Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyy asya kurban olsun sana çiçeğim benim yat uyu dinlen kalk yıne gelirsin buraya güzel yüreklim
Pozitif pıtırcığım benim
Anam geliyormuş o gelene kadar uyuyamıcam kapıyı duymam

waoowwwww buna çok sevindimmmmmm
Çocuğumun doğu kültürü yemekleri ile yetişmesini istiyordum ben biraz daha fazla yiyem hahahaha

Gerçi benim eşimde artık bizim yemeklere alıştı 3 yıldır yediği pancar çorbası sayısı 2 ya da 3 tür
evde yapmam, zaten yapmayı da bilmem. Annesinde yerse yer.. onun haricinde cıksss

salatalık fikri için teşekkür ederim kuzumm ben çok severim tuzlayıp yemeyi zaten
inşallah uzun sürmez cicim yaa
Evet cnm ben nornalde bile mide bulantisi cok yasayan bi insanim hamileyken yasamasam sasardim fenaydi ama sonuna dek devam etmemisti sukur insallah snnde gecer
inşallah kuzumm

İzne ayrılacak mısın belli oldu mu?
Doktorum bu şekilde çalışmayı önermesem de biraz bekleyelim 1 kez daha kanama gelirse ayıracağım işten dedi. 2 3 hafta gözlemleyelim dedi. Tahliller yapıp kanama sebebini bulmaya çalışacak negom.

Cicim sabahları gerinme ihtiyaci duyuyor musun o zaman da kramp girebilir bana çok girerdi.
Sabah akşam gerinme ihtiyacı duyuyorum ve evet o zaman çok giriyor kramp ama rahmime gülparem
Yatakta bir yönden diğerine dönerken de rahmime kramp giriyor.
Ama bilek ağrısını kestiremedim. Magnezyum kalsiyum eksikliğidir herhalde çünkü ödem için çok erken.

Doktorum bu şekilde çalışmayı önermesem de biraz bekleyelim 1 kez daha kanama gelirse ayıracağım işten dedi. 2 3 hafta gözlemleyelim dedi. Tahliller yapıp kanama sebebini bulmaya çalışacak negom.
İnşaallah olmaz daha kanama, tahlil ne zaman yapılacak

Mrb canimmm
Okul falan seni yoruyor bide maşallah bebişte buyudu bende bu aralar cok rahatsizim ozellikle midemden 5+3 kusmalarim basladi hergun 3 4 kere kusuyorum canim bisey istemiyor yemekte yiyemiyorum
Yav sen gebik kaldın da bulantıların mı başladı yavvv duygulandım şuan
Bulantılar erken başlamış biraz zor geçecek anlaşılan leydim. Demin büşoya dedim sana da diyeyim bulantı için çubuk kraker yerine tuzlu salatalık tercih edin.
Hem içinizi ferahlatır hem de vitaminli
Yani bana doktor ilk gebelik öğrendiğimde böyle demişti. Ama ben hiç bulantı yaşamadım,zevkine yedim salataları
Kese gördün mü kalp duydun mu ne aşamadasın?

Mrb canimmm
Okul falan seni yoruyor bide maşallah bebişte buyudu bende bu aralar cok rahatsizim ozellikle midemden 5+3 kusmalarim basladi hergun 3 4 kere kusuyorum canim bisey istemiyor yemekte yiyemiyorum
Benm bulantılarım asiriydi doktorum bı ilaç verdi o.kesmisti bulantılarım adı prilam miydi neydi tam hatrlamiyorm

B Brunello Cicinelli ilaclarini dun yazdi doktor dimi yarin da alman gerek zaten 3 gun suresi oluyorya recetenin hem de al biran evvel kullanki biraz olsn iyi gelir belki
Çayım doktor reçeteye yazdı da, kadın reçeteye ne yazsa devlet karşılamıyor maşallah ucuz birşey istemiyor benim tuktor hep karşılanmayan ilaçlar hep karşılanmayan ilaçlar
İlk 3 ay folattro kullandırdı. 3.ay itibari ile pregnacare diye bir multivitamine başlattı. Şimdi de osteocare diye ağrılarım için kalsiyum desteği verdi. Hiçbirini devlet karşılamıyor ücretlerinin maşallahı var ondan geçse de no problem.
Yakında demir desteğine de başlayacakmış. Onu da devlet karşılamaz eminim. Bu kadın benim ocağıma incir ağacı dikecek

Cici benm doktorun da yazdıklarını devlet karsilamiyordu
Sağlık ocağındaki doktora aynı ilacı yazdirdigimda pat yarı fiyatına düşüyor ilaç bı dene istersen

Hoşbuldum ponçikellam
İlk gebelik testi yaptığım günlerden 5. Haftama kadar ayak bileği zonklaması yaşamıştım. Şimdi de 2 gündür zonkluyor. Bende anlamadım Takviye iyi gelecek inşallah. Zonk Zonk zonkluyor bildiğin.
Bugün yediklerim; tost, kaynamış yımırta, kuru incir, tavuk suyu çorba, turşu kızartması, yine kuru incir ve şuan finalde makarna, yoğurt ve yine kuru incir akşama da meyvelerimi ve çerezlerimi yiyeceğim.
Tabi bide demin elim bir olay yaşandı. Ben herkese patatesli böreklerim deyince patatesli börek aşerdim
Anam gelince ona yaptırıp bide onu yiyeceğim
Mütemadiyen yemek istiyorum ya. Herşeyi yemek istiyorum. Yine makarnayı 3 tabak yedim
Senin kocayı kim kapıp duruyor böyle

Benm bulantılarım asiriydi doktorum bı ilaç verdi o.kesmisti bulantılarım adı prilam miydi neydi tam hatrlamiyorm
Doktora sordum vermedi bana ilac diger kontrolde istecem
Yengemde prilam vermişti oda cok memnunmuş ilactan

Doktora sordum vermedi bana ilac diger kontrolde istecem
Yengemde prilam vermişti oda cok memnunmuş ilactan
Aynen gece yatmadan iki tane içiyorsun kesiyor sabaha bulantıyı gerçekten iyi ilaç
İlk gebeligmde denemediğim bulantı ilacı kalmadı ama hiç biri prilam kdr etkili gelemdi

Canim tuzlu kraker malesef beni kurtarmiyo
Tuzlu salata ise esim simdiden tuzu yasakladi halbuki cok seviyorum tuzu
Doktora gittim bundan 3gun once kalp atişi duydum ama doktor bi spruz olabilr dedi ama tam emin olmadan kimseye demek istemiyorum yani iki kese gordu birinin kalp atisi var 6+1 de ama dogeri icin emin degilim dedi beklicez dedi bende oyuzden kimseyle paylaşmadim ama sizlele paylaşcam
Dua edin bana ne olur digeri icin net konusmadi

Geçecek inşallah birtanemm bizde oh diyecez
Yediklerin kalp ben sana da oluyor dimi bende hiç doymuyorum paso yiyesim geliyor dolapta durucağına midem de dursun diyorum daha da çok yiyorum hep yiyorum dün bende 2 tabak kıymalı makarna yedimdoktor duysa gene diyecekk bebekkk kıymalı mokornooo çekmiyorrr canııı sen 90 la doğumaaa girersin artık bık bık bık. Çok bilmiş boşver gel yiyaahhh
Off işyeri yaaa sürekli toplantıya çıkıyorlar yeni ürün çıkaracak firma onun için bir süre bu şekilde gidecekler 1-2 aya kalmaz eski düzene geçecekler inşallah bakalım, neyse benim de işime geliyor doktor çok yiyorsun demişti eşimin yanında, o da evde ne yesemm aşkmmmm hııııııııı deyip duruyor şu 3 gün karışan yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…