Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sutte gözle görülür bir değişiklik yok ama umudum varx dut kurusundan da şerbet yaptim full yuleniyorum
İkiz analigi güzel gidiyor canım. Yorucu ama şükür ❤

sütü en çok uyku ve moral etkiliyo nihalim:) her fırsatta yat uyu :) uyumasan bile uzan sevdiğin müzikleri dinle mutlu olacağın şeyler yap :)

Maşallah koçsun sen koç
Çok nadir azınlıktansın şükret şamdanım. Ben kendi halimi bile iyi görüyorum gördüğüm örneklerin yanında.

çok şükür çok üzücü örnekler benim cevrimde de var canım Allah yüzüme baktı kimim kimsem yok koca desen evde doğru düzgün yok. Allah kimseye düşürmesin diye çok dua etmiştim. bana iki hafta yat stres olma deseler bebeğim düşerdi benim ya yatamazdim ya stresten düşerdi yani
Allah herkese sağlıklı rahat hamilelik nasip etsin:)

aynen cici o sayilmaz ah benim kaderdasim neden herseyimiz bu kadar aynı be cici bu kadar mi benzer olur herşey yavrum be

Kesinlikle her hamilelign kendisine göre zorluğu var ve cidden bir şekilde ilk üç ayı zor geçiriyorsun ama kanama ama mide bulantısı ikisi de çok zor birbirinden ayırt edilemez

Ablana da hayat ne vurmuş bee cicim

sütü en çok uyku ve moral etkiliyo nihalim:) her fırsatta yat uyu :) uyumasan bile uzan sevdiğin müzikleri dinle mutlu olacağın şeyler yap :)
Evet elimden geldiğince dinleniyorum hatta 10 dk uyumuşumz önce, bizdiklardsn biri uyandırdı

Gecmis olsun cici gebeliginin ilerleyen zamanlarnda isin dha zorlasacak galiba beline yuk bindikce ... Allah yardmcn olsn

Sen zanettim ohaaa cicinin iskeletemi ooo dedim
Ama açıklamayi yapmışsın cicimm
Beni merak edenler için buyurun ben deyip iskeletimi atarmışım
Diloşum bu İnternet resmi. Ama bende böyleyim yani. Sadece benim yamuklık akciğerlerin ordan başlamıyor. Belime kadar düz iniyor bel ve kalça kısmında o S harfi çizme durumu var. Ama hemen hemen böyle diyebiliriz.
Bak herkes dışımı biliyor siz içimi bile öğrendiniz
D Dilos06
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli

İyi akşamlar ballı çöreklerim canlarım içimi rahatlatanlarım napıyorsunuz
Napayım büşom geldiğimden beri camış gibi yatıyorum. Bel ağrısı çekmeye başladım da.
Tadım yok
Sen nasılsın. Gebe hissediyor musun kendini belirtiler başladı Mıı?
Kendimi anneler kulübüne üye yapmak istiyorum
Veee gebelik takvimi yapicam
Bebeğin tahmini doğacak tarihi 2 yıl bilemedim 3 yıldan baslaticam
Allah cızırtını. Bende ciddi ciddi okuyorum acaba ne diyor diye

cicim kıyamam sanaa
bende arada kasılan rahmim dışında bir belirti yok henüz sanırım daha erken

aynen cici o sayilmaz ah benim kaderdasim neden herseyimiz bu kadar aynı be cici bu kadar mi benzer olur herşey yavrum be
Vallahi şamdanım bende anlamadım. Kayıp kız kardeş miyiz acaba
Balayı diye gittiğimiz otel tur şirketinin özellikle önerdiği, milli takımı falan ağırlamış bir oteldi. İçimiz rahat gittik zaten balayı çifti olduğumuz tur şirketindeki kız tarafından söylenecekti.
Bu arada eşim de tur şirketinde çalışıyordu ama otel kısmında değil uçak bileti rezervasyonlarındaydı o. Bu kızla baş başa çalışıyordu.
Bu kız oteli bir övdü bir övdü. Bunu seçtik güvenip.
Bir gittik otel odası 3 yataklı, ne bir süsleme ne birşey.. Animasyon desen yok sayılır. Tek artısı gerçekten mutfağı müthişti.
Bende 22 yaşın ve yeni evliliğin verdiği haleti ruhiye ile ses etmedim. Şimdi olsa bu nasıl balayı odası diye otelde cıngar çıkarırdım.
Arkadaş kazığı mı yedik biz ne olduk anlamadım

Doğru diyosun aslında cicim, boşa cennet anaların ayaklarının altında değil Allah güç kuvvet versin de bı sekilde anılarıyla gelir geçer gebelikte
Sende belini sıcak tut kuzum sıcak her derdin devası
Ah samdanim hayalimde ki gebelik bı kalirsam hayırla
D Dilos06
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli

İyi akşamlar ballı çöreklerim canlarım içimi rahatlatanlarım napıyorsunuz
İyiyim büşüm yeşil çayımı içtim uzanıyorum biraz TV izliyorum sen nasılsın kocanın durumu nasıl gebeliğe oda alıştı mi kız seninle birlikteşimdiden devralsin evdeki işi gücü anca alışır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…