- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.601
Aynen öyle pamuğum. Herşeyi yaşayıp atlatıcaz inşallah. Yeter ki sonuçlar güzel olsun sağ salim hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleriYa cicim ölüm acısı hafifliyor,oda içten içe ruhen ağır bı acı,doğum acısı hayli hayli silinir bence de,rabbim işte ne güzel ayarlamış
Evet farkettim ya cok guzel en istedgm ama sahip olamayacgm bisey kiz kardes olmak yada ablam olmasii ... sukur 4 gorumceden 1 tanesi baya baya ablam gibidirBizim yamukluk kalıcı gülom düzelmezbizdeki yamukluğun çok azı gebelikten pek çoğu orjinal halimiz
Gerçekten üzücü..
Ama benimkiler küçük diye böyleler. Sadece ben değil hiçbir sınıf öğretmeni oturarak anlatamıyor okulda.
Mevcut azken daha rahatsın da kalabalık sınıfta oturmak ne mümkün.
Ayaktayken herşey çok güzel ama oturduğumda ders bitti serbest kaldılar ben gittim falan sanıyorlar sanırım.
Bu arada ben ablama da benden küçüğe de onlardan bahsederken kız kardeşim diyorum.
Şu köşeye gideyim de iyicene güleyimmm dur cicimm
Vallahi ablanın olması en büyük mucize çayım.Evet farkettim ya cok guzel en istedgm ama sahip olamayacgm bisey kiz kardes olmak yada ablam olmasii ... sukur 4 gorumceden 1 tanesi baya baya ablam gibidir
İyi olmana çok sevindim tatlımAynen öyle pamuğum. Herşeyi yaşayıp atlatıcaz inşallah. Yeter ki sonuçlar güzel olsun sağ salim hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleri
Bak şimdi bile bugün 3 ayım bitti. Yaşarken çok zordu çok stresliydi. Ama dönüp baktığımda daha kötüleri var ben iyi geçirdim diyebiliyorum.
Şimdi kanama bitti bel ağrısı mide problemleri başladı ama onlar geçince o kadar da kötü değildi diyeceğim belki.
Gerçekten siliniyor hafızadan. Yani hafızadan silinmese bile o olumsuz his siliniyor.
Vallahi limonsuzum nelerdesin diyorum kaç gündür. Daha dün gece aklıma takıldın.Selam kızlar nasılsınızhem kaynanam bizde diye hemde telefonnum bozuk diye giremiyordum.telefonum hala bozuk ve çok zor yazıyorum ,bazen kendi kendine bir yerlere giriyor ama sizi özledim zorla da olsa geldim
Emojim bile yok ya
Gece gece beni düşündun yaniVallahi limonsuzum nelerdesin diyorum kaç gündür. Daha dün gece aklıma takıldın.
Çay mıydın sen miydin tam hatırlayamadım ama misafirin var diye kalmış aklımda. Ondan ses de etmedim
Ama özledik yani ne zaman dönüş?
Canım özledim senii beeeSelam kızlar nasılsınızhem kaynanam bizde diye hemde telefonnum bozuk diye giremiyordum.telefonum hala bozuk ve çok zor yazıyorum ,bazen kendi kendine bir yerlere giriyor ama sizi özledim zorla da olsa geldim
Emojim bile yok ya
Gece gece beni düşündun yaniVallahi limonsuzum nelerdesin diyorum kaç gündür. Daha dün gece aklıma takıldın.
Çay mıydın sen miydin tam hatırlayamadım ama misafirin var diye kalmış aklımda. Ondan ses de etmedim
Ama özledik yani ne zaman dönüş?
Sorma canım bende özledim.emoji bile yapamıyorum ya resmen telefon benden bağımsız çalışıyor.benim canım telefonum da 10 güne anca gelir herhaldeCanım özledim senii beee
Gitmeyen kaynana yapmışlar sana
Gittiğinden beri bu 3 cü banimsonunda geldin de tam gelemedin gibi oldu şimdi de telefon arızalanmış
Gercekten cok cokk isterdm bi ablam olsunVallahi ablanın olması en büyük mucize çayım.
Hep onun açtığı yoldan gidiyorum. Ablam da öğretmen benim. Baya da örnek aldığım biridir. Doktorumu seçerken bile onun doktorunu seçtim. O hayatta bazı şeyleri deniyor biz onun arkasından tıpış tıpış gidiyoruz. Ablam gerçekten mucizemiz bizim.
Olmasa naparmışım bilmiyorum.
Benim hayalim de bir sürü kızımın olmasıydı. Belki olur zengin olursak yaparım
Vallahi öyle oldu ne yalan söyleyeyim şimdiGece gece beni düşündun yanievet kaynanam vardı gitti bu akşam.vqlla bende özledim ama telefonum bozuldu yapılana kadar bununla idare etmem lazım.cok zorlanıyorum
Tek kardeş misin?Gercekten cok cokk isterdm bi ablam olsun
10 güne gelecekse iyi cnm ben 7 ay çektimGece gece beni düşündun yanievet kaynanam vardı gitti bu akşam.vqlla bende özledim ama telefonum bozuldu
Sorma canım bende özledim.emoji bile yapamıyorum ya resmen telefon benden bağımsız çalışıyor.benim canım telefonum da 10 güne anca gelir herhalde
Emin misin cici..Ama güzel bir haberim var hamilelik ve doğumun acıları beyinde kalıcı olmuyormuş.
Yani mesela sobaya 1 kez değince elin yanar ve o acı kalıcı hafızaya geçer dolayısıyla sobaya bir daha dokunamazsın.
Ama gebelikle alakalı tüm kötü anılar doğumla birlikte aşama aşama süreç içinde silinirmiş. Allahın üremenin devamlılığı için bir lütfu olsa gerek yoksa kimse ikinciye cesaret edemezdi.
İnşallah bebeği kucağa alıp ilerledikten bir süre sonra gebeliğimizi de doğumu da güzel hatırlayacağız.
@BUSR4 bu bilgiyi sende öğrenmelisin balım.
Vallahi benden güçlü gülom. Ben sadece kanamalarla yamuldum
Erkwk kardesim var o da iyiki var ama ablam olsnda isterdm cokTek kardeş misin?
Hakkaten ne çektin be diloş10 güne gelecekse iyi cnm ben 7 ay çektimo pis telefonu
Ben de hep kardeşim olsun ablam olsun çok istedim cokErkwk kardesim var o da iyiki var ama ablam olsnda isterdm cok
Çok çok çok eminim delümEmin misin cici... Benim bu doğumum sürekli beynim de her yerim de kalacak.. ve Allah'ım olmayanlara nasip etsin.. Ödüm kopuyo hamile falan kalirim diye...
Parçalanmış aile dramı sende de mi var kuzumBen de hep kardeşim olsun ablam olsun çok istedim cok
Var ama annenin ikinci ve üçüncü kocasından var ikici kocasinda ki olan adamda kalıyor 15 yıldır hiç görmedim sadece 7 aylık halini biliyorum
Diyeri de 11 yaşında heralde onu da 4 yaşında gördüm daha da görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?