Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyuma uyuma konuşalım biraz cicili

Allah im ennn sevdiklerimmm benm icin de yee

Bu 2. Haberlere düşüşü
İnsan kocasını haberlerde gacılara el hareketi yaparken görünce de ne bileyim
Karılar da yanlış yapmasın polisimize, valla benim bu konu da hiç affım yok kadın erkek farketmez. o kadının o kalabalıkta ne işi var bık bık bık knusuyor orda , bir bıraksında herkes işini yapsın. Cinnet sebebi resmen

Aaa evde soda var içeyim gülparem. Hatta soda ayran yapayım eklem ağrılarına birebir. Neden daha önce düşünemedim ki.
Muza da bayılırım şu smileyinin endamı bile başka
Muz bebegine kilo da aldirir besler buyutur

Evet izne ayrıldım cicim,bugün ilk izin günüm

Sen seçtin mi benim adamı ballı lokmam dediğim saniyede
Kimbilir ne yaptılar da adam cinnet geçirmiş artık. Akşam ayrıntıları anlatacak bakalım merakla bekliyorum

Oturarak calisinca da hersey rahat gecmiyor cnm bende de o kramplar cok olmstu muhasebeciydin sanirim sende meslektasiz magnezyum da cok fayda etmemsti

Evet izne ayrıldım cicim,bugün ilk izin günüm
Vışşşşşşşşşş
Darısı başımıza mehlikam
Gerçi bir yandan o mübarek anı bekliyorum bir yandan da ödüm kopuyor evde ne yaparım sıkıntıdan çatlarım diye
Senin doğum çok yakın ama, doğum öncesi tadını çıkar mehlikam

Oturarak calisinca da hersey rahat gecmiyor cnm bende de o kramplar cok olmstu muhasebeciydin sanirim sende meslektasiz magnezyum da cok fayda etmemsti
evet canım muhasebe tüm gün oturuyorum harekette yok arada kalkıp geziniyorum ama yetmiyo demek valla artık kuyruk kemiğim batmaya başladı beden ağır geliyo heralde hergeçen gün

Kırana kadar sıksın istiyorsun dimi seni çok iyi anlıyorum diloyum
Bak sen oturarak çalışıyorsun ben ayakta. İkimiz de aynı ağrıyı yakın haftalarda çektiğimize göre bu işin çalışmakla ilgisi yok. Sebebi başka yerlerde arayalım

Sen seçtin mi benim adamı ballı lokmam dediğim saniyede
Kimbilir ne yaptılar da adam cinnet geçirmiş artık. Akşam ayrıntıları anlatacak bakalım merakla bekliyorum
Evet sectimmm yani yanildgmi dusunmyrum pembe esarpli ablaya el kol yapab yigido senin kocan benceee

evet canım muhasebe tüm gün oturuyorum harekette yok arada kalkıp geziniyorum ama yetmiyo demek valla artık kuyruk kemiğim batmaya başladı beden ağır geliyo heralde hergeçen gün
Beni sabah aliyirlardi da aksam ozellikle yurumek icin yuruyerek gidiyordum eve harwketsizlikte iyi degil ... eve gelncede is guc oluyordu ama yetmiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…