Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah canim dualarini eksik etme❤

İkiz miii ayy grupta 2 ikiz annesi olacak desene hayırlı olsun biz de ilk tek kese gördük sonra diğer bızdıgın kesesi görünmüştü ❤❤
Evet ama ben iki kese gordum 6+1 gunluktu birini kalp atisi var digeri emin degilim dedi catlama ignesiyle hamile kaldim dua et canim❤

Benim baldirlara girerdi ayayima girerdi magnezyum eksikliğinden oluyormuş evet soda iç muz ye iyi geliyor
Aaa evde soda var içeyim gülparem. Hatta soda ayran yapayım eklem ağrılarına birebir. Neden daha önce düşünemedim ki.
Muza da bayılırım şu smileyinin endamı bile başka

o ağrı bende de çok var cicim ctesi bende doktoruma sölücem takviye isticem adam bacaklarımı ovmaktan usandı yeminle

Heee bende öyle diyorumm ben değil bebe istiyor diyorum; benim çok bilmiş doktor konuşuyor
bebek gecenin 1 inde adana dürüm istemiyor
bebek lahmacun istemiyor
bebek bilmem ne bık bık bık

anladık bebek istemiyor e ben istiyom ne yapayım aç mı kalayımm çocugum 1 kilo mu doğsun terbiyesiz adam
neyse suan gene sinirlendim, canım gene yemek çekti

Evet fıstıklı katmerim eppek parası napcazzz, sukunetle kocalarımızı beklicezz
şuan bunu okuyanlar google earth bursa adliye de son dakika diye aratıp seni kocanı bulmaya çalışıyor olabilir
şahsen ben açtım suan bakıyorum hahahahahahahahaha

Amin canim
Tabikide buyuyence kaybetmek daha zor
Ama ne bilim ikizlerede hayir demem ❤

o ağrı bende de çok var cicim ctesi bende doktoruma sölücem takviye isticem adam bacaklarımı ovmaktan usandı yeminle
Bana erken gibi geliyor ama sende de olduysa bizim haftalarda da olabiliyor demekki diloyum.
Takviyeye ek olarak soda ayran da dene. Demin gülnihal soda önlerince aklıma geldi, eşimin polislik sınavlarına hazırlandığı günlerde spor hocası soda ayran iç derdi eklem ağrıları için. Hep içerdi ağrısı hafiflerdi.

Koptum buldun mu bari haberi ponçikellam bulamadıysan ben atayım

ya benim kızımda 20 li haftalarda kramp çok girerdi bacaklarıma kıpırdayamazdım magneyzum verdi iyi gelmişti ama dediğin gibi banada erken geliyo şuan kramp henüz yok ama ayak bileklerimde acayip ağrı var kocam sıktıkça dahada sık diyorum

Keske ikiz olsa ya

43. Saniyede kadına bağıra bağıra el hareketi yapan hödük benim kocam oluyorur

Bakkkkkk nasıl bildimmmm
dedektif gecıt gibi karıyım haa fbı patili ahahaahahhaah
Bu 2. Haberlere düşüşü
İnsan kocasını haberlerde gacılara el hareketi yaparken görünce de ne bileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…