Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol balım ❤ Sen nbyon nasılsın anlat bakalım
Napayım kuzum bildiğin gibi diyeceğim ama biliyorsundur da sen şimdi
Kanamalar, kramplar, öğrenciler.. Hayatta kalma savaşı veriyorum Her an okulu bırakabilirim.

Napayım kuzum bildiğin gibi diyeceğim ama biliyorsundur da sen şimdi
Kanamalar, kramplar, öğrenciler.. Hayatta kalma savaşı veriyorum Her an okulu bırakabilirim.
Ya kıyamam kanaman niye var ki .. okulu bırakman hayırlıysa bırak ne olacak

Evet ama ben iki kese gordum 6+1 gunluktu birini kalp atisi var digeri emin degilim dedi catlama ignesiyle hamile kaldim dua et canim❤
İnşaallah ikisi de tutunur Rabbim yardımcınız olsun. Öyle güzel bir şey ki ama oldu da 1 i tutundu o zaman da moral bozmak yok 2. İçin zaman var demektir. Her şekilde mükemmel olacak inşaallah

İnşaallah ikisi de tutunur Rabbim yardımcınız olsun. Öyle güzel bir şey ki ❤❤ama oldu da 1 i tutundu o zaman da moral bozmak yok 2. İçin zaman var demektir. Her şekilde mükemmel olacak inşaallah ❤
Dogru diyorsun canim hersey nasip
Saglikli olsunda teke bile raziyim hersey saglik❤

Ya kıyamam kanaman niye var ki .. okulu bırakman hayırlıysa bırak ne olacak
Bırakmak pek istemiyorum kuzum en azından nisana kadar devam etmek istiyorum
Normal şartlarda karne gününe kadar götürebilmem gerekiyordu. Hiç böyle hesaplamamıştım
Ama 1 kez daha kanama gelirse işten ayıracağım dedi doktor.
Şuan gözlem altındayım. Doktor da çözmeye çalışıyor kanama sebebini, bilmiyoruz .

Önemli olan bebeğini sağ Salim kucağına Alman cicim gerisi mühim değil İnsallah o kanama bidaha gelmez de sende devam edersin cicinellam

Önemli olan bebeğini sağ Salim kucağına Alman cicim gerisi mühim değil ❤ İnsallah o kanama bidaha gelmez de sende devam edersin cicinellam
İnşallahhhh kuzum. Şu 5 ay da geçsin de Allahın izniyle kucağıma alayım inşallah

İnsallah cicimmm bana da çok dua et hayırlısıyla bende artık anne olmak istiyorum
İnşallahhhh kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama eşine 1 senelik bir zaman tanıyıp davranışlarını gözlemlemeni öneririm. Hatalarından gerçekten ders aldı mı emin ol. Gebelik ve bebekle birlikte eşe 10 kat daha bağımlı hale geliyoruz çünkü. Gerçekten ayrılmamız gereken durumda bu sefer çocuğu düşünüp yapmak daha zor hale gelecek. Bunları iyi düşünmek lazım kuzum.

Bilmiyorum cici bu konuda kararsızım ya ama zaman diyorum bakalım zaman Herseyin ilacı

Ben her daim mesaideyim canım .

Tanışalım mı, hadi kendinden bahset kuzum
Tabikiiii24 yaşındayım istanbuldan katılıyorum 3 bucuk senelik evliyim cocuk yok ama istiyoruz (dualarınızı bekliyorum) oyle yani baska bilmek istediginiz bisey varsa sorun cevaplayayimsoru cevaplamayı severim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…