Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım erken davranıyorsun bence,bu işler sabır işi adet gününü bekle derim, hakkında hayırlısı ❤

Neden canım yumurta mı oluşmadı
Kuzum yumurtaları toplanırken dağılmış anladığım kadarıyla. O tip birşeyler söyledi

Hoş buldum canım evet öyle oldu maalesef bir densiz daldı pat diye
İyiyim ben çok şükür. Sen nasılsın?
Yaparlar negom. Sosyopat çok malesef.
Öyle olduğu zaman bas topikten engeli. Hiç ağız dalaşına girme boşver.
İyiyim bende karne hazırlıyoruz malum yorucu bir hafta
Dinlenmeye çalışıyorum.

Yaparlar negom. Sosyopat çok malesef.
Öyle olduğu zaman bas topikten engeli. Hiç ağız dalaşına girme boşver.
İyiyim bende karne hazırlıyoruz malum yorucu bir hafta
Dinlenmeye çalışıyorum.
Canım sayfada engelledim bu sefer profile yazdı bakarsan görürsün
Allah kolaylık versin zor işler sizin için bu hafta

ben çok direyetsizim galiba cici ya yorgunum üşüyorum her yerim ağrıyo bide reglim

sen naptın baya yorgun ve hastaymissin sanırım geçmiş olsun kuzum
Samoşum çalışıyorsun + annesin+ çocuğun hassas bünyeli+ ev idaresi +işe adaptasyon süreci + regl
Tüm bunlara baktığımız zaman kaç kişi dirayetli kalır ki
Sanırım bu süreçte metabolizmanı güçlü tutacak besinlere yüklenmelisin. Bol bol kefir iç kuzum. Kuru incir ye. Dirayetli tutar Allahın izniyle.
Regl in de tam hafta başına mı denk geldi
Benim de boğazlar alev alev

Kuzum yumurtaları toplanırken dağılmış anladığım kadarıyla. O tip birşeyler söyledi
Of yumurta toplama aşamasına gelene kdr delik deşik olan vücuduna mi yansin şimdi,o vücuduna yediği hormonlara mi yansin yoksa bu talihsizliğe mi çok zor bu durumlar ya Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

cidden yorar insanı demi bunlar artık kendimde kusur aramaya başladım cici ya. yarın alayim kefir doğru diyosun canım:)

dün mü ne başladı cumartesi de olabilir

pastil de kullanilmiyo cici hamilelikte ona da dikkat et canım çok geçmiş olsun

Çok doğru cicim vallahi insan çok etkileniyor neler neler gördüm kaç aydır, şimdi daha iyiyim hatta doktor dedi telefonda iyisin iyisin yoksa cuma hemen geliyim derdin ama sen pazartesi geleyim diyorsun dedi iyice değer artsın bidaha bidaha uğraşamam ya birde dün kan alacağız diye acilde delik deşik ettiler beni cicim 3 yerimden alamadı en son aldığı yer sol bileğim atar damardan aldı kan fışkırdı her yere işini düzgün yapamayan hemşirelere gıcık oluyorum, alan nasıl alıyor bugün doktor istedi kan ver dedi hastanedeki kadın tak diye buldu damarı

İyiyim samdanim bulaşıkları fln topladım yeni oturdum daha sen napiyosun? Regl tuz biber olmuş yoğun geçen günlerinin üstüne bide senin

bugün tatlı yapmadin mi fıstığım:) iyi yapmışsın az dinlen:)

yattim battaniyeye sarılıp kahve icsem mi icmesem mi diye düşünüyorum

Canım sayfada engelledim bu sefer profile yazdı bakarsan görürsün
Allah kolaylık versin zor işler sizin için bu hafta
Şimdi okudum negom. Beğenmedim falan attım ama zaten ban yemiş.
Topiği kendi mülkiyetin mi sanıyorsun cümlesine de tiltim hakkaten.
Neyse Allahtan sevdiğin saydığın bir üye değilmiş yapan. Kafaya takmaya bile değmez.

Of yumurta toplama aşamasına gelene kdr delik deşik olan vücuduna mi yansin şimdi,o vücuduna yediği hormonlara mi yansin yoksa bu talihsizliğe mi çok zor bu durumlar ya Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ayy evet ya
İnşaallah ücretsiz deneme hakkı falan vardır birdaha. Sonuçta tutmamış birşey yok. Bu bir talihsizlik pamuğum. İnşallah bir fırsat daha verirler.

bugün tatlı yapmadin mi fıstığım:) iyi yapmışsın az dinlen:)

yattim battaniyeye sarılıp kahve icsem mi icmesem mi diye düşünüyorum
Yapmadım samdanim ara verdim tatlıya fln şu ara spora başladım ya
Yaa kahve dinlendiriyorsa seni hiç durma yap hemen keyifle ic samdanim bende yeşil çay yapicam şimdi kendime :)

Yapmadım samdanim ara verdim tatlıya fln şu ara spora başladım ya
Yaa kahve dinlendiriyorsa seni hiç durma yap hemen keyifle ic samdanim bende yeşil çay yapicam şimdi kendime :)

kilo vermek için mi ben de spor yapayım diyorum ama çok üşeniyorum ruh halim böyle

Yormaz mı kuzum sen çok bile dirayetlisin.
Kefiri aksatma. Kan ve vitamin değerlerini ara ara ölçtür ki çok düşüş olmadan önlem al şamdanım. Regl de seni dirayetsiz bıraktı. Bitsin inşallah toplanmaya başlarsın.
Doktoruma msj attım ne kullanabilirim diye dönüş yapmadı 4 gün oldu
Kız kardeşim pastil kullanabilirsin dedi, eczaneye sordum biri kullanabilirsin biri bence kullanma dedi.
Bende vazgeçtim almadım içime sinmedi.
Kuru incir aldım süt ile kaynatıp içmek gebelikte boğaz rahatsızlıklarına iyi gelirmiş.
Onu deneyeceğim.

Ayy evet ya
İnşaallah ücretsiz deneme hakkı falan vardır birdaha. Sonuçta tutmamış birşey yok. Bu bir talihsizlik pamuğum. İnşallah bir fırsat daha verirler.
Öyle de canım o tutup tutmama asamasina gelememek problem iste,bu durumda yumurta toplansa döllenemeyip embriyo oluşamama durumu da olabilir Allah korusun tabi bunlar ihtimal inşallah böyle kötü şeylerle karsilasmaz miniğim.
Ücretsiz değil de raporlu hakkı oluyor 3 defa şimdi onlarinda bizim de 2 hakkımız kaldı Allah hayırlısını versin inşallah ne diyelim

Ayyy Allah beceriksiz hemşirelerden korusun. Benim normal alındığında bile tansiyon kötü oluyor bayılıyorum bide delseler öbür tarafı boylarım herhalde
Kimisi gerçekten çok güzel alıyor kimisi berbat
O yere bir daha gitme. Başka yerlerde aldır kanını büşom.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…