Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzne ayrılacak mısın belli oldu mu?

Cicim sabahları gerinme ihtiyaci duyuyor musun o zaman da kramp girebilir bana çok girerdi.

Insallah gecer benmde o haftalarda baslayip 17.de sona ermsti cnm tost ta iyi gelir

yani yiyemeyebilirsin . gayet doğal
karalahanaya bayılırım . çokkk severim.

ben de et yiyemiyorum köfte , et ürünleri . kemik suyuna çorba , kelle paça, vs vs
otcul insanım .
herkesin damak tadı ayrı evet.
Bende sakatat ürünlerine bayılırım mesela benim eşim karadenizli
pancar çorbaları, fasulye tursuları yok kızartmaları çoktur ağzıma sürmem, süremem. Alışık değilim. Gebertseler yemem yani kıl oluyorum.. bende doğuluyum ciğer, işkembe, beyran çorbası, yürek, kebaplar her gün olsa cık demem

Kesinlikle damak zevki katılıyorumm canımm

Hosgeldin cici uykn varsa dinlen desarj ol beybisiii

hoş geldin . aman yorulmuşssun .
dinlen . doktorun dediği vitamini de al . acele tarafından .

işte ben de karadenizliyim . dediğin şeylere bayılırım .

bir de anne hamileyken ne yerse çocuğun dna sına işliyormuş bunlar .damak zevki anne karnında başlıyor .
yani sen ne sever yersen çocuk da onları yiyor doğunca.

Mrb canimmm
Okul falan seni yoruyor bide maşallah bebişte buyudu bende bu aralar cok rahatsizim ozellikle midemden 5+3 kusmalarim basladi hergun 3 4 kere kusuyorum canim bisey istemiyor yemekte yiyemiyorum

B Brunello Cicinelli fıstıklı katmerim hoşgeldin
Doktorun verdiği vitaminleri ihmal etmeyip bir an önce temin edeceğini bildiğim için bu durumu geçtim, onun haricinde kendine dikkat et.. bütün gün ayakta olduğun ihtimali geliyor aklıma meslek icabı tabi kii.. dinlenmeye evde daha çok yatmaya özen göster. Biz bütün gün oturduğumuz için herhangi bir şey işlemiyor sanırım.

ben iyiym ballı çöreğimm çalışıyorum daha çıkmama 1 saat var gerçi eve gitsem ne olcak eşim gene gitti boyna gidiyor, kocişkomcumu benden ayırıyorlar neyse ki bu durum beni üzmüyor biraz kafamı dinliyorum annem geldi bana da evde tek kalmayayım diye, yemeğimi yapmış, evimi temizlemiş bir an önce gidip anamın yemeklerini yiyesim var
sen ne yedin bahimmmm ballı lokmamm

Belki tek günlük bulantılardır. Benim de 16 haftada toplasak 3 kez falan günlük bulantılarım olmuştur. Ama nasıl diyeyim 10 dk sürdü sürmedi istifaya götürmediler beni.
11.haftaya kadar hadi bugün de bulantı olmadı paçayı yırttım diye diye gelmiştim
11 bulantıların azalmaya başladığı hafta çünkü. Yani kaynaklar böyle diyorur. Aman başlasa da 9 a kadar geldin en fazla 2 hafta falan çekersin balım bu aşamaya kadar bulantısız gelmen çok avantaj. Daha 4.haftadan istifaya başlayanlar var düşünsene hallerini
Bana tuzlu salatalığı doktorum en başında söylemişti. Bulantın başlarsa çubuk yeme al eline salatalığı tuzla ye demişti. Hem bastırırmış hem de vitamin

tost yapayım sabahları bari kendime aç aç gelmiyim hiçbişey yiyemeden geldim bugün
Evet cnm ben nornalde bile mide bulantisi cok yasayan bi insanim hamileyken yasamasam sasardim fenaydi ama sonuna dek devam etmemisti sukur insallah snnde gecer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…