- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.741
Ahahahahahahkomple kescem artık emmeyi ya. krese baslayinca kesersem bagdastirip zorluk yasamasin diye düşündüm :)
İçine atma sen hasta olurusn kuzummSağlık olarak iyim canım sağol. Manevi olarak da gerçekten bilmiyorum. Dışardan bakınca buz gibiyim. Donuk donuk bakıyormuşum fazla tepki vermiyormuşum.Bişey hissetmiyorum ki nasıl tepki vereyim. Bazen de boğazım düğümleniyor ruhum daralıyor ve avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Ama annem ve çocuklarım var. Yapamam
Amin inşAllah Allah razı olsun canım benim
Öyle canım ayakta kalmak zorundayız bi şekildeDiyecek bi sozjm yok kardesim Allah im dayanma gucu ve bol sabirlar ihsan eylesin . Anneysen guclu durmak zorunda kaliyoruz zaten canim sana muhtac iki evladn var yuzunu gozetliyorlardir . Aciii cok aciii babama cok duskun olarak tahmn bile edemedgm kadar acidr canim ama hayatina bi seklde devam etmek zorndaligin var . Insallah ahirette babaciginla tekrar karsilasacaksin. Allah mekanini cennet eylesin
Siz varsınızİçine atma sen hasta olurusn kuzumm
Ahahahahahah
Krese kdr emzircen mi kız
Allah seni
Aynen kuzum bizimle paylasabilirsin herseyiniÖyle canım ayakta kalmak zorundayız bi şekilde
Siz varsınız
Ohh kiyamam yaayok krese baslayana kadar biraktirmis olcam tam 2 yaşında baslicak krese de ahh ahhh canıma okuyo ama efkarliyim rosss. daha çok küçük yav
Hee kocan evdeyse taamm yani hiç gelmesen de olurdukız çocuk kitledi akşama kadar kitap okuyoz evdekocam da evde bugün :) giriş geç oldu o yüzden sen naptın bebisim. nasıl oldun
Ohh kiyamam yaa
İs başı mi yapacaksin kuzum
Çocuk için d senin için de çok zor süreç
Hee kocan evdeyse taamm yani hiç gelmesen de olurdubende iyim kuzum çok şükür,ilaçların verdiği sislikten başka bişey kalmadı da iste karnimda ki şişlik gecmiyor onuda idare etcez artik aksama ne yemek yapiyon ki acep onu da de hele
Kiz bi carlama sonucu adam melek kesildiyse,sen yolunu bulmuşsun demektir hiç durma koccumgeçmiş olsun canım benim. bebiş olduğunu hayal et o şişlikle :) çok tatlı olmuştur eminim.
kocacim bu aralar çok tatlı ya. sorumluluklari eşit paylasiyo. en son nasil carladiysam
patlıcan musakka, bezelyeli pilav, tarhana çorbası. ama kocacım mercimek köftesi de istedi. bide onu yapcam birazdan
ben çok yemek yapıyorum kuzum yasen ne yaptircaksin akşama
Kiz bi carlama sonucu adam melek kesildiyse,sen yolunu bulmuşsun demektir hiç durma koccumarkandayiz ooo senin menü süpermiş valla bende kemikli yeşil fasulye,pirinç pilavı,salata yogurtta karar kıldım artik ama senin bu tempoda 4 çeşit yemek çıkarman alkislancak hareket yeminle tebrik ederim cancağızım
Aynen canım bı deneyim maydonoz limonu iyi aklıma getirdinayyy canım benim teşekkür ederim
ictigin suya bi sap maydanoz bir dilim limon koy istersen o ödemi atiyomus sanırım :) hem tadi da güzel oluyo suyun.
benim standart menüm üç çeşit ya. azaltmaya çalışıyorum. bazen forumda okuyorum bi iki cesit yapanlara çok özeniyorum. bi cesit diye girip tam menü cikiyom
senin menü de gayet güzel afiyet olsun canım benim :) şifa olsun :)
kocaya da carlarken haklı olduğum için bisey diyemiyobenim sıkıntım da düzenli aralıklarla carlamak. bi kere deyince düzel demi. ille beni cileden çıkaracak ama çok şükür en azından hatasini bilip susup oturuyo. onu yapmayan ayıcıklar da var maalesef. Allah sabır versin tüm kadınlara
Hayırlısı olsun canm yaaaynen canım hem maddi olarak coktuk hem de ben artık yetemiyorum çocuğa. en iyisi ikimiz de yipranmadan bi yerden baslamak :) yarın randevumuz var kreste. gözlem yapicaklar. ona göre baslatma zamanini kayit alip alamayacaklarini goruscez :)
hayırlısı olsun artık hakkımızda...
Hayırlısı olsun canm yaa
Cidden çocuk büyütmek herşeyden daha zor fazla fedakarlık isteyen bisey yorgunluk da cabasi
İns alisabilir yapabilir sende güzel güzel isini yaparsın misler gbi de uyursunuz büyürsünüz
en çok istediğim şey rosss ya artık deliksiz uyumak
oluyo demi o günler de geliyo değil mi rosss geliyo de bana
Geliyor kuzum geliyor gelmez mi hicen çok istediğim şey rosss ya artık deliksiz uyumak
oluyo demi o günler de geliyo değil mi rosss geliyo de bana
Hoşgeldin dilosKızlaaaa bir arkadaşa bakıp cikacaktimnapionuzzzzz bakiyim azcükkk size didimmm,
Hoşbulduk balım yan taraftaki topikteyimmmHoşgeldin dilos
Nabiosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?