Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçine atma sen hasta olurusn kuzumm

Öyle canım ayakta kalmak zorundayız bi şekilde
İçine atma sen hasta olurusn kuzumm
Siz varsınız

kız çocuk kitledi akşama kadar kitap okuyoz evde kocam da evde bugün :) giriş geç oldu o yüzden sen naptın bebisim. nasıl oldun
Hee kocan evdeyse taamm yani hiç gelmesen de olurdu bende iyim kuzum çok şükür,ilaçların verdiği sislikten başka bişey kalmadı da iste karnimda ki şişlik gecmiyor onuda idare etcez artikaksama ne yemek yapiyon ki acep onu da de hele

Ohh kiyamam yaa
İs başı mi yapacaksin kuzum
Çocuk için d senin için de çok zor süreç

aynen canım hem maddi olarak coktuk hem de ben artık yetemiyorum çocuğa. en iyisi ikimiz de yipranmadan bi yerden baslamak :) yarın randevumuz var kreste. gözlem yapicaklar. ona göre baslatma zamanini kayit alip alamayacaklarini goruscez :)
hayırlısı olsun artık hakkımızda...

geçmiş olsun canım benim. bebiş olduğunu hayal et o şişlikle :) çok tatlı olmuştur eminim.

kocacim bu aralar çok tatlı ya. sorumluluklari eşit paylasiyo. en son nasil carladiysam

patlıcan musakka, bezelyeli pilav, tarhana çorbası. ama kocacım mercimek köftesi de istedi. bide onu yapcam birazdan

ben çok yemek yapıyorum kuzum ya sen ne yaptircaksin akşama

Kiz bi carlama sonucu adam melek kesildiyse,sen yolunu bulmuşsun demektir hiç durma koccum arkandayiz ooo senin menü süpermiş valla bende kemikli yeşil fasulye,pirinç pilavı,salata yogurtta karar kıldım artikama senin bu tempoda 4 çeşit yemek çıkarman alkislancak hareket yeminle tebrik ederim cancağızım

ayyy canım benim teşekkür ederim
ictigin suya bi sap maydanoz bir dilim limon koy istersen o ödemi atiyomus sanırım :) hem tadi da güzel oluyo suyun.

benim standart menüm üç çeşit ya. azaltmaya çalışıyorum. bazen forumda okuyorum bi iki cesit yapanlara çok özeniyorum. bi cesit diye girip tam menü cikiyom
senin menü de gayet güzel afiyet olsun canım benim :) şifa olsun :)

kocaya da carlarken haklı olduğum için bisey diyemiyo benim sıkıntım da düzenli aralıklarla carlamak. bi kere deyince düzel demi. ille beni cileden çıkaracak ama çok şükür en azından hatasini bilip susup oturuyo. onu yapmayan ayıcıklar da var maalesef. Allah sabır versin tüm kadınlara

Aynen canım bı deneyim maydonoz limonu iyi aklıma getirdin saolasin canım size de afiyet şifa olsun inşallah
valla ya hem senin bebiş var hem calisican derken zor olur yapamazsan, sonra senin ki laf etmesin kuzum, alistiriyoruz da böyle adamlari bide bı kere diyince düzelen erkek çok nadirdir ya,ille carlamak gerekir de bazen,senin ki hemen alıyorsa uyarıyı cook iyigüzel basarmissin demektirhatasini bilip susup oturmasi guzel bişey,üste çıksa işin zordu o zaman kuzum

Hayırlısı olsun canm yaa
Cidden çocuk büyütmek herşeyden daha zor fazla fedakarlık isteyen bisey yorgunluk da cabasi

İns alisabilir yapabilir sende güzel güzel isini yaparsın misler gbi de uyursunuz büyürsünüz

en çok istediğim şey rosss ya artık deliksiz uyumak

oluyo demi o günler de geliyo değil mi rosss geliyo de bana

en çok istediğim şey rosss ya artık deliksiz uyumak

oluyo demi o günler de geliyo değil mi rosss geliyo de bana
Geliyor kuzum geliyor gelmez mi hic
Benim iki çocuğun arası 18/ ay
Birini uyuturdum biri uyanirdi ayni anda bezlerini doldururlardı BN hep isyan ne zaman buyuyecekler elim bohtan cikmio diye veryansinlar ede ede buyuttum bir de bütün bu zorluk surecmde gurbetteydim

Ah ahhh nr günler geldi geçti beee samdanm
Bu da geçecek emin ol azcik daha buyusun uykulari düzene giriyor memeden kesince tamamen giriyor canm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…