- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.561
Sutte gözle görülür bir değişiklik yok ama umudum varxdut kurusundan da şerbet yaptim full yuleniyorum
İkiz analigi güzel gidiyor canım. Yorucu ama şükür ❤
Muzurlugum üstümdeD Dilos06
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
İyi akşamlar ballı çöreklerim canlarım içimi rahatlatanlarım napıyorsunuz
Maşallah koçsun sen koç
Çok nadir azınlıktansın şükret şamdanım. Ben kendi halimi bile iyi görüyorum gördüğüm örneklerin yanında.
Evet kuzum destek sağlayıcı kemerler bantlar vesaire var. Kullanacağım inşallah o günlere erişirsem
5 sene baya olmuş şamdanım biz de balayına gittik, sonraki sene 1 kez 1 gece 2 günlük bir tatile gittik. O kadar. Ne kadar tatil diyebilirsen. O yüzden bizde en son balayı yaptık desem yalan olmaz herhalde
Bir de işin kötüsü balayı otelini de beğenmemiştim. İçime sinen bir tatil olmadı
bebek hala bölünerek çoğalıyor büyük ihtimalle kuzum hala ultrasonda görünmediğine göreMuzurlugum üstümdegülüm sen napionnn bebek napiooo
bebek hala bölünerek çoğalıyor büyük ihtimalle kuzum hala ultrasonda görünmediğine göre
haftaya pzt diye düşünüyorum kuzum inşallahNezamn gideceksin cnm keseyi gormeye❤
Kesinlikle her hamilelign kendisine göre zorluğu var ve cidden bir şekilde ilk üç ayı zor geçiriyorsun ama kanama ama mide bulantısı ikisi de çok zor birbirinden ayırt edilemezAh be pamuğum korkutmak gibin olmasın ama sıkıntısız gebeyse biri gebe değildirher gebeliğin zorluğu var.
Bak meselaByNkoaLa sürekli ve uzun süren istifra ile mahvoldu. Ama lekelenme kanama yaşamadı.
Ben 1 kere bile mide bulantısı çekmedim koku hassasiyeti yaşamadım, 1 kez istifra etmedim ama lekelenme ve kanamalarla korku ve dehşet içinde 3 ay yaşadım.
Kız kardeşim hem istifra hem kanama yaşadı onun double oldu cidden.
Vallahi herkesin doğasına göre bir zorluk var bu işte
Bak karnım büyümeye başladı aşağıya baskı yapıyor. Dün gece belimde sinir mi sıkıştı ne oldu anlamadım inme indi zannettim
İyi kuzum 1 hafta sonra keseyi görür minnak kalbini bile dinlersiniz⊂(◉‿◉)つhaftaya pzt diye düşünüyorum kuzum inşallah
inşallah kuzummm benimİyi kuzum 1 hafta sonra keseyi görür minnak kalbini bile dinlersiniz⊂(◉‿◉)つ❤
Evet elimden geldiğince dinleniyorum hatta 10 dk uyumuşumz önce,sütü en çok uyku ve moral etkiliyo nihalim:) her fırsatta yat uyu :) uyumasan bile uzan sevdiğin müzikleri dinle mutlu olacağın şeyler yap :)
Gecmis olsun cici gebeliginin ilerleyen zamanlarnda isin dha zorlasacak galiba beline yuk bindikce ... Allah yardmcn olsnFıtık yok skolyoz var kuzum.
Yani omurgam dümdüz inmiyor yampiri yumpiri iniyor aşağıya
İnternetten bulduğum bir örnek:
Eki Görüntüle 2576199
Zaten yamuk olan diskler sürekli omurlar içindeki sinirlere baskı yapıyor normalde de bel ağrısı yaşıyordum.
Karnım da büyümeye başladıkça belime ekstra bir kuvvet binmeye başladı. Omurlar git gide sinirlere daha fazla kuvvet uygulamaya başlayacak. İyice yampiri yumpiri olacaklar diye korkuyorum du bakalım,
Bu arada kuzum biz son 3 senedir tatil yüzü görmedik ☹
Özel sektörde izin alamadı. Sonra polis okula gitti. Geldi 1 senedir çalışıyor derken 3 sene oldu. Tatil neydi unuttum. Tatil neydi tatil emekti, tatil çok sevecek ama özgür bırakacak kadar çok sevmekti
Beni merak edenler için buyurun ben deyip iskeletimi atarmışımSen zanettim ohaaa cicinin iskeletemi ooo dedim
Ama açıklamayi yapmışsın cicimm
Napayım büşom geldiğimden beri camış gibi yatıyorum. Bel ağrısı çekmeye başladım da.D Dilos06
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
Allah cızırtını.Kendimi anneler kulübüne üye yapmak istiyorum
Veee gebelik takvimi yapicam
Bebeğin tahmini doğacak tarihi 2 yıl bilemedim 3 yıldan baslaticam
cicim kıyamam sanaaBeni merak edenler için buyurun ben deyip iskeletimi atarmışım
Diloşum bu İnternet resmi. Ama bende böyleyim yani. Sadece benim yamuklık akciğerlerin ordan başlamıyor. Belime kadar düz iniyor bel ve kalça kısmında o S harfi çizme durumu var. Ama hemen hemen böyle diyebiliriz.
Bak herkes dışımı biliyor siz içimi bile öğrendiniz
Napayım büşom geldiğimden beri camış gibi yatıyorum. Bel ağrısı çekmeye başladım da.
Tadım yok
Sen nasılsın. Gebe hissediyor musun kendini belirtiler başladı Mıı?
Allah cızırtını.Bende ciddi ciddi okuyorum acaba ne diyor diye
Vallahi şamdanım bende anlamadım. Kayıp kız kardeş miyiz acabaaynen cici o sayilmazah benim kaderdasim neden herseyimiz bu kadar aynı be cici bu kadar mi benzer olur herşey yavrum be
Doğru diyosun aslında cicim, boşa cennet anaların ayaklarının altında değilAh be pamuğum korkutmak gibin olmasın ama sıkıntısız gebeyse biri gebe değildirher gebeliğin zorluğu var.
Bak meselaByNkoaLa sürekli ve uzun süren istifra ile mahvoldu. Ama lekelenme kanama yaşamadı.
Ben 1 kere bile mide bulantısı çekmedim koku hassasiyeti yaşamadım, 1 kez istifra etmedim ama lekelenme ve kanamalarla korku ve dehşet içinde 3 ay yaşadım.
Kız kardeşim hem istifra hem kanama yaşadı onun double oldu cidden.
Vallahi herkesin doğasına göre bir zorluk var bu işte
Bak karnım büyümeye başladı aşağıya baskı yapıyor. Dün gece belimde sinir mi sıkıştı ne oldu anlamadım inme indi zannettim
Ah samdanim hayalimde ki gebelikben baya rahat sorunsuz bi hamilelik gecirmistim ciciama çocuğum süper fırlama oldu bide herşey üstüme kaldığı için çok yorulmuştum
ama bişey olmaz belki K Kendinisevenbirii nde de:) benim tek sorunum yalnız yoğun olmamdi :) ne mide bulantısı ne kanama ne ağrı sızı maşallahim vardı
İyiyim büşüm yeşil çayımı içtim uzanıyorum biraz TV izliyorumD Dilos06
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
Kendimi anneler kulübüne üye yapmak istiyorum
Veee gebelik takvimi yapicam
Bebeğin tahmini doğacak tarihi 2 yıl bilemedim 3 yıldan baslaticam
Suan dikkatimi cekti eylulde dogum yapacakmissin kuzu 27 sinde de ben dogrmstumcicim kıyamam sanaa
bende arada kasılan rahmim dışında bir belirti yok henüz sanırım daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?