- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.241
Pozitif pıtırcığım benimOyyy asya kurban olsun sana çiçeğim benim yat uyu dinlen kalk yıne gelirsin buraya güzel yüreklim
waoowwwwwişte ben de karadenizliyim . dediğin şeylere bayılırım .
bir de anne hamileyken ne yerse çocuğun dna sına işliyormuş bunlar .damak zevki anne karnında başlıyor .
yani sen ne sever yersen çocuk da onları yiyor doğunca.
salatalık fikri için teşekkür ederim kuzumm ben çok severim tuzlayıp yemeyi zatenBelki tek günlük bulantılardır. Benim de 16 haftada toplasak 3 kez falan günlük bulantılarım olmuştur. Ama nasıl diyeyim 10 dk sürdü sürmedi istifaya götürmediler beni.
11.haftaya kadar hadi bugün de bulantı olmadı paçayı yırttım diye diye gelmiştim
11 bulantıların azalmaya başladığı hafta çünkü. Yani kaynaklar böyle diyorur. Aman başlasa da 9 a kadar geldin en fazla 2 hafta falan çekersin balımbu aşamaya kadar bulantısız gelmen çok avantaj. Daha 4.haftadan istifaya başlayanlar var düşünsene hallerini
Bana tuzlu salatalığı doktorum en başında söylemişti. Bulantın başlarsa çubuk yeme al eline salatalığı tuzla ye demişti. Hem bastırırmış hem de vitamin ♥
inşallah kuzummEvet cnm ben nornalde bile mide bulantisi cok yasayan bi insanim hamileyken yasamasam sasardim fenaydi ama sonuna dek devam etmemisti sukur insallah snnde gecer
Doktorum bu şekilde çalışmayı önermesem de biraz bekleyelim 1 kez daha kanama gelirse ayıracağım işten dedi. 2 3 hafta gözlemleyelim dedi. Tahliller yapıp kanama sebebini bulmaya çalışacak negom.İzne ayrılacak mısın belli oldu mu?
Ahahaha B12 vitaminin olayım yut beni sultanım, alzheimer tedavin olayım al beni haşmetlimHerşeyi unuturum bu lafları unutmam baaaaaak
Ruhumu oksayanm
Sabah akşam gerinme ihtiyacı duyuyorum ve evet o zaman çok giriyor kramp ama rahmime gülparemCicim sabahları gerinme ihtiyaci duyuyor musun o zaman da kramp girebilir bana çok girerdi.
Sabah akşam her öğün yutarm seniAhahaha B12 vitaminin olayım yut beni sultanım, alzheimer tedavin olayım al beni haşmetlim
Uyuyacağım birazdan çayım. Anam geliyor kapıyı duymamHosgeldin cici uykn varsa dinlen desarj ol beybisiii
İnşaallah olmaz daha kanama, tahlil ne zaman yapılacakDoktorum bu şekilde çalışmayı önermesem de biraz bekleyelim 1 kez daha kanama gelirse ayıracağım işten dedi. 2 3 hafta gözlemleyelim dedi. Tahliller yapıp kanama sebebini bulmaya çalışacak negom.
Yav sen gebik kaldın da bulantıların mı başladı yavvv duygulandım şuanMrb canimmm
Okul falan seni yoruyor bide maşallah bebişte buyudubende bu aralar cok rahatsizim ozellikle midemden 5+3 kusmalarim basladi hergun 3 4 kere kusuyorum canim bisey istemiyor yemekte yiyemiyorum
My God yardımcın olsun demirleke kuzusueve gidip saçımı süpürge etme zamanım geldi.
Öyle deme pıtırcığım, Nasrettin Hoca'nın da dediği gibi "ya tutarsa?"Yok be cicimkaç kullanmadım yum. Oluşmaz büyük ihtimalle pek beklentim yok yani
Benm bulantılarım asiriydi doktorum bı ilaç verdi o.kesmisti bulantılarım adı prilam miydi neydi tam hatrlamiyormMrb canimmm
Okul falan seni yoruyor bide maşallah bebişte buyudubende bu aralar cok rahatsizim ozellikle midemden 5+3 kusmalarim basladi hergun 3 4 kere kusuyorum canim bisey istemiyor yemekte yiyemiyorum
Çayım doktor reçeteye yazdı da, kadın reçeteye ne yazsa devlet karşılamıyor maşallah ucuz birşey istemiyor benim tuktor hep karşılanmayan ilaçlar hep karşılanmayan ilaçlarB Brunello Cicinelli ilaclarini dun yazdi doktor dimi yarin da alman gerek zaten 3 gun suresi oluyorya recetenin hem de al biran evvel kullanki biraz olsn iyi gelir belki
Cici benm doktorun da yazdıklarını devlet karsilamiyorduÇayım doktor reçeteye yazdı da, kadın reçeteye ne yazsa devlet karşılamıyor maşallah ucuz birşey istemiyor benim tuktor hep karşılanmayan ilaçlar hep karşılanmayan ilaçlar
İlk 3 ay folattro kullandırdı. 3.ay itibari ile pregnacare diye bir multivitamine başlattı. Şimdi de osteocare diye ağrılarım için kalsiyum desteği verdi. Hiçbirini devlet karşılamıyor ücretlerinin maşallahı varondan geçse de no problem.
Yakında demir desteğine de başlayacakmış. Onu da devlet karşılamaz eminim. Bu kadın benim ocağıma incir ağacı dikecek
Hoşbuldum ponçikellamB Brunello Cicinelli fıstıklı katmerim hoşgeldin
Doktorun verdiği vitaminleri ihmal etmeyip bir an önce temin edeceğini bildiğim için bu durumu geçtim, onun haricinde kendine dikkat et.. bütün gün ayakta olduğun ihtimali geliyor aklıma meslek icabı tabi kii.. dinlenmeye evde daha çok yatmaya özen göster. Biz bütün gün oturduğumuz için herhangi bir şey işlemiyor sanırım.
ben iyiym ballı çöreğimm çalışıyorum daha çıkmama 1 saat vargerçi eve gitsem ne olcak eşim gene gitti boyna gidiyor, kocişkomcumu benden ayırıyorlar neyse ki bu durum beni üzmüyor biraz kafamı dinliyorum annem geldi bana da evde tek kalmayayım diye, yemeğimi yapmış, evimi temizlemiş bir an önce gidip anamın yemeklerini yiyesim var
sen ne yedin bahimmmm ballı lokmamm
Doktora sordum vermedi bana ilac diger kontrolde istecemBenm bulantılarım asiriydi doktorum bı ilaç verdi o.kesmisti bulantılarım adı prilam miydi neydi tam hatrlamiyorm
Aynen gece yatmadan iki tane içiyorsun kesiyor sabaha bulantıyı gerçekten iyi ilaçDoktora sordum vermedi bana ilac diger kontrolde istecem
Yengemde prilam vermişti oda cok memnunmuş ilactan
Canim tuzlu kraker malesef beni kurtarmiyoYav sen gebik kaldın da bulantıların mı başladı yavvv duygulandım şuan
Bulantılar erken başlamış biraz zor geçecek anlaşılan leydim. Demin büşoya dedim sana da diyeyim bulantı için çubuk kraker yerine tuzlu salatalık tercih edin.
Hem içinizi ferahlatır hem de vitaminli
Yani bana doktor ilk gebelik öğrendiğimde böyle demişti. Ama ben hiç bulantı yaşamadım,zevkine yedim salataları
Kese gördün mü kalp duydun mu ne aşamadasın?
Geçecek inşallah birtanemm bizde oh diyecezHoşbuldum ponçikellam
İlk gebelik testi yaptığım günlerden 5. Haftama kadar ayak bileği zonklaması yaşamıştım. Şimdi de 2 gündür zonkluyor. Bende anlamadımTakviye iyi gelecek inşallah. Zonk Zonk zonkluyor bildiğin.
Bugün yediklerim; tost, kaynamış yımırta, kuru incir, tavuk suyu çorba, turşu kızartması, yine kuru incir ve şuan finalde makarna, yoğurt ve yine kuru incirakşama da meyvelerimi ve çerezlerimi yiyeceğim.
Tabi bide demin elim bir olay yaşandı. Ben herkese patatesli böreklerim deyince patatesli börek aşerdim
Anam gelince ona yaptırıp bide onu yiyeceğim
Mütemadiyen yemek istiyorum ya. Herşeyi yemek istiyorum. Yine makarnayı 3 tabak yedim
Senin kocayı kim kapıp duruyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?