- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.361
Çok çabuk geçiyor zaman cicim, siz de bir bakmışsız izne ayrılmışsiniz,Vışşşşşşşşşş
Darısı başımıza mehlikam
Gerçi bir yandan o mübarek anı bekliyorum bir yandan da ödüm kopuyor evde ne yaparım sıkıntıdan çatlarım diye
Senin doğum çok yakın ama, doğum öncesi tadını çıkar mehlikam ♥ ♥ ♥ ♥
Bana yazmamışsın ama yine de alıntıladım. Sonuçta yabancı değilimİnşallahhhh kuzum. Şu 5 ay da geçsin de Allahın izniyle kucağıma alayım inşallah
İnşallahhhh kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin.Ama eşine 1 senelik bir zaman tanıyıp davranışlarını gözlemlemeni öneririm. Hatalarından gerçekten ders aldı mı emin ol. Gebelik ve bebekle birlikte eşe 10 kat daha bağımlı hale geliyoruz çünkü. Gerçekten ayrılmamız gereken durumda bu sefer çocuğu düşünüp yapmak daha zor hale gelecek. Bunları iyi düşünmek lazım kuzum.
Kesinlikle katiliyorm ciciİnşallahhhh kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin.Ama eşine 1 senelik bir zaman tanıyıp davranışlarını gözlemlemeni öneririm. Hatalarından gerçekten ders aldı mı emin ol. Gebelik ve bebekle birlikte eşe 10 kat daha bağımlı hale geliyoruz çünkü. Gerçekten ayrılmamız gereken durumda bu sefer çocuğu düşünüp yapmak daha zor hale gelecek. Bunları iyi düşünmek lazım kuzum.
Yaaben de yazın böyle oluyorum
güneş görünmesin . hormonlar
Ahaha bazen benimkinin gözlerinde bezmislik seziyorum ama ciddenAhahahahahah
Yilmamistir aslnda hoşuna gidiyordur da caktirmiyordur bence
Ve akrosa o kdr istekli davransan baş tacı yapar heralde beni
Ne yemek yaptin merak ettim rosuumDuş u Muş u bırakın akşama.ne yapacaksınız yemek yaa
Off aklıma bişey de gelmiyir
Cicim yedin mi patatesli börekHerkese selammm pıtırcıklarım
Ben geldim ama her an uyuyakalabilirim, sıra size gelene kadar pilim bitti
Okuldan geldim (2 gündür çok yaramazlar) yiyecek birşeyler hazırladım, etrafı biraz topladım. Anca bu saat oldu. Şimdi de geçtim yatağa bir yandan uyuklayıp bir yandan yazıyorum
Ayak bileklerim aşırı zonkluyor doktor magnezyum kalsiyum desteği verdi ama daha alamadım. İnşallah alıp kullanınca geçer
Bu arada dünkü güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Sizler nasılsınız patatesli böreklerim (şuan kendi hitap şeklime aşerdim)
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Yaa nurr sen nasıl gördün acebaK Kendinisevenbirii ya aslında ben de seni rüyamda gördüm kuzum, daha doğrusu biri vardı ama ben diyorum ki rüyamda gördüğüm kişi K Kendinisevenbirii diyordum 2 gün önce
Selam hoşgeldinSelam kızlar
Yaaaa benimkiler çok kötü olmasa da karbonn ağırlıklı kilo yapacak seyelrKesin ister
Ne duysam ne görsem canım istiyor. Kıtlıktan çıkmışım sanki mübarek.
Genelde de zararlı ve kanserojen gıdaları çekiyor
Herşey,sana ne lazimSohbet konusu ne
Yeğenim bizdeydi tatlım ona birakacaktım uyuyuncaOglunu uyutup uyanica mi alacaksin kizini cnm
Bir kaç kere denemek için yaptım adam daha da gaza geldi bu sefer hep beklediYaaişte ben her daim öyleyim kahretsin
Ahaha bazen benimkinin gözlerinde bezmislik seziyorum ama ciddenacıyorum arada adama ajhsjsj senin akros damdan düşmüşe döner heralde bu kadar istekli davransan
Ne yemek yaptin merak ettim rosuumben Kayseri mantısı yaptım bugün kolaya kaçtım yanına da salata turşu sarımsaklı yoğurt fln
Cicim yedin mi patatesli börek
Canım ben her rüyaya bir anlam yüklerim illaki,yani bilinçaltı diyip pek gecemem doğrusu ama bilemiyorum bak nur da görmüş 2 gün önce beni rüyasındahepsi hayra çıksın inşallah
Bu arada bende hazırlık yapıyorum,dayımın eşi aradı yarın bana ev görmeye gelecekmiş kızlarıyla birliktebide 11 gibi komşuda kahve günümüz var oraya da gidicem geri eve gelip misafiri bekliycem fln yoğun gecicek sanırım,şimdiden çikolatalı kek yaptım attım dolaba, dipfrizde de peynirli pogacalarim var onu çıkardım,bide yarın kısır yapicam inşallah bakalım öyle benimde canım
Yaa nurr sen nasıl gördün acebahayır olsun canim
HoşgeldinSohbet konusu ne
Yaa o zaman haketmiyomuş akros cidden,zaten bu erkeklere ne yapsan yaranilmiyor da bakma işte ben hormonlara söz geciremiyomBir kaç kere denemek için yaptım adam daha da gaza geldi bu sefer hep bekledibende coook beklersin dedm
Yaaa benm.susum püsum kimse de yoktu sırf onjn gelis saatine yakın neler yaptım.kendime ama yaranamadım ne yaptıysam yaranamadm smdi avucunu yalasin
Yemek kızartma çorba yoğurt yaptım artık bişey olmayınca
Benim annemin alacağı bileziğe ihtiyacım yok konu maddiyat
Hoşgeldin
Sohbet her telden var
[
Yeni bir ildeyiz karşıdaki komşu beni görünce konuşuyor ama başka komşuyu görünce benimle ne konuşuyor nede selamımı alıyor acaba neden böyle yapıyor, kendisi benden yaşlı evde müstakil bu güzel mahallede
KuzummmmYaa o zaman haketmiyomuş akros cidden,zaten bu erkeklere ne yapsan yaranilmiyor da bakma işte ben hormonlara söz geciremiyom
Yemek iyiymiş kız,o mutfagi derinlemesine temizlemek pahasına hamile halinle kızartma yapiyon da niye beğenmiyon daha ne olsuneline sağlık
Sarı saç istiyorum dedi sarıya boyattımYaa o zaman haketmiyomuş akros cidden,zaten bu erkeklere ne yapsan yaranilmiyor da bakma işte ben hormonlara söz geciremiyom
Yemek iyiymiş kız,o mutfagi derinlemesine temizlemek pahasına hamile halinle kızartma yapiyon da niye beğenmiyon daha ne olsuneline sağlık
İyiym şükür bebeğim sen nasılsınZepramnasılsın gülüm
Rossuuuummmm çiçeğimmmmmSarı saç istiyorum dedi sarıya boyattım
Bakır olsun dedi bakır yaptım
En son kendim kızıl istedim.bir ton laf yedim
Haaaa bir de üzerine o kdr suse lise iltifat etmek yerine kendin için yapıyorsun bana mı yapıyorsun diyince bıraktım bende madem kendim için yapiyormusum gezmeye giderken yapiyirm bu sefer de sen zaten hep başkalarına suslen bana gelince yapma dedi dedm kıymet bilseydin zamaninda
Valla temizledm yemekten önce ve sonra yağ coz kurtaricisyla her yer pırıl pırıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?