- 22 Mart 2019
- 5.281
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.301
İnsallah canim10 gün de çok beOlsun bekleriz morganam. Güzel haber vereceğinden eminim
Uyuma uyuma konuşalım biraz ciciliHerkese selammm pıtırcıklarım
Ben geldim ama her an uyuyakalabilirim, sıra size gelene kadar pilim bitti
Okuldan geldim (2 gündür çok yaramazlar) yiyecek birşeyler hazırladım, etrafı biraz topladım. Anca bu saat oldu. Şimdi de geçtim yatağa bir yandan uyuklayıp bir yandan yazıyorum
Ayak bileklerim aşırı zonkluyor doktor magnezyum kalsiyum desteği verdi ama daha alamadım. İnşallah alıp kullanınca geçer
Bu arada dünkü güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Sizler nasılsınız patatesli böreklerim (şuan kendi hitap şeklime aşerdim)
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Amin diloyum. Bugün aradı beni bu olay bana doğu görevine gidene kadar yeter diyo neler yaşadılarsaayyy işide çok zor ya şuraya bak allah gayret kuvvet sabır versin
Allah im ennn sevdiklerimmm benm icin de yeeAnacığım döktürmüş bugün kü menümüzz
Patlıcan kebabı, ortaya 3-5 tane içli köfte, mercimek çorbası ve acılı ekşili kuru dolma
Yanlış anlaşılmasın 3 kişiyizben, annem, ve benim pipili oğluşum
Karılar da yanlış yapmasın polisimize, valla benim bu konu da hiç affım yok kadın erkek farketmez. o kadının o kalabalıkta ne işi var bık bık bık knusuyor orda , bir bıraksında herkes işini yapsın. Cinnet sebebi resmenBu 2. Haberlere düşüşü
İnsan kocasını haberlerde gacılara el hareketi yaparken görünce de ne bileyim
Kesin ikiz ama biri belli degil gelişcekmi diyeKeske ikiz olsa ya
Muz bebegine kilo da aldirir besler buyuturAaa evde soda var içeyim gülparem. Hatta soda ayran yapayım eklem ağrılarına birebir. Neden daha önce düşünemedim ki.
Muza da bayılırımşu smileyinin endamı bile başka
Ne konuşacağız, artık neden gelmediğini miUyuma uyuma konuşalım biraz cicili❤
Evet izne ayrıldım cicim,bugün ilk izin günümHerkese selammm pıtırcıklarım
Ben geldim ama her an uyuyakalabilirim, sıra size gelene kadar pilim bitti
Okuldan geldim (2 gündür çok yaramazlar) yiyecek birşeyler hazırladım, etrafı biraz topladım. Anca bu saat oldu. Şimdi de geçtim yatağa bir yandan uyuklayıp bir yandan yazıyorum
Ayak bileklerim aşırı zonkluyor doktor magnezyum kalsiyum desteği verdi ama daha alamadım. İnşallah alıp kullanınca geçer
Bu arada dünkü güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Sizler nasılsınız patatesli böreklerim (şuan kendi hitap şeklime aşerdim)
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Sen seçtin mi benim adamı ballı lokmam dediğim saniyedeKarılar da yanlış yapmasın polisimize, valla benim bu konu da hiç affım yok kadın erkek farketmez. o kadının o kalabalıkta ne işi var bık bık bık knusuyor orda , bir bıraksında herkes işini yapsın. Cinnet sebebi resmen
Oturarak calisinca da hersey rahat gecmiyor cnm bende de o kramplar cok olmstu muhasebeciydin sanirim sende meslektasiz magnezyum da cok fayda etmemstiya benim kızımda 20 li haftalarda kramp çok girerdi bacaklarıma kıpırdayamazdım magneyzum verdi iyi gelmişti ama dediğin gibi banada erken geliyo şuan kramp henüz yok ama ayak bileklerimde acayip ağrı var kocam sıktıkça dahada sık diyorum
Beslemese de şekli şemali yeter onunMuz bebegine kilo da aldirir besler buyutur
Ya cici bilmiyorum ya valla bi sebebi yok kiNe konuşacağız, artık neden gelmediğini mi
VışşşşşşşşşşEvet izne ayrıldım cicim,bugün ilk izin günüm
evet canım muhasebe tüm gün oturuyorum harekette yok arada kalkıp geziniyorum ama yetmiyo demek valla artık kuyruk kemiğim batmaya başladıOturarak calisinca da hersey rahat gecmiyor cnm bende de o kramplar cok olmstu muhasebeciydin sanirim sende meslektasiz magnezyum da cok fayda etmemsti
Bana da de bende bakam ciciii beSen seçtin mi benim adamı ballı lokmam dediğim saniyede
Kimbilir ne yaptılar da adam cinnet geçirmiş artık. Akşam ayrıntıları anlatacak bakalım merakla bekliyorum
Kırana kadar sıksın istiyorsun dimi seni çok iyi anlıyorum diloyumya benim kızımda 20 li haftalarda kramp çok girerdi bacaklarıma kıpırdayamazdım magneyzum verdi iyi gelmişti ama dediğin gibi banada erken geliyo şuan kramp henüz yok ama ayak bileklerimde acayip ağrı var kocam sıktıkça dahada sık diyorum
Evet sectimmmSen seçtin mi benim adamı ballı lokmam dediğim saniyede
Kimbilir ne yaptılar da adam cinnet geçirmiş artık. Akşam ayrıntıları anlatacak bakalım merakla bekliyorum
Beni sabah aliyirlardi da aksam ozellikle yurumek icin yuruyerek gidiyordum eve harwketsizlikte iyi degil ... eve gelncede is guc oluyordu ama yetmiyoevet canım muhasebe tüm gün oturuyorum harekette yok arada kalkıp geziniyorum ama yetmiyo demek valla artık kuyruk kemiğim batmaya başladıbeden ağır geliyo heralde hergeçen gün
Ya cici bilmiyorum ya valla bi sebebi yok kine desen haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?