- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.541
Aynen canım bidaha ki tedaviye kdr üç beş kilo verirsem kârdayim dedim inşallahkilo vermek için miben de spor yapayım diyorum ama çok üşeniyorum ruh halim böyle
Eki Görüntüle 2576190
Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç pamuğum yaşamayan bilemezÖyle de canım o tutup tutmama asamasina gelememek problem iste,bu durumda yumurta toplansa döllenemeyip embriyo oluşamama durumu da olabilir Allah korusuntabi bunlar ihtimal inşallah böyle kötü şeylerle karsilasmaz miniğim.
Ücretsiz değil de raporlu hakkı oluyor 3 defa şimdi onlarinda bizim de 2 hakkımız kaldı Allah hayırlısını versin inşallah ne diyelim
Yormaz mı kuzum sen çok bile dirayetlisin.
Kefiri aksatma. Kan ve vitamin değerlerini ara ara ölçtür ki çok düşüş olmadan önlem al şamdanım. Regl de seni dirayetsiz bıraktı. Bitsin inşallah toplanmaya başlarsın.
Doktoruma msj attım ne kullanabilirim diye dönüş yapmadı 4 gün oldu
Kız kardeşim pastil kullanabilirsin dedi, eczaneye sordum biri kullanabilirsin biri bence kullanma dedi.
Bende vazgeçtim almadım içime sinmedi.
Kuru incir aldım süt ile kaynatıp içmek gebelikte boğaz rahatsızlıklarına iyi gelirmiş.
Onu deneyeceğim.
Ahh hayali bile güzel cicimAllah yardımcınız olsun çok zor bir süreç pamuğum yaşamayan bilemez
Sonucu güzel olsun da değsin bir an önce inşallah
Eminim kucağınıza aldığınızda yaşanan her acıyı unutacaksınızdır
Deneyeyim onu da pıtırcığımtarçın da iyi gelir canim. tarçınlı sıcak süt içer benim annem boğazı agriyinca hemen iyi olur.
inşallah cabucak geçer ya. hamilelikte daha da zor oluyodur hastalık
regl bitsin ben de toparlarim cicim sanırım dediğin gibi. keşke tatile gidebilsem
Şimdi hayal dediğin bir gün gerçek olacak pamuğum. Pamuk bebe gelecekAhh hayali bile güzel cicimyeter ki olsa hayırla tez vakitte de,harcadığım paralar, emekler hiç önemli değil
Aynen canım bidaha ki tedaviye kdr üç beş kilo verirsem kârdayim dedim inşallah
Sen ne sporu yapican samdanim,senin günlük rutinin en etkili sporlara bin basarbide sporla yıpratma kendini hic
Amiin inşallah cicimŞimdi hayal dediğin bir gün gerçek olacak pamuğum. Pamuk bebe gelecek
Rabbim daha fazla aratmadan tez vakte yazsın inşallah
Gebeliğin zorluklarını, bebek ağlamalarını yaşa inşallah
Deneyeyim onu da pıtırcığım
Hiçbirşey kullanamıyorsun, çekiyorsun. Zaten halsizim, özellikle belime ve kalçama baskı hissetmeye başladım zorlanıyorum. Omurgam problemli benim şimdiden zorlamaya başladı bakalım karın büyüyünce ne olacak. bide üstüne hastalık. Of..
5 yıldır hiç bu kadar tatile ihtiyacım olmamıştı şamdanım inan. Sanki tatil girecek olmasa devam edemeyip bırakırmışım. Öyle hissediyorum.
Dün gece belime öyle bir sıkışma saplandı ki sağ bacağım yerinden çıktı zannettim, okulda olsa ne yapardım acaba.
2. Dönem de ne kadar giderim emin değilim.
O zmn haklısın samdanim tutulur heryerinniyi gelir spor :)aslında masabasi iş ya kuzum spor egzersiz ağrılara iyi geliyo.mesela bugün elim parmaklarım ağrıdı sürekli aynı şeyi yapmaktan:) boynum omuzlarim sırtım ağrıyo yoğun olursa işlerim.
senin de inşallah gönlüne göre olur :) diyet yapıyo musun peki:)
ben yoga yapayım diyorum evde mat destek tuğlası falan da var hamilelikten kalma:) sana da tavsiye ederim acayip rahatlatiyo insani :)
Ah be pamuğum korkutmak gibin olmasın ama sıkıntısız gebeyse biri gebe değildirAmiin inşallah cicimo kdrina razıyım diyemiycem ama olsunda inşallah sıkıntısız güzel gebelik nasip etsin Allah'ım diyorum
O zmn haklısın samdanim tutulur heryerinniyi gelir spor :)
Diyetten ziyade az yiyorum herşeyden canım sık sık sebze yemeği yapmaya özen gösteriyorum işte,karnabahar brokoli,dolaptan yeşil fasulye vs. 15 günde 1,5 kilo farketmiş bile şukuraslinda ödem atiyodur vücut şimdilik ama tartıda eksiyi görmek çok güzel :)
Fıtık yok skolyoz var kuzum.yaaa geçmiş olsun canim yafıtık vs yoktur demi bacağa vurması da kötü olmuş. Allah şifa versin kuzum.
inşallah gidersiniz tatile ben çok pişmanım gitmedim hamileyken esimi dinledim. keşke gitseydim. aralıksız tepiniyorum yıllardır. üst üste iki gün dinlenmedim bileher fırsatta istediğin şeyleri yap kafa dinle tatil yap gez yat
Ah be pamuğum korkutmak gibin olmasın ama sıkıntısız gebeyse biri gebe değildirher gebeliğin zorluğu var.
Bak meselaByNkoaLa sürekli ve uzun süren istifra ile mahvoldu. Ama lekelenme kanama yaşamadı.
Ben 1 kere bile mide bulantısı çekmedim koku hassasiyeti yaşamadım, 1 kez istifra etmedim ama lekelenme ve kanamalarla korku ve dehşet içinde 3 ay yaşadım.
Kız kardeşim hem istifra hem kanama yaşadı onun double oldu cidden.
Vallahi herkesin doğasına göre bir zorluk var bu işte
Bak karnım büyümeye başladı aşağıya baskı yapıyor. Dün gece belimde sinir mi sıkıştı ne oldu anlamadım inme indi zannettim
Sutte gözle görülür bir değişiklik yok ama umudum varxregl oldum çok yorgunum gülnihalim:) ondan öyleyse dedim. bide çok üşüyorum her yerim ağrıyo
sana incirli süt etki etti mi:) nasil gidiyo ikiz analigi:)
Maşallah koçsun sen koçben baya rahat sorunsuz bi hamilelik gecirmistim ciciama çocuğum süper fırlama oldu bide herşey üstüme kaldığı için çok yorulmuştum
ama bişey olmaz belki K Kendinisevenbirii nde de:) benim tek sorunum yalnız yoğun olmamdi :) ne mide bulantısı ne kanama ne ağrı sızı maşallahim vardı
Fıtık yok skolyoz var kuzum.
Yani omurgam dümdüz inmiyor yampiri yumpiri iniyor aşağıya
İnternetten bulduğum bir örnek:
Eki Görüntüle 2576199
Zaten yamuk olan diskler sürekli omurlar içindeki sinirlere baskı yapıyor normalde de bel ağrısı yaşıyordum.
Karnım da büyümeye başladıkça belime ekstra bir kuvvet binmeye başladı. Omurlar git gide sinirlere daha fazla kuvvet uygulamaya başlayacak. İyice yampiri yumpiri olacaklar diye korkuyorum du bakalım,
Bu arada kuzum biz son 3 senedir tatil yüzü görmedik ☹
Özel sektörde izin alamadı. Sonra polis okula gitti. Geldi 1 senedir çalışıyor derken 3 sene oldu. Tatil neydi unuttum. Tatil neydi tatil emekti, tatil çok sevecek ama özgür bırakacak kadar çok sevmekti
Evet kuzum destek sağlayıcı kemerler bantlar vesaire var. Kullanacağım inşallah o günlere erişirsemanladım canım inşallah sorun olmaz. son aylara doğru zaten normal kişi de yamuluyo öne doğru karnin çıktığı için. belki destek için sirtlik korse kemer vs gibi şeyler vardırbasıncı alır rahatlatır. yoksa evde yatarak gecirirsin canım Allah kolaylığını versin inşallah
bizim en son bes sene önce balayina gittikseni çok iyi anlıyorum balım inşallah gider stres atarsin. sakın ihmal etme ama. cidden insan ariyo iki kişi sorumluluğun minimum olduğu zamanları
Sen zanettim ohaaa cicinin iskeletemi ooo dedimFıtık yok skolyoz var kuzum.
Yani omurgam dümdüz inmiyor yampiri yumpiri iniyor aşağıya
İnternetten bulduğum bir örnek:
Eki Görüntüle 2576199
Zaten yamuk olan diskler sürekli omurlar içindeki sinirlere baskı yapıyor normalde de bel ağrısı yaşıyordum.
Karnım da büyümeye başladıkça belime ekstra bir kuvvet binmeye başladı. Omurlar git gide sinirlere daha fazla kuvvet uygulamaya başlayacak. İyice yampiri yumpiri olacaklar diye korkuyorum du bakalım,
Bu arada kuzum biz son 3 senedir tatil yüzü görmedik ☹
Özel sektörde izin alamadı. Sonra polis okula gitti. Geldi 1 senedir çalışıyor derken 3 sene oldu. Tatil neydi unuttum. Tatil neydi tatil emekti, tatil çok sevecek ama özgür bırakacak kadar çok sevmekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?