- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.321
Öyle bişeyler yapcam artık kuzum yiyemem yoksa kesin bişeyben peynir domates salatalık ekmek dilimi alıyorum canım sabahları yada ekmek kızartıp tereyağlı yanına peynir sende öle yapabilirsin bak
Var var iyiyiz şükür iyi geldi bu ayrılık bize
Nasıl kocan aranız, düzelme var mı?
bencedeKırana kadar sıksın istiyorsun dimi seni çok iyi anlıyorum diloyum
Bak sen oturarak çalışıyorsun ben ayakta. İkimiz de aynı ağrıyı yakın haftalarda çektiğimize göre bu işin çalışmakla ilgisi yok. Sebebi başka yerlerde arayalım 🕵
Bana da de bende bakam ciciii be
43. Saniyede kadına bağıra bağıra el hareketi yapan hödük benim kocam oluyorur
benimde servis durağıyla evimin arası 5 dk yürüme mesafesi ama onda bile nefes nefese kalıyorum şimdidenBeni sabah aliyirlardi da aksam ozellikle yurumek icin yuruyerek gidiyordum eve harwketsizlikte iyi degil ... eve gelncede is guc oluyordu ama yetmiyo
Helal be elf gözlerinden bir uçan bir kaçan kurtulur müfettiş gecıt'ım benimEvet sectimmmyani yanildgmi dusunmyrum pembe esarpli ablaya el kol yapab yigido senin kocan benceee
Maşallah subhanallah kuzum Allah bozmasın bir dahaVar var iyiyiz şükür iyi geldi bu ayrılık bize
Daha doğmadan sömürüyorlar, doğunca kimbilir neler olacakbencedebebeler bizim vitaminleri kalsiyum magnezyum kan b12 3 5 7 ne varsa aldığı için bizede ağrısı kalıyo
Bu gozler neler gormedi beeeHelal be elf gözlerinden bir uçan bir kaçan kurtulur müfettiş gecıt'ım benim
Kadına el kol yapıp öne kaykıldı biraz da oradakilere yapmak için
Şimdi akşam gelip bana da yapar alışkanlıktan
Ben yarim saat yuruyordum yava yavas yurmeyi de normalde severim cokbenimde servis durağıyla evimin arası 5 dk yürüme mesafesi ama onda bile nefes nefese kalıyorum şimdiden
okadar tatlı minnoş oluyolar ki inan şuan yaşadığın bütün stresi , ağrıyı unutuyosun hiç yaşamamış gibi gidip bidaha doğuruyosunDaha doğmadan sömürüyorlar, doğunca kimbilir neler olacak
Du bakam
Bu gozler neler gormedi beeegozlerim radar gibidir benim
Ama yemin ediyorum o grubun icinde oldgnu anlamistim sadece tam kisiyi 90dan vuramamisim
Dedektiflik benim isimm
Yani gordugumun o olup olmadgndan emin olmamakla birlikte gordum diyim ne diyim cici beni fukara birakti acimadin meraklarimaHelal be elf gözlerinden bir uçan bir kaçan kurtulur müfettiş gecıt'ım benim
Kadına el kol yapıp öne kaykıldı biraz da oradakilere yapmak için
Şimdi akşam gelip bana da yapar alışkanlıktan
bende severim yürüş yapmayı inş havalar düzelsin yemek sonrası başlıcam bende otur otur nereye kadarBen yarim saat yuruyordum yava yavas yurmeyi de normalde severim cok
Oyyytokadar tatlı minnoş oluyolar ki inan şuan yaşadığın bütün stresi , ağrıyı unutuyosun hiç yaşamamış gibi gidip bidaha doğuruyosun
amin canım inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim isteyen herkesin kucağını bebekleriyle doldursunOyyyt
Öyle sabırsızım ki diloyum. Hep gözümün önünde doğup ellerimin arasında olacağı anlar var ♥
İnşallahhhh erişmek nasip olsun hepimize
Kıiizzz benim canım da bu aralar anlık farklı şeyler çekiyorHerkese selammm pıtırcıklarım
Ben geldim ama her an uyuyakalabilirim, sıra size gelene kadar pilim bitti
Okuldan geldim (2 gündür çok yaramazlar) yiyecek birşeyler hazırladım, etrafı biraz topladım. Anca bu saat oldu. Şimdi de geçtim yatağa bir yandan uyuklayıp bir yandan yazıyorum
Ayak bileklerim aşırı zonkluyor doktor magnezyum kalsiyum desteği verdi ama daha alamadım. İnşallah alıp kullanınca geçer
Bu arada dünkü güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Sizler nasılsınız patatesli böreklerim (şuan kendi hitap şeklime aşerdim)
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Sağol balımMaşallah subhanallah kuzum Allah bozmasın bir daha ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?