Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapıları ve pencere çerçevelerini neyle siliyorsunuz kızlar
Tabiki her derdin şifası cif ile
salatalık fikri için teşekkür ederim kuzumm ben çok severim tuzlayıp yemeyi zaten
inşallah uzun sürmez cicim yaa

inşallah kuzumm
Ne demek büşom Geçer inşallah geçer. Üzmez annesini minik büşocan eminim
İnşaallah olmaz daha kanama, tahlil ne zaman yapılacak
İnşallahhhh olmaz negom çünkü nisana kadar çalışmak istiyorum. Nisanda zaten ayrılacağım. Yarın giderim muhtemelen tahlil için kuzum. Gidemezsem salıya kalır.
Cici benm doktorun da yazdıklarını devlet karsilamiyordu
Sağlık ocağındaki doktora aynı ilacı yazdirdigimda pat yarı fiyatına düşüyor ilaç bı dene istersen
Nasıl yani sultanım. Bu ilaçlar reçeteli ilaç değil. Sağlık ocağı yazsa ne farkediyor

Maşallah leydimmm ikiz harika bir şey hakkında hayırlısı olsun..
Bende çok ikiz istemiştim Rabbim nasip etti ama sonra olmadı
senin sağlıkla ilerlesin inşallaahhh kuzummm

Maşallah leydimmm ikiz harika bir şey hakkında hayırlısı olsun..
Bende çok ikiz istemiştim Rabbim nasip etti ama sonra olmadı
senin sağlıkla ilerlesin inşallaahhh kuzummm
Biliyorum canim daha once msjini gormuştum tek yumurta ikizleri gercekten zor kaybetmek
Bende ikiz oldugunu ogrendimde sevindim ama bi yandan doktor olumsuz konustu biri icin beklicez dedi haftaya belli olcak ben birini bile kaybetmek istemiyorum ama nasip elden bisey gelmiyo dua et canim bnm icin❤

Yavrum prilam ilacı gittik sorduk özel olduğu için pahalıydı
Gittim sağlık ocağına yazdırdım bulantı hamielleik için diye
Yarı fiyatına ödedim

Ayyyyy ne güzel bir haber bu leydim
İnşaallah ikincisinden de güzel haberi duyarız Maşallah subhanallah
Tansiyon problemin olmadığı sürece aşırı tuzlu yemiyorsan tuzun hiçbir zararı yok bidenem. Önemli olan iyotlu olması. Hatta kararında iyotlu tuz bebişlere iyi bile

hoşgeldin canımmmm şimdi usulca yorganı kafandan yukarı çek ve gözlerini kapat bolca uyu dinlen

Benim baldirlara girerdi ayayima girerdi magnezyum eksikliğinden oluyormuş evet soda iç muz ye iyi geliyor

Hakkında hayırlısı olsun canım, sonradan kaybedince daha zor oluyor inan.. Şimdi keseyi görüp bir sonra gittiğinde göremezsen illaki üzülüyorsun ama o kadar sarsmıyor emin ol . Çünkü biri seninle kalıyor en azından.
Hakkında hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun, Rabbim gönlünden geçeni versin inşallahhh

İkiz miii ayy grupta 2 ikiz annesi olacak desene hayırlı olsun biz de ilk tek kese gördük sonra diğer bızdıgın kesesi görünmüştü

Koptum
Bebikler istiyor biz değil yav
Ben zaten zayıf başladığım için alsam alsam ne kadar alabilirim ki alsam en fazla ne olurum ki rahatlığı içindeyim ama du bakalım
Ben doktora biraz fazla yeme isteğimin olduğunu söyledim dün. 3 ana 3 ara öğün şeklinde ye yoksa habire gidip gidip yersen daha çok yiyesin gelir dedi. Tımam dedim. Ama yine gidip gidip yiyorum
Olsun pıtırcığım çalışacak, eppek parası. Bebişe para lazım
Benimki de bugün adliyede tutuklu sevkinde görevliydi adliye karışmış. Bir sürü olay yaşamışlar. Haberlere düşmüş zaten direkt. Nabalım, eppek parası diyorum bende

ayy bende kelle çok canım istiyo valla normalde de severimde hamileyken hergün canım istiyo

Yavrum prilam ilacı gittik sorduk özel olduğu için pahalıydı
Gittim sağlık ocağına yazdırdım bulantı hamielleik için diye
Yarı fiyatına ödedim
Allah Allah ilginç gülom..
Ben doktorumun yazdığı reçete ile gittim eczacı bunları reçeteli ilaç değil devlet karşılamıyor dedi.
Belki ilaçtan ilaca fark ediyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…