- 29 Ocak 2020
- 192
- 420
- 33
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.681
HoşbuldumHoşgeldin tatlım
Hoşgeldin. Eski adın neydi belki hatırlarız.
Hee okudum okudum tamam ifşa olma şimdi durGuloy guloy oy oy diye şarkı bile besteleyen var bana
Yazdım ya kız smdi ifşa olmayayım
O kdr kv akros dedikodusu yaptım hahahahahaah
Amma böyle daha çok dikkat cektin şimdi be gülümHoşbuldum
Ayy yok söylemiyeyim beni böyle tanıyın 18 -21 yaş arasındaki ergen Bahar hatırlanmasın istiyorum
Hem ailevi hem sağlık hem gönül işlerinde bay bocalamıştım zihnim bana o günleri iyi anımsatmıyor kimse de anımsamasınhiç iyi zamanlar değildi
Üstelik bunlar dışında saçma konularımdan hala utanırım
Amma böyle daha çok dikkat cektin şimdi be gülümyerler seni burda
Oyy caydasimm hosbuldumm sende hosgeldin
Evet kuzumm dogru bildin@ByNkoaLa
Diktorya Secret
Ulan sbhtan beri gülomlu nuromlu mesajlar okuyom,adlarınız gülayla Nuray mi allasen diyiverin gari
Öyledir tabii çayım bende güzel yönlerini düşünmeye çalışıyorum sorumluluklarına kendimi hazırlıyorumDaha dur hele busra ah ahhh en cok dogum sonrasi lohusa kafasiyla yasanilan hisler bi can sana emanet bakabilcekmiyim korkusu vs ... neyse korkutmak icin demiyorum cok guzell ama cok cok zor
Ay çok anladığımdan değilde sorulur ya öyleHoşbuldum canım
Aynen öyle
Yeni hesap yeni bir kullanıcı adı yeni bir ben
Koç senin
Ayy evet kuzum hiç çay içemiyorumm dediğin gibi boyuna süt kefir ayran vs@HayatSevinceGuzel nasılsın tatlım
K Kendinisevenbirii bebişim
B BUSR4 canım nasılsın. Farkındaysan çay içiyor musun diye sormuyorum buaralar. Süt iç sen sütçayı ben içerim
En guzeli canim bakma bize cay icip duruyoruz ama iyi degil fazlasi eve gitmedinmi uyurum diyordun uyumamissinÖyledir tabii çayım bende güzel yönlerini düşünmeye çalışıyorum sorumluluklarına kendimi hazırlıyorum
Ay çok anladığımdan değilde sorulur ya öylebalık ben canımm kendi burcumun tüm özelliklerini taşırım
Ayy evet kuzum hiç çay içemiyorumm dediğin gibi boyuna süt kefir ayran vssen nasılsın napıyosun
Öyledir tabii çayım bende güzel yönlerini düşünmeye çalışıyorum sorumluluklarına kendimi hazırlıyorum
Ay çok anladığımdan değilde sorulur ya öylebalık ben canımm kendi burcumun tüm özelliklerini taşırım
Ayy evet kuzum hiç çay içemiyorumm dediğin gibi boyuna süt kefir ayran vssen nasılsın napıyosun
Yarın haftasonu ya kuzum, eşimle dışarı çıkalım dedik şimdi döndük ama eve . Hafta içi 6.30 da uyandığımda uykumu almamış olursam diye erkenden yatıyorumEn guzeli canim bakma bize cay icip duruyoruz ama iyi degil fazlasi eve gitmedinmi uyurum diyordun uyumamissin
Hahahaha doğrudur hiç koç yakınım olmadı pek özelliklerini bilmiyorumBende taşırım ya annem bile koçluk yapma bana der sürekli
Veya bir konuda diretip inatlaşıyorsam başladık yine hoşgeldin inatçı diyor
Sürekli haklıyım yüce Rabbim beni haklı olayım diye yaratmış
Aman tanıma ben bile benimle anlaşamıyorumHahahaha doğrudur hiç koç yakınım olmadı pek özelliklerini bilmiyorumama inat bende de var
Aslında ikiside toprak burcu ama demek ki anlaşamadığı oluyormuşAman tanıma ben bile benimle anlaşamıyorum
Yükselenim oğlak ve koç - oğlak iğrenç bir kombinasyon hiç anlaşamaz
Bunu öğrenince kendimle neden çatıştığımı çözdüm aydınlandım
Iyi yapmissiniz cnm aksam gidesiye yatarm diyordb da ondan dedmYarın haftasonu ya kuzum, eşimle dışarı çıkalım dedik şimdi döndük ama eve . Hafta içi 6.30 da uyandığımda uykumu almamış olursam diye erkenden yatıyorum
Aslında ikiside toprak burcu ama demek ki anlaşamadığı oluyormuşbenim annem başak biz onla çok anlaşamazdık mesela şimdi çocuğumda eylülde başak olcak nasıl olacak bakalım
Hahahahahha ay iyi güldümValla ben anneyim diye diye büyüt
Anneler her zaman haklı
Ben kardeşime birşey yaptıracağım zaman olumsuz yabit verirse ben ablayim sus diyorum
Harika taktik herkese öneririm bana yapılmasını önermem
Minicik olucak o ya 15 yıl otoriter olunca tirsar senden ama sende duygusalındır
"Annecim oraya tırmanma berkesuboran ben sana ne dedim düştün bak" diyerek ağlarsın gibi hissediyorum
Berkesuboran benim kıymetlimin uydurduğu bir isim şuan uydurdu
Hahahahahha ay iyi güldümberkesuboran bakalım neler yaşayacağım ben birde burçlardan çok yükselenlerin özelliklerini daha çok taşıdığımızı gördüm eşimde de kendimde de ona göre uysal bir saatte doğurayım diyorum çocuğu hangi yükseleni en uysalsa başağın
Koptum berkesuboranBebişin adı doğana kadar berkesuboran olsun mu
Bence olsun
Kabul ettiğini tahmin ettiğimden oldu artık
Yükselen etkiliyorsa eğer ben oğlaklarla da anlaşamam
Heeelllppppp
Çocuğu içinde tut uysalların saati gelince fırlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?