- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.501
Kuzum neden başka başka markalarla yapıyorsunuz inatlaEki Görüntüle 2575931
Maleseeef negatifff biliyordum hamile olmadigimi keske ikinci cizgi silik cikmasaydi
Miniğim okuduğum kadarıyla yumurta toplanamadığı için olamamış. Buna tüp bebek negatif sonuç verdi diyemeyiz. Bende yazınca ne ara transfer oldu da sonucu negatif gördü diye şaşırdımtüp bebek olmadı sizede haber veriyim
En iyisi beklecem canimKuzum neden başka başka markalarla yapıyorsunuz inatla
En net göstereni productor, söylemekten göbeğim çatladı.
Sabah ilk idrarınla al şuna işe yahu.
Ha bana sorarsan silik çizgi var gibi. Ama başka markalardan cidden anlaması çok güç.
Ya sabah direkt kana git ya da kana gitmek istemiyorsan dediğim marka ile tekrarla.
Evet çok umut etme ama bu kadar umutsuz da olma yahu sürekli olmadığına kendini inandırmaya çalışıyorsun. Yapma böyle kuzum ♥
Miniğim okuduğum kadarıyla yumurta toplanamadığı için olamamış. Buna tüp bebek negatif sonuç verdi diyemeyiz. Bende yazınca ne ara transfer oldu da sonucu negatif gördü diye şaşırdım
Bir kere daha denemelik hakkınız var di mi ücretsiz olarak?
Pıtırcığım nasılsınHellööööö
O zaman kana git kuzum.En iyisi beklecem canim
Tekrar negatif gorsem üzülürum yine
1800 olmuş cicim görünce bi vaoov oldumB BUSR4 evet kuzum. Haftaya git. Bugün 1600 ise cuma falan 5000 e katlar sanki. Ama sen yine de önümüzdeki hafta içi bir gün git. Gebelik formlarından da uzak dur.
Bir sürü okuduğum kimyasal ve dış gebelik beni de yoğun strese sokmuştu. İlerleyen dönemlerde de düşükler, kalp durmaları konuları vesaire etkiliyor. O yüzden ben artık hiç girmiyorum. Sadece gebelik testi soranların konularını okuyorum.
Annenin duygu durumu kan yoluyla bebeğe geçerek onun karakterini oluştururmuş. Stres, endişe ve korku içinde olursan bebeğe olumsuz yansır. Her zaman güzel örneklere şahit ol. Olumsuz herşeyden uzak dur. Herşey güzel maşallah ♥
Maşallah subhanallah değere bak değere1800 olmuş cicim görünce bi vaoov oldumdoğru diyosun şimdilik çok bakmasam iyi olacak ❤
İyiyim diloşum okul yorgunluğunu atmaya çalışıyorum. Karne hazırlama ve toplantı günlerim.. Şu hafta bir bitse 3 gün uyanmadan uyumak istiyorum.
Az kaldı canım benim biraz daha dayan sonra picamalarınla poçik ev terliklerinle polar battaniyenin altına girer hep uyursun kuzummİyiyim diloşum okul yorgunluğunu atmaya çalışıyorum. Karne hazırlama ve toplantı günlerim.. Şu hafta bir bitse 3 gün uyanmadan uyumak istiyorum.
Sen nasılsın?
Ayy inşallah. Allah beni cuma gününe eriştirsin aminAz kaldı canım benim biraz daha dayan sonra picamalarınla poçik ev terliklerinle polar battaniyenin altına girer hep uyursun kuzumm
Amin kuzum cumaya bişey kalmadıAyy inşallah. Allah beni cuma gününe eriştirsin amin
Gerçekten takatim mecalim kalmadı. Düşük tehlikesi ile çalışmak, zor ve kalabalık bir sınıfla uğraşmak, bir de üstüne hasta oldum boğazlarım acıyor ve öksürüyorum buna rağmen ilaç kullanamıyorum. Hepsi eklenince bitmiş hissediyorum.
Geyşam da çıkacak tatile benimle birlikte, 15 gün baş başayızz
Canım erken davranıyorsun bence,bu işler sabır işi adet gününü bekle derim, hakkında hayırlısıKizlar bugun catlama ignesiyle beraber 12gunum sabah test yaptim ilk 10 dkda cikmadi sonra baktim ikinci cizgi ama hic umudum yok
Eki Görüntüle 2575915
B Brunello Cicinelli D Dilos06poncikvegece K Kendinisevenbirii @HayatSevinceGuzeell kk birinci noteri @mehlika nur @ByNkoaLa B BUSR4 @bi prenses annesi ve sayamadigim diger arkadaşlar
Sizce bebiş varmi
Neden canım yumurta mı oluşmadıtüp bebek olmadı sizede haber veriyim
O ne demek öyleölen şamdan geldi
Rabbim en kısa hayırlı zamanda Salih Saliha evlatlar nasip etsin canımtüp bebek olmadı sizede haber veriyim
Hoş buldum canımNego hoşgeldin kuzum banın kalkmış nasılsın? Topiğe çok bilmişler dadanmış sanırım aldım haberlerini
Diloşum stres atmak için tatile çıkma ihtimalimiz var bakalım.Amin kuzum cumaya bişey kalmadı
Çok geçmiş olsun kaymağım❤
Oooovvvv geyşa enistem sen ve cici bebek ailecek vakitler geçireceksiniz yaaane güzel neler yaparsınız 15 günde neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?