- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.581
Kesinlikle her hamilelign kendisine göre zorluğu var ve cidden bir şekilde ilk üç ayı zor geçiriyorsun ama kanama ama mide bulantısı ikisi de çok zor birbirinden ayırt edilemez
Ablana da hayat ne vurmuş bee cicim
Amin kuzum. Vallahi bakalım ne yapacağız. 3 ay itibari ile belde acılar başladı. Bu işin 5 i 6sı 9 u varGecmis olsun cici gebeliginin ilerleyen zamanlarnda isin dha zorlasacak galiba beline yuk bindikce ... Allah yardmcn olsn
Şöyle ablana bakınca kendimi gördümHayat ona sağlı sollu vurdu gülom
İlk bebeği düşük oldu. 2.ye hemen diğer ay gebe kaldı ama sürekli kanamalı ve acillerde istifra ile geçirdi. Gebelik şekeri, tansiyon ne varsa çıktı. Bir de bebek dönmedi. 10 aylık oldu doğmadı. Sezaryen epidurali yapılıp sezaryene giderken son anda bebek döndü möndü birşeyler oldu normal doğuma aldılar. Sezaryen epidurali yiyince normal doğumu beceremedi ıkınamadı. Zor bir doğum yaşadı. 2. Bebeği 5 sene olmadı tiroit probleminden. Onda da hep istifra ve düşük riski yaşadı.
Hayat ona hiç nazik davranmadı yeminle.
Amin kuzum. Vallahi bakalım ne yapacağız. 3 ay itibari ile belde acılar başladı. Bu işin 5 i 6sı 9 u var
Allah bana yardım etsin
Dur gi deniyecem cicinin takvime basıp geliom ordan deneme yapicam olacakmi
Aslında erken değil ama dirençli ilerliyorsun büşom maşallah subhanallahcicim kıyamam sanaa
bende arada kasılan rahmim dışında bir belirti yok henüz sanırım daha erken
Gel gidek köşede aglayak diloşDur gi deniyecem cicinin takvime basıp geliom ordan deneme yapicam olacakmisonra silerim
Amiin yaa bende msabasi calismak sonucu hafif bel rahatsizlgna sahibim de hamileyken zorluyor insanj ki senjn smdjden baslamis dha zor olur insallah olmaz tabii de .Hayat ona sağlı sollu vurdu gülom
İlk bebeği düşük oldu. 2.ye hemen diğer ay gebe kaldı ama sürekli kanamalı ve acillerde istifra ile geçirdi. Gebelik şekeri, tansiyon ne varsa çıktı. Bir de bebek dönmedi. 10 aylık oldu doğmadı. Sezaryen epidurali yapılıp sezaryene giderken son anda bebek döndü möndü birşeyler oldu normal doğuma aldılar. Sezaryen epidurali yiyince normal doğumu beceremedi ıkınamadı. Zor bir doğum yaşadı. 2. Bebeği 5 sene olmadı tiroit probleminden. Onda da hep istifra ve düşük riski yaşadı.
Amin kuzum. Vallahi bakalım ne yapacağız. 3 ay itibari ile belde acılar başladı. Bu işin 5 i 6sı 9 u var
Allah bana yardım etsin
Ust msji yeni okudum ya ne zorluklar yasamis evet her hamilelikte az cok zorlukLr oluyr da kjmisinin dha zor oluyor bu kesin ..Hayat ona sağlı sollu vurdu gülom
Allah bana yardım etsin
Ama güzel bir haberim var hamilelik ve doğumun acıları beyinde kalıcı olmuyormuş.Doğru diyosun aslında cicim, boşa cennet anaların ayaklarının altında değilAllah güç kuvvet versin de bı sekilde anılarıyla gelir geçer gebelikte
Sende belini sıcak tut kuzum sıcak her derdin devası
Ah samdanim hayalimde ki gebelikbı kalirsam hayırla
İyiyim büşüm yeşil çayımı içtim uzanıyorum biraz TV izliyorumsen nasılsın kocanın durumu nasıl gebeliğe oda alıştı mi kız seninle birlikte şimdiden devralsin evdeki işi gücü anca alışır
Vallahi benden güçlü gülom. Ben sadece kanamalarla yamuldumŞöyle ablana bakınca kendimi gördüm
Ama çok şükür harika iki bebeği var
Ablan da senin gbi güçlü bı kadın
Olsun o analık duygusuyla sende aynı şeyi yapardın eminm :)Ama güzel bir haberim var hamilelik ve doğumun acıları beyinde kalıcı olmuyormuş.
Yani mesela sobaya 1 kez değince elin yanar ve o acı kalıcı hafızaya geçer dolayısıyla sobaya bir daha dokunamazsın.
Ama gebelikle alakalı tüm kötü anılar doğumla birlikte aşama aşama süreç içinde silinirmiş. Allahın üremenin devamlılığı için bir lütfu olsa gerek yoksa kimse ikinciye cesaret edemezdi.
İnşallah bebeği kucağa alıp ilerledikten bir süre sonra gebeliğimizi de doğumu da güzel hatırlayacağız.
B BUSR4 bu bilgiyi sende öğrenmelisin balım.
Vallahi benden güçlü gülom. Ben sadece kanamalarla yamuldum
Beni de ayakta çalışmak zorluyor oturamıyorum çayım. Oturduğum anda sınıf karışıyor. Öğretmen yok oldu gibi bir psikolojiye bürünüyorlarAmiin yaa bende msabasi calismak sonucu hafif bel rahatsizlgna sahibim de hamileyken zorluyor insanj ki senjn smdjden baslamis dha zor olur insallah olmaz tabii de .
Evet kuzum.Ust msji yeni okudum ya ne zorluklar yasamis evet her hamilelikte az cok zorlukLr oluyr da kjmisinin dha zor oluyor bu kesin ..
Senjn hem ablan hem kiz kardesin mi var
Bizim hukuk hocamiz vardi lisede yazjk adam hic hukmedemezdj bjze cici bi bilsen ders anlatmaya calisirdi ama sinifta hoca yok gbiydi yazik adamcagza uzuldm smdi .Beni de ayakta çalışmak zorluyor oturamıyorum çayım. Oturduğum anda sınıf karışıyor. Öğretmen yok oldu gibi bir psikolojiye bürünüyorlar
Oyle ne diyor Rabbim her daim kendinden dusugune bakip sukret ... boyle yaparsak sukrettikcede sukredecek seylerimiz artar Allah in izniyleEvet kuzum.
Gerçekten bazılarını görünce ben halime şükrediyorum. Neler neler yaşayanlar var ya.
2022 kabul etmedi saçmalama dedi fil mi bu dedi
Kendimi anneler kulübüne üye yapmak istiyorum
Veee gebelik takvimi yapicam
Bebeğin tahmini doğacak tarihi 2 yıl bilemedim 3 yıldan baslaticam
Mizahşör diloşuma benden hediyeDur gi deniyecem cicinin takvime basıp geliom ordan deneme yapicam olacakmisonra silerim
Ya cicim ölüm acısı hafifliyor,oda içten içe ruhen ağır bı acı,doğum acısı hayli hayli silinir bence de,rabbim işte ne güzel ayarlamışAma güzel bir haberim var hamilelik ve doğumun acıları beyinde kalıcı olmuyormuş.
Yani mesela sobaya 1 kez değince elin yanar ve o acı kalıcı hafızaya geçer dolayısıyla sobaya bir daha dokunamazsın.
Ama gebelikle alakalı tüm kötü anılar doğumla birlikte aşama aşama süreç içinde silinirmiş. Allahın üremenin devamlılığı için bir lütfu olsa gerek yoksa kimse ikinciye cesaret edemezdi.
İnşallah bebeği kucağa alıp ilerledikten bir süre sonra gebeliğimizi de doğumu da güzel hatırlayacağız.
B BUSR4 bu bilgiyi sende öğrenmelisin balım.
Vallahi benden güçlü gülom. Ben sadece kanamalarla yamuldum
Bizim yamukluk kalıcı gülom düzelmezOlsun o analık duygusuyla sende aynı şeyi yapardın eminm :)
Bnde bulantiyla yamuldum
Hala yamugum şu sıra hahahahah
Gerçekten üzücü..Bizim hukuk hocamiz vardi lisede yazjk adam hic hukmedemezdj bjze cici bi bilsen ders anlatmaya calisirdi ama sinifta hoca yok gbiydi yazik adamcagza uzuldm smdi .
Afedersin koca esekler firsat buldummu cozutuyosa minnaklar hepten oyunda seyde akillari fikjrleri elbet zorlarlardir seni... gobeklitepeye gittinizmi cocklari goturcektin
Hahahahahahaja bncedeBizim yamukluk kalıcı gülom düzelmezbizdeki yamukluğun çok azı gebelikten pek çoğu orjinal halimiz
Gerçekten üzücü..
Ama benimkiler küçük diye böyleler. Sadece ben değil hiçbir sınıf öğretmeni oturarak anlatamıyor okulda.
Mevcut azken daha rahatsın da kalabalık sınıfta oturmak ne mümkün.
Ayaktayken herşey çok güzel ama oturduğumda ders bitti serbest kaldılar ben gittim falan sanıyorlar sanırım.
Bu arada ben ablama da benden küçüğe de onlardan bahsederken kız kardeşim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?