Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
demekki erkeklerin hepsinde aynı şeyler var benimde baya stresli geçmişti bunda rahat edicem allah izin verirse çok sinir ederse gelmesin eve düzelene kadar uğraşamıcam valla
Yani o zamanki isinden oturu 9 dan 11 e calisiyordu yorgun stresli gelip beni anlamaya hali vakti olamiyordu .. beni sinir etmezdi ama ona ihtiyacm dha fazlasiyla vardi hassastim cok ustesinden geldm herseyin tek basima kizima baktim babaligi gec idrak ederler derdii bizde de oyle oldu isi de degsti kizim 1 yasini gecmsti cok sukur ondan sonra dha iyilesti kizim dillendikce ettikce oda dha ilgili oldu yani suan cok iyiyiz bin sukur masallah diyeyim 2.cocuk cok zorlandgm bi husus iste maddi manevi

Gene dicem tek tek yiyeljm sunlari diycem 1 bucuk saatte yaptim 3 kisilik mantiyi gunduzde temizlik yaptim heryerm agriyo ya yoruldm bugun ama degdi sen naptin bakalim sana resim aticam ama buraya atmayaym hamile dolu bura beni taslarlar hamile olmasakta canjmiz cekti yaptik sukur yoksa temzlk yaptgm gn yemek yapmam pek

Ellerine sağlık

Totomuz donuyor dilooosss

Farketmez olur muyum çoğu kişinin dilinde Gülo ney bu Gülo kız Gülay mi
Guloy guloy oy oy diye şarkı bile besteleyen var bana
Yazdım ya kız smdi ifşa olmayayım
O kdr kv akros dedikodusu yaptım hahahahahaah

Tamam atta bakiyim ellerine sağlık bence de söyle yavaş yesin kocan, zor yapılıyor mantılar sarmalar
Bende 11den 12 bucuga kadar komşuda kahve günü vardı bugün ordaydim,sonra koştur koştur geldim son hazirliklarimi yaptım 2 büyük gibi de misafirim geldi derken kafam patlıyor şimdi yatlfnu yeni aldım elime daha
İyim kızlar. Telefonun şarjı bitse ya acıktım kalkamıyorum
Ne yiycen limonsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…