- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.761
Aynen canım bı deneyim maydonoz limonu iyi aklıma getirdinsaolasin canım size de afiyet şifa olsun inşallah
valla ya hem senin bebiş var hem calisican derken zor olur yapamazsan, sonra senin ki laf etmesin kuzum, alistiriyoruz da böyle adamlaribide bı kere diyince düzelen erkek çok nadirdir ya,ille carlamak gerekir de bazen,senin ki hemen alıyorsa uyarıyı cook iyi güzel basarmissin demektir hatasini bilip susup oturmasi guzel bişey,üste çıksa işin zordu o zaman kuzum
Geliyo geliyo kısmen deliksiz uyuyosun.
Hatta parkta peşinde koşmuyosun oturuyosun onu izliyosun.
Napaim yaaa uğraş durHoşbulduk balım yan taraftaki topikteyimmmsen napionnn yavyuşşşş
Geliyor kuzum geliyor gelmez mi hic
Benim iki çocuğun arası 18/ ay
Birini uyuturdum biri uyanirdi ayni anda bezlerini doldururlardı BN hep isyan ne zaman buyuyecekler elim bohtan cikmio diye veryansinlar ede ede buyuttum bir de bütün bu zorluk surecmde gurbetteydim
Ah ahhh nr günler geldi geçti beee samdanm
Bu da geçecek emin ol azcik daha buyusun uykulari düzene giriyor memeden kesince tamamen giriyor canm
Kızlaaaa bir arkadaşa bakıp cikacaktimnapionuzzzzz bakiyim azcükkk size didimmm,
Dünürün kayıp.bacimgel dilos gel
bi dünürüme bakip çıkacaktım yazsaydin hemen gelirdim ben
napiyon kuzu nasılsın
Dünürün kayıp.bacimbende napiyim topikten topiğe yardırıyorum şu topiğime başka etiket isimleri aklınıza gelirse yazın kızlar sen napion bacimmm
Teşekkür ederim tatlımsu an gözlerim kapanmak üzere oglan bı elimden tutup kitap oku diye agliyo cekistiriyo
niye kayipsin bakayim sen
senin topigine yazcaktim ama bakıp çıkmak zorunda kaldım. çok güzel olmuş hayırlı olsun topigin :) :)
Teşekkür ederim tatlımişim gücüm hiç bitmiyor bacım son günleri yaşar gibiyim ev işini bu yarın hastahaneye gidicem trasfer günü belli olacak onun heyecanı derken hep bir koşturmaca uyu uyu bacım
İnşallah balım insallahayyy Allah gönlüne göre versin kuzum yaaaainşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)
valla bebişim gözümü kapatsam bu kez de suratima bi tane patlatiyo gaaakkk diyoneyseki şimdi babası aldi azcik nefes alcam ben de :)
Evet ikiz gbi büyüdüler veee şuan çok yakın arkadaşlar (;kiyamam yaaa 18 ay arasi varsa ikiz gibi nerdeyse. iyi bas etmissin bı başına rosss ya. ben de hep ikisinin arası yakın olsun derdim. simdi ikinci soranlara ikinci mi o da ne diye soruyom
ben de gurbetteyim. kimse olmayinca daha bi kafan leyla oluyone yana donsen yapılacak bisey çıldırmak için harika bir ortam dostum
artık 21 aylık oldu ya kessem de bisey olmaz sanırım. sen nasıl kestin sütten bebisleri rosss
sorma ya tam bi angarali oldu çocuk. İstanbul gibi bi yerde kibarcik bisey olur derkenİnşallah balım insallahayy kıyamam kuduruğaaaa bak annesine patlatıp bide gaaakkk diooooo iyi sende biraz rahatlamışsındir azcik babasıyla oynasın anasını rahat bıraksın
Tam Angara bebesi heee vayyy koçumm vayyyysorma ya tam bi angarali oldu çocuk. İstanbul gibi bi yerde kibarcik bisey olur derkengocum falan diyo babasına
Allah sana da nasip etsin tez zamanda dilosum birbirimize sikayet ederiz
hangi konuda naptimchamallows kız naptın çayı püskürttüm
Kuzu ya seni uzmek istememde benim kiz 3 u bitirecek hala deliksiz uyumuyor 2 yasa kadar emzirdim herkws emxirmeyi birakinca uyur diyordj ama malesef oyle olmadi hala dha 3 kere bazn dha fazla uyanir gecede ...uykuyu sevmiyorlaren çok istediğim şey rosss ya artık deliksiz uyumak
oluyo demi o günler de geliyo değil mi rosss geliyo de bana
haa kiz ordan okuyup burdan yazinca noluyo dedimTerlikli konu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?