Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben peynir domates salatalık ekmek dilimi alıyorum canım sabahları yada ekmek kızartıp tereyağlı yanına peynir sende öle yapabilirsin bak
Öyle bişeyler yapcam artık kuzum yiyemem yoksa kesin bişey

bencede bebeler bizim vitaminleri kalsiyum magnezyum kan b12 3 5 7 ne varsa aldığı için bizede ağrısı kalıyo

Evet sectimmm yani yanildgmi dusunmyrum pembe esarpli ablaya el kol yapab yigido senin kocan benceee
Helal be elf gözlerinden bir uçan bir kaçan kurtulur müfettiş gecıt'ım benim
Kadına el kol yapıp öne kaykıldı biraz da oradakilere yapmak için
Şimdi akşam gelip bana da yapar alışkanlıktan

Bu gozler neler gormedi beee gozlerim radar gibidir benim
Ama yemin ediyorum o grubun icinde oldgnu anlamistim sadece tam kisiyi 90dan vuramamisim
Dedektiflik benim isimm

Bu gozler neler gormedi beee gozlerim radar gibidir benim
Ama yemin ediyorum o grubun icinde oldgnu anlamistim sadece tam kisiyi 90dan vuramamisim
Dedektiflik benim isimm

Bundan sonra haberlerde el kol hareketi yapan polis görürseniz tanırsınız Geyşamı. Onun teşkilattaki görevi bu. Ortamlarda el kol yaparak dosta sevinç düşmana keder verir, bunun için eğitildi

Yani gordugumun o olup olmadgndan emin olmamakla birlikte gordum diyim ne diyim cici beni fukara birakti acimadin meraklarima

okadar tatlı minnoş oluyolar ki inan şuan yaşadığın bütün stresi , ağrıyı unutuyosun hiç yaşamamış gibi gidip bidaha doğuruyosun
Oyyyt
Öyle sabırsızım ki diloyum. Hep gözümün önünde doğup ellerimin arasında olacağı anlar var
İnşallahhhh erişmek nasip olsun hepimize

Oyyyt
Öyle sabırsızım ki diloyum. Hep gözümün önünde doğup ellerimin arasında olacağı anlar var ♥
İnşallahhhh erişmek nasip olsun hepimize
amin canım inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim isteyen herkesin kucağını bebekleriyle doldursun

Kıiizzz benim canım da bu aralar anlık farklı şeyler çekiyor yiyelim güzelleselim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…