Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok çabuk geçiyor zaman cicim, siz de bir bakmışsız izne ayrılmışsiniz,
Benim 2 hafta kaldı yavaş yavaş evi temizlicem,
Bugün mutfağı hallettim, yarin kapıları silerim, hafta sonu kaynım gelecek muhtemelen,
Yani davet edecez, hafta sonu bir is yapamam,
Haftaya yavaş yavaş yaparım inşallah

Kesinlikle katiliyorm cici

ben de yazın böyle oluyorum
güneş görünmesin . hormonlar
Yaa işte ben her daim öyleyim kahretsin
Ahahahahahah
Yilmamistir aslnda hoşuna gidiyordur da caktirmiyordur bence

Ve akrosa o kdr istekli davransan baş tacı yapar heralde beni
Ahaha bazen benimkinin gözlerinde bezmislik seziyorum ama cidden acıyorum arada adama ajhsjsj senin akros damdan düşmüşe döner heralde bu kadar istekli davransan
Duş u Muş u bırakın akşama.ne yapacaksınız yemek yaa
Off aklıma bişey de gelmiyir
Ne yemek yaptin merak ettim rosuumben Kayseri mantısı yaptım bugün kolaya kaçtım yanına da salata turşu sarımsaklı yoğurt fln
Cicim yedin mi patatesli börek
Canım ben her rüyaya bir anlam yüklerim illaki,yani bilinçaltı diyip pek gecemem doğrusu ama bilemiyorum bak nur da görmüş 2 gün önce beni rüyasında hepsi hayra çıksın inşallah

Bu arada bende hazırlık yapıyorum,dayımın eşi aradı yarın bana ev görmeye gelecekmiş kızlarıyla birlikte bide 11 gibi komşuda kahve günümüz var oraya da gidicem geri eve gelip misafiri bekliycem fln yoğun gecicek sanırım,şimdiden çikolatalı kek yaptım attım dolaba, dipfrizde de peynirli pogacalarim var onu çıkardım,bide yarın kısır yapicam inşallah bakalım öyle benimde canım
K Kendinisevenbirii ya aslında ben de seni rüyamda gördüm kuzum, daha doğrusu biri vardı ama ben diyorum ki rüyamda gördüğüm kişi K Kendinisevenbirii diyordum 2 gün önce
Yaa nurr sen nasıl gördün acebahayır olsun canim

Kesin ister
Ne duysam ne görsem canım istiyor. Kıtlıktan çıkmışım sanki mübarek.
Genelde de zararlı ve kanserojen gıdaları çekiyor
Yaaaa benimkiler çok kötü olmasa da karbonn ağırlıklı kilo yapacak seyelr

Bir kaç kere denemek için yaptım adam daha da gaza geldi bu sefer hep bekledi bende coook beklersin dedm
Yaaa benm.susum püsum kimse de yoktu sırf onjn gelis saatine yakın neler yaptım.kendime ama yaranamadım ne yaptıysam yaranamadm smdi avucunu yalasin

Yemek kızartma çorba yoğurt yaptım artık bişey olmayınca

Yaa o zaman haketmiyomuş akros cidden,zaten bu erkeklere ne yapsan yaranilmiyor da bakma işte ben hormonlara söz geciremiyom
Yemek iyiymiş kız,o mutfagi derinlemesine temizlemek pahasına hamile halinle kızartma yapiyon da niye beğenmiyon daha ne olsun eline sağlık

Yeni il

Kuzummmm

Sarı saç istiyorum dedi sarıya boyattım
Bakır olsun dedi bakır yaptım
En son kendim kızıl istedim.bir ton laf yedim
Haaaa bir de üzerine o kdr suse lise iltifat etmek yerine kendin için yapıyorsun bana mı yapıyorsun diyince bıraktım bende madem kendim için yapiyormusum gezmeye giderken yapiyirm bu sefer de sen zaten hep başkalarına suslen bana gelince yapma dedi dedm kıymet bilseydin zamaninda

Valla temizledm yemekten önce ve sonra yağ coz kurtaricisyla her yer pırıl pırıl oldu

Rossuuuummmm çiçeğimmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…