- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.341
Buğğğ benim topiğim, KK'nın direği, kalbimin sahibi, canımın içiiiiiAy ne guzel bi topik bu topikkimin topiyiii buuuuuğğğg
Kocaman bir amin diloyumamin canım inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim isteyen herkesin kucağını bebekleriyle doldursun
Neler çekiyor kız piremsesimKıiizzz benim canım da bu aralar anlık farklı şeyler çekiyoryiyelim güzelleselim
Napayım kuzum bildiğin gibi diyeceğim ama biliyorsundur da sen şimdiSağol balım❤ Sen nbyon nasılsın anlat bakalım
Ya kıyamam kanaman niye var ki .. okulu bırakman hayırlıysa bırak ne olacakNapayım kuzum bildiğin gibi diyeceğim ama biliyorsundur da sen şimdi
Kanamalar, kramplar, öğrenciler.. Hayatta kalma savaşı veriyorumHer an okulu bırakabilirim.
İnşaallah ikisi de tutunur Rabbim yardımcınız olsun. Öyle güzel bir şey kiEvet ama ben iki kese gordum 6+1 gunluktu birini kalp atisi var digeri emin degilim dedi catlama ignesiyle hamile kaldim dua et canim❤
Dogru diyorsun canim hersey nasipİnşaallah ikisi de tutunur Rabbim yardımcınız olsun. Öyle güzel bir şey ki ❤❤ama oldu da 1 i tutundu o zaman da moral bozmak yok 2. İçin zaman var demektir. Her şekilde mükemmel olacak inşaallah ❤
Boşver cicim seninde ister burda üzülürümNeler çekiyor kız piremsesim
Bırakmak pek istemiyorum kuzum en azından nisana kadar devam etmek istiyorumYa kıyamam kanaman niye var ki .. okulu bırakman hayırlıysa bırak ne olacak
Kesin isterBoşver cicim seninde ister burda üzülürüm
Önemli olan bebeğini sağ Salim kucağına Alman cicim gerisi mühim değilBırakmak pek istemiyorum kuzum en azından nisana kadar devam etmek istiyorum
Normal şartlarda karne gününe kadar götürebilmem gerekiyordu. Hiç böyle hesaplamamıştım
Ama 1 kez daha kanama gelirse işten ayıracağım dedi doktor.
Şuan gözlem altındayım. Doktor da çözmeye çalışıyor kanama sebebini, bilmiyoruz .
İnşallahhhh kuzum. Şu 5 ay da geçsin de Allahın izniyle kucağıma alayım inşallahÖnemli olan bebeğini sağ Salim kucağına Alman cicim gerisi mühim değil ❤ İnsallah o kanama bidaha gelmez de sende devam edersin cicinellam
İnsallah cicimmm bana da çok dua et hayırlısıyla bende artık anne olmak istiyorumİnşallahhhh kuzum. Şu 5 ay da geçsin de Allahın izniyle kucağıma alayım inşallah
İnşallahhhh kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin.İnsallah cicimmm bana da çok dua et hayırlısıyla bende artık anne olmak istiyorum
Hoş bulduuk cicimmBuğğğ benim topiğim, KK'nın direği, kalbimin sahibi, canımın içiiiii
Hoşgeldin bal kız
Tanışalım mı, hadi kendinden bahset kuzumHoş bulduuk cicimmcicişin guzel anacığı
Bilmiyorum cici bu konuda kararsızım ya ama zaman diyorum bakalım zaman Herseyin ilacıİnşallahhhh kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin.Ama eşine 1 senelik bir zaman tanıyıp davranışlarını gözlemlemeni öneririm. Hatalarından gerçekten ders aldı mı emin ol. Gebelik ve bebekle birlikte eşe 10 kat daha bağımlı hale geliyoruz çünkü. Gerçekten ayrılmamız gereken durumda bu sefer çocuğu düşünüp yapmak daha zor hale gelecek. Bunları iyi düşünmek lazım kuzum.
Ben her daim mesaideyim canım .Herkese selammm pıtırcıklarım
Ben geldim ama her an uyuyakalabilirim, sıra size gelene kadar pilim bitti
Okuldan geldim (2 gündür çok yaramazlar) yiyecek birşeyler hazırladım, etrafı biraz topladım. Anca bu saat oldu. Şimdi de geçtim yatağa bir yandan uyuklayıp bir yandan yazıyorum
Ayak bileklerim aşırı zonkluyor doktor magnezyum kalsiyum desteği verdi ama daha alamadım. İnşallah alıp kullanınca geçer
Bu arada dünkü güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Sizler nasılsınız patatesli böreklerim (şuan kendi hitap şeklime aşerdim)
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
TabikiiiiTanışalım mı, hadi kendinden bahset kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?