Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hele bi laf etsin onun ağzını ikiye ayırrim
ama ben bi saatim olsa yemekleri de yaparım mutfağı da toplarim. baya hizlayimdir. jet motoru takılmış gibi

ben laf ebesi olduğumdan adam mecburen kabulleniyo. yoksa bakma tam camura yatan inkar eden cinsten ama ben hakkindan geliyom onun zaten böyle de olmasa cekilmez ya. evli kalmanin da bi anlami olmazdi. ben ona en son konuştuğumda açıkça söyledim. bu şekilde devam ederse bide onun yükünü cekmek yerine hayatıma tek başıma devam ederim diye ki cok ciddiydim. o yüzden bu aralar iyice bi melek kesildi. anladı hatasını, kaybetmekten korkuyo :)

düşünsene kendi bencilliğin yüzünden yuvani bozup aileni dağıttığını. bunu kaldırmak da zor ya

Geliyo geliyo kısmen deliksiz uyuyosun.
Hatta parkta peşinde koşmuyosun oturuyosun onu izliyosun.

vallahi mi
ben mi vitaminsizim bu oglan mi aşırı vitaminli anlamadim. çok yoruldum ben artık ya

Bakımlı Son Arizona Kertenkeleleri Tecrübeleriniz bekliyoruz

kiyamam yaaa 18 ay arasi varsa ikiz gibi nerdeyse. iyi bas etmissin bı başına rosss ya. ben de hep ikisinin arası yakın olsun derdim. simdi ikinci soranlara ikinci mi o da ne diye soruyom
ben de gurbetteyim. kimse olmayinca daha bi kafan leyla oluyo ne yana donsen yapılacak bisey çıldırmak için harika bir ortam dostum

artık 21 aylık oldu ya kessem de bisey olmaz sanırım. sen nasıl kestin sütten bebisleri rosss

gel dilos gel
bi dünürüme bakip çıkacaktım yazsaydin hemen gelirdim ben

napiyon kuzu nasılsın
Dünürün kayıp.bacim bende napiyim topikten topiğe yardırıyorum şu topiğime başka etiket isimleri aklınıza gelirse yazın kızlar sen napion bacimmm

Dünürün kayıp.bacim bende napiyim topikten topiğe yardırıyorum şu topiğime başka etiket isimleri aklınıza gelirse yazın kızlar sen napion bacimmm

su an gözlerim kapanmak üzere oglan bı elimden tutup kitap oku diye agliyo cekistiriyo

niye kayipsin bakayim sen
senin topigine yazcaktim ama bakıp çıkmak zorunda kaldım. çok güzel olmuş hayırlı olsun topigin :) :)

Teşekkür ederim tatlım işim gücüm hiç bitmiyor bacım son günleri yaşar gibiyim ev işini bu yarın hastahaneye gidicem trasfer günü belli olacak onun heyecanı derken hep bir koşturmaca uyu uyu bacım

Teşekkür ederim tatlım işim gücüm hiç bitmiyor bacım son günleri yaşar gibiyim ev işini bu yarın hastahaneye gidicem trasfer günü belli olacak onun heyecanı derken hep bir koşturmaca uyu uyu bacım

ayyy Allah gönlüne göre versin kuzum yaaaa inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)

valla bebişim gözümü kapatsam bu kez de suratima bi tane patlatiyo gaaakkk diyo neyseki şimdi babası aldi azcik nefes alcam ben de :)

İnşallah balım insallah ayy kıyamam kuduruğaaaa bak annesine patlatıp bide gaaakkk dioooooiyi sende biraz rahatlamışsındir azcik babasıyla oynasın anasını rahat bıraksın

Evet ikiz gbi büyüdüler veee şuan çok yakın arkadaşlar (;
Zorluğu bitti valla ama o zamanları gel bi de bana sor cinnet geciriyordum

Büyük oğlan 9 aylikti hamile olduğumu öğrendiğimde o baya zorladı biberonla mama yapıp kucagima emzirme pozisyonuna alıyordum ilk baslar icmedi ustelemedm iki gün boyuna uğraştm ama hic meme vermedm istediği zamanlar biberonu getiriyordum
En son emzireyim dedm ikinci günün sonunda almadı icemedi içmedi cikari çıkarı verdi memeyi ondan snra alıştı biberona

Küçük oğlum da 15 aylikti büyük oğlum biberonla sut içince onun akli erdiğinden abisininkinden istedi dedm fırsat bu fırsat
Biberonu yapistirdim ahhaahahah
Annem çok kiziyordu sütleri yoğurt ettin emzir su çocuğu diye dedm almıyor ben napim

Öyle öyle meme maceramiz bitmişti

Valla evin dağınıklığı ayrı surda dursun çamaşır bile atamiyordm makineye

İnşallah balım insallah ayy kıyamam kuduruğaaaa bak annesine patlatıp bide gaaakkk dioooooiyi sende biraz rahatlamışsındir azcik babasıyla oynasın anasını rahat bıraksın
sorma ya tam bi angarali oldu çocuk. İstanbul gibi bi yerde kibarcik bisey olur derken gocum falan diyo babasına

Allah sana da nasip etsin tez zamanda dilosum birbirimize sikayet ederiz

sorma ya tam bi angarali oldu çocuk. İstanbul gibi bi yerde kibarcik bisey olur derken gocum falan diyo babasına

Allah sana da nasip etsin tez zamanda dilosum birbirimize sikayet ederiz
Tam Angara bebesi heee vayyy koçumm vayyyy hele yesin teyzesi yalaaa onuuu insallah balım olurda birbirimize bol bol şikayet ederizzz

en çok istediğim şey rosss ya artık deliksiz uyumak

oluyo demi o günler de geliyo değil mi rosss geliyo de bana
Kuzu ya seni uzmek istememde benim kiz 3 u bitirecek hala deliksiz uyumuyor 2 yasa kadar emzirdim herkws emxirmeyi birakinca uyur diyordj ama malesef oyle olmadi hala dha 3 kere bazn dha fazla uyanir gecede ...uykuyu sevmiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…