Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cicim ölüm acısı hafifliyor,oda içten içe ruhen ağır bı acı,doğum acısı hayli hayli silinir bence de,rabbim işte ne güzel ayarlamış
Aynen öyle pamuğum. Herşeyi yaşayıp atlatıcaz inşallah. Yeter ki sonuçlar güzel olsun sağ salim hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleri
Bak şimdi bile bugün 3 ayım bitti. Yaşarken çok zordu çok stresliydi. Ama dönüp baktığımda daha kötüleri var ben iyi geçirdim diyebiliyorum.
Şimdi kanama bitti bel ağrısı mide problemleri başladı ama onlar geçince o kadar da kötü değildi diyeceğim belki.
Gerçekten siliniyor hafızadan. Yani hafızadan silinmese bile o olumsuz his siliniyor.

Evet farkettim ya cok guzel en istedgm ama sahip olamayacgm bisey kiz kardes olmak yada ablam olmasii ... sukur 4 gorumceden 1 tanesi baya baya ablam gibidir

Evet farkettim ya cok guzel en istedgm ama sahip olamayacgm bisey kiz kardes olmak yada ablam olmasii ... sukur 4 gorumceden 1 tanesi baya baya ablam gibidir
Vallahi ablanın olması en büyük mucize çayım.
Hep onun açtığı yoldan gidiyorum. Ablam da öğretmen benim. Baya da örnek aldığım biridir. Doktorumu seçerken bile onun doktorunu seçtim. O hayatta bazı şeyleri deniyor biz onun arkasından tıpış tıpış gidiyoruz. Ablam gerçekten mucizemiz bizim.
Olmasa naparmışım bilmiyorum.
Benim hayalim de bir sürü kızımın olmasıydı. Belki olur zengin olursak yaparım

İyi olmana çok sevindim tatlım

Vallahi limonsuzum nelerdesin diyorum kaç gündür. Daha dün gece aklıma takıldın.
Çay mıydın sen miydin tam hatırlayamadım ama misafirin var diye kalmış aklımda. Ondan ses de etmedim
Ama özledik yani ne zaman dönüş?

Gece gece beni düşündun yanievet kaynanam vardı gitti bu akşam.vqlla bende özledim ama telefonum bozuldu yapılana kadar bununla idare etmem lazım.cok zorlanıyorum

Canım özledim senii beee
Gitmeyen kaynana yapmışlar sana
Gittiğinden beri bu 3 cü banim sonunda geldin de tam gelemedin gibi oldu şimdi de telefon arızalanmış

Gece gece beni düşündun yanievet kaynanam vardı gitti bu akşam.vqlla bende özledim ama telefonum bozuldu
Canım özledim senii beee
Gitmeyen kaynana yapmışlar sana
Gittiğinden beri bu 3 cü banim sonunda geldin de tam gelemedin gibi oldu şimdi de telefon arızalanmış
Sorma canım bende özledim.emoji bile yapamıyorum ya resmen telefon benden bağımsız çalışıyor.benim canım telefonum da 10 güne anca gelir herhalde

Gercekten cok cokk isterdm bi ablam olsun

Gece gece beni düşündun yanievet kaynanam vardı gitti bu akşam.vqlla bende özledim ama telefonum bozuldu yapılana kadar bununla idare etmem lazım.cok zorlanıyorum
Vallahi öyle oldu ne yalan söyleyeyim şimdi .
Kıyamam kuzum. İdare ediliyor mu peki onunla?

10 güne gelecekse iyi cnm ben 7 ay çektim o pis telefonu

Emin misin cici.. . Benim bu doğumum sürekli beynim de her yerim de kalacak.. ve Allah'ım olmayanlara nasip etsin.. Ödüm kopuyo hamile falan kalirim diye...

Erkwk kardesim var o da iyiki var ama ablam olsnda isterdm cok
Ben de hep kardeşim olsun ablam olsun çok istedim cok
Var ama annenin ikinci ve üçüncü kocasından var ikici kocasinda ki olan adamda kalıyor 15 yıldır hiç görmedim sadece 7 aylık halini biliyorum
Diyeri de 11 yaşında heralde onu da 4 yaşında gördüm daha da görmedim

Emin misin cici.. . Benim bu doğumum sürekli beynim de her yerim de kalacak.. ve Allah'ım olmayanlara nasip etsin.. Ödüm kopuyo hamile falan kalirim diye...
Çok çok çok eminim delüm
Kız kardeşim öyle zor bir doğum yaptı ki. Sezaryen epidurali yapıp normal doğuma aldılar. Ikınamadı. Doktor karnından bastıra bastıra çıkarmış çocuğu. Senelerce doğumundan bahsedemedi. Psikolojisi bozuldu. Asla ikinciyi yapmam dedi. Sonra 5 sene ikinci çocuk için uğraştı
Nasip oldu şimdi yine bir bebişi var
İkinci doğumu kolay geçti. 3.yü de yaparım diyo
Şimdi çok taze herşey kuzum.
Birkaç seneye gelirsin hamileyim diye

Parçalanmış aile dramı sende de mi var kuzum
Çak bir beşlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…