepsinin yardımcısı olsun, gelen de gelmeyen de Allah tan dır. Ama okuyup şahit olmamak biz gebeler için daha iyi.
Olumlu örnekleri okuyup görelim

İyiyim diloşum okul yorgunluğunu atmaya çalışıyorum. Karne hazırlama ve toplantı günlerim.. Şu hafta bir bitse 3 gün uyanmadan uyumak istiyorum.
Sen nasılsın?
Az kaldı canım benim biraz daha dayan sonra picamalarınla poçik ev terliklerinle polar battaniyenin altına girer hep uyursun kuzumm

Az kaldı canım benim biraz daha dayan sonra picamalarınla poçik ev terliklerinle polar battaniyenin altına girer hep uyursun kuzumm
Ayy inşallah. Allah beni cuma gününe eriştirsin amin
Gerçekten takatim mecalim kalmadı. Düşük tehlikesi ile çalışmak, zor ve kalabalık bir sınıfla uğraşmak, bir de üstüne hasta oldum boğazlarım acıyor ve öksürüyorum buna rağmen ilaç kullanamıyorum. Hepsi eklenince bitmiş hissediyorum.
Geyşam da çıkacak tatile benimle birlikte, 15 gün baş başayızz

Amin kuzum cumaya bişey kalmadı
Çok geçmiş olsun kaymağım❤
Oooovvvv geyşa enistem sen ve cici bebek ailecek vakitler geçireceksiniz yaaa ne güzel neler yaparsınız 15 günde neler

Canım erken davranıyorsun bence,bu işler sabır işi adet gününü bekle derim, hakkında hayırlısı
tüp bebek olmadı sizede haber veriyim
Neden canım yumurta mı oluşmadı

Nego hoşgeldin kuzum banın kalkmış nasılsın? Topiğe çok bilmişler dadanmış sanırım aldım haberlerini
Hoş buldum canım evet öyle oldu maalesef bir densiz daldı pat diye
İyiyim ben çok şükür. Sen nasılsın?

Amin kuzum cumaya bişey kalmadı
Çok geçmiş olsun kaymağım❤
Oooovvvv geyşa enistem sen ve cici bebek ailecek vakitler geçireceksiniz yaaa ne güzel neler yaparsınız 15 günde neler
Diloşum stres atmak için tatile çıkma ihtimalimiz var bakalım.
Cumaya kadar karar vereceğiz çıkıp çıkmamaya. Perşembe doktoruma soracağım bakalım herhangi bir sakıncası olur mu. Ona göre bakacağız durumlara.
Olmadı evde 15 gün yatıp dinlensek de bana en büyük tatil zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…