- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.281
Birazdan yapacağım bunu diloyum, annem gelsin de bir onu bekliyorumhoşgeldin canımmmm şimdi usulca yorganı kafandan yukarı çek ve gözlerini kapat bolca uyu dinlen
İnsallah canim dualarini eksik etme❤Ayyyyy ne güzel bir haber bu leydim
İnşaallah ikincisinden de güzel haberi duyarızMaşallah subhanallah ♥
Tansiyon problemin olmadığı sürece aşırı tuzlu yemiyorsan tuzun hiçbir zararı yok bidenem. Önemli olan iyotlu olması. Hatta kararında iyotlu tuz bebişlere iyi bile
Evet ama ben iki kese gordum 6+1 gunluktu birini kalp atisi var digeri emin degilim dedi catlama ignesiyle hamile kaldim dua et canim❤İkiz miiiayy grupta 2 ikiz annesi olacak desene hayırlı olsun biz de ilk tek kese gördük sonra diğer bızdıgın kesesi görünmüştü ❤❤
Aaa evde soda var içeyim gülparem. Hatta soda ayran yapayım eklem ağrılarına birebir. Neden daha önce düşünemedim ki.Benim baldirlara girerdi ayayima girerdi magnezyum eksikliğinden oluyormuş evet soda iç muz ye iyi geliyor
o ağrı bende de çok var cicim ctesi bende doktoruma sölücem takviye isticem adam bacaklarımı ovmaktan usandı yeminleSabah akşam gerinme ihtiyacı duyuyorum ve evet o zaman çok giriyor kramp ama rahmime gülparem
Yatakta bir yönden diğerine dönerken de rahmime kramp giriyor.
Ama bilek ağrısını kestiremedim. Magnezyum kalsiyum eksikliğidir herhalde çünkü ödem için çok erken.
Heee bende öyle diyorumm ben değil bebe istiyor diyorum; benim çok bilmiş doktor konuşuyorKoptum
Bebikler istiyor biz değil yav
Ben zaten zayıf başladığım için alsam alsam ne kadar alabilirim ki alsam en fazla ne olurum ki rahatlığı içindeyim ama du bakalım
Ben doktora biraz fazla yeme isteğimin olduğunu söyledim dün. 3 ana 3 ara öğün şeklinde ye yoksa habire gidip gidip yersen daha çok yiyesin gelir dedi. Tımam dedim. Ama yine gidip gidip yiyorum
Olsun pıtırcığım çalışacak, eppek parası. Bebişe para lazım
Benimki de bugün adliyede tutuklu sevkinde görevliydi adliye karışmış. Bir sürü olay yaşamışlar. Haberlere düşmüş zaten direkt. Nabalım, eppek parası diyorum bende
Amin canimHakkında hayırlısı olsun canım, sonradan kaybedince daha zor oluyor inan.. Şimdi keseyi görüp bir sonra gittiğinde göremezsen illaki üzülüyorsun ama o kadar sarsmıyor emin ol . Çünkü biri seninle kalıyor en azından.
Hakkında hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun, Rabbim gönlünden geçeni versin inşallahhh
Diğerinin nesinden emin değilmişEvet ama ben iki kese gordum 6+1 gunluktu birini kalp atisi var digeri emin degilim dedi catlama ignesiyle hamile kaldim dua et canim❤
Yolk sallk dan emin degilim dedi baska bisey demedi 10 gun sonra belli olcakmiş bende beklemedeyimDiğerinin nesinden emin değilmiş
Bana erken gibi geliyor ama sende de olduysa bizim haftalarda da olabiliyor demekki diloyum.o ağrı bende de çok var cicim ctesi bende doktoruma sölücem takviye isticem adam bacaklarımı ovmaktan usandı yeminle
KoptumHeee bende öyle diyorumm ben değil bebe istiyor diyorum; benim çok bilmiş doktor konuşuyor
bebek gecenin 1 inde adana dürüm istemiyor
bebek lahmacun istemiyor
bebek bilmem ne bık bık bık
anladık bebek istemiyor e ben istiyomne yapayım aç mı kalayımm çocugum 1 kilo mu doğsun terbiyesiz adam
neyse suan gene sinirlendim, canım gene yemek çekti
Evet fıstıklı katmerim eppek parası napcazzz, sukunetle kocalarımızı beklicezz
şuan bunu okuyanlar google earth bursa adliye de son dakika diye aratıp seni kocanı bulmaya çalışıyor olabilir
şahsen ben açtım suan bakıyorum hahahahahahahahaha
10 gün de çok beYolk sallk dan emin degilim dedi baska bisey demedi 10 gun sonra belli olcakmiş bende beklemedeyim
şşşşşş brommmmKoptumbuldun mu bari haberi ponçikellam bulamadıysan ben atayım
ya benim kızımda 20 li haftalarda kramp çok girerdi bacaklarıma kıpırdayamazdım magneyzum verdi iyi gelmişti ama dediğin gibi banada erken geliyo şuan kramp henüz yok ama ayak bileklerimde acayip ağrı var kocam sıktıkça dahada sık diyorumBana erken gibi geliyor ama sende de olduysa bizim haftalarda da olabiliyor demekki diloyum.
Takviyeye ek olarak soda ayran da dene. Demin gülnihal soda önlerince aklıma geldi, eşimin polislik sınavlarına hazırlandığı günlerde spor hocası soda ayran iç derdi eklem ağrıları için. Hep içerdi ağrısı hafiflerdi.
Keske ikiz olsa yaCanim tuzlu kraker malesef beni kurtarmiyo
Tuzlu salata ise esim simdiden tuzu yasakladi halbuki cok seviyorum tuzu
Doktora gittim bundan 3gun once kalp atişi duydum ama doktor bi spruz olabilr dedi ama tam emin olmadan kimseye demek istemiyorum yani iki kese gordu birinin kalp atisi var 6+1 de ama dogeri icin emin degilim dedi beklicez dedi bende oyuzden kimseyle paylaşmadim ama sizlele paylaşcam
Dua edin bana ne olur digeri icin net konusmadi
şşşşşş brommmmduymamış olayım
kocanın marifetlerini oku bakalım al benden sana gelsinnn
:Olay Gazetesi,Olay,Bursa Haberleri,Bursa,Bursaspor,Güncel,Magazin
Olay Gazetesi, Bursa Haberleri, Son dakika bursa, Bursaspor, Çekige Magazin, Bursa son haberler, Bursa'da yaşanan son gelişme.. Bursa Olay haberleriwww.olay.com.tr
43. Saniyede kadına bağıra bağıra el hareketi yapan hödük benim kocam oluyorurBursa Adliyesi karıştı! -2
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde işlenen bir cinayetle ilgili davanın duruşmasında taraflar arasında çıkan arbedeye polis ekipleri müdahale etti.www.bursadabugun.com
B Brunello Cicinelli bunlardan biri senin kocan
Bakkkkkk nasıl bildimmmm43. Saniyede kadına bağıra bağıra el hareketi yapan hödük benim kocam oluyorur
ayyy işide çok zor ya şuraya bak allah gayret kuvvet sabır versin43. Saniyede kadına bağıra bağıra el hareketi yapan hödük benim kocam oluyorur
Bu 2. Haberlere düşüşüBakkkkkk nasıl bildimmmm
dedektif gecıt gibi karıyım haafbı patili ahahaahahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?