- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.661
Yani o zamanki isinden oturu 9 dan 11 e calisiyordu yorgun stresli gelip beni anlamaya hali vakti olamiyordu .. beni sinir etmezdi ama ona ihtiyacm dha fazlasiyla vardi hassastim cok ustesinden geldm herseyin tek basima kizima baktim babaligi gec idrak ederler derdii bizde de oyle oldu isi de degsti kizim 1 yasini gecmsti cok sukur ondan sonra dha iyilesti kizim dillendikce ettikce oda dha ilgili oldu yani suan cok iyiyiz bin sukur masallah diyeyim 2.cocuk cok zorlandgm bi husus iste maddi manevidemekki erkeklerin hepsinde aynı şeyler var benimde baya stresli geçmişti bunda rahat edicem allah izin verirse çok sinir ederse gelmesin eve düzelene kadar uğraşamıcam valla
Gene dicem tek tek yiyeljm sunlari diycem 1 bucuk saatte yaptim 3 kisilik mantiyiAhahahahah
Limonsuzum
Nasılsın
İyim kızlar. Telefonun şarjı bitse ya acıktım kalkamıyorumLimonsuzum caanımiyiyim sen nasılsın
Sagol tatlisimmmmmmmellerine sağlık
Ay çok canım çekti bende diyim. Nasılsın gülomAhahhahahahaha
Cici de Gülom der hiç farketmedin mi
Ben her zaman diyorum canim guzel duygular fakat guzel olmasi zor olmasni degistirmiyorYaaa bak ne kadar güzel kabul ettin
Ellerine sağlıkGene dicem tek tek yiyeljm sunlari diycem 1 bucuk saatte yaptim 3 kisilik mantiyigunduzde temizlik yaptim heryerm agriyo ya yoruldm bugun ama degdi sen naptin bakalim sana resim aticam ama buraya atmayaym hamile dolu bura beni taslarlar hamile olmasakta canjmiz cekti yaptik sukur yoksa temzlk yaptgm gn yemek yapmam pek
Totomuz donuyor dilooosssHoşbulduk güzelim
Bende anlamadım ki kuzu niye sinirliydi çözemedim neyseee
Havalar havalar hep havalar
Çok soğuk yaa
Farketmez olur muyum çoğu kişinin dilinde GüloAhahhahahahaha
Cici de Gülom der hiç farketmedin mi
Ay çok canım çekti bende diyim. Nasılsın gülom
Buna katılmak durumundayımBen her zaman diyorum canim guzel duygular fakat guzel olmasi zor olmasni degistirmiyor
Sagol canomEllerine sağlık
Guloy guloy oy oy diye şarkı bile besteleyen var banaTotomuz donuyor dilooosss
Farketmez olur muyum çoğu kişinin dilinde Güloney bu Gülo kız Gülay mi
Tam üstüne geldi. Benimde bi yerlerim donduktan sonra bi baktım camın bırı açık kalmışTotomuz donuyor dilooosss
Farketmez olur muyum çoğu kişinin dilinde Güloney bu Gülo kız Gülay mi
Ahahahad kk aşkınaİyim kızlar. Telefonun şarjı bitse ya acıktım kalkamıyorum
He ya seni aşerdimAhahhahahahaha Allah seni as mi erdin kız
İyiyim canmm sen nasılsın
Vouwwww bana yürüyen bir canlıHe ya seni aşerdim
Tamam atta bakiyimGene dicem tek tek yiyeljm sunlari diycem 1 bucuk saatte yaptim 3 kisilik mantiyigunduzde temizlik yaptim heryerm agriyo ya yoruldm bugun ama degdi sen naptin bakalim sana resim aticam ama buraya atmayaym hamile dolu bura beni taslarlar hamile olmasakta canjmiz cekti yaptik sukur yoksa temzlk yaptgm gn yemek yapmam pek
Ne yiycen limonsuzumİyim kızlar. Telefonun şarjı bitse ya acıktım kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?