Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin tatlım
Hoşbuldum

Hoşgeldin. Eski adın neydi belki hatırlarız.

Ayy yok söylemiyeyim beni böyle tanıyın 18 -21 yaş arasındaki ergen Bahar hatırlanmasın istiyorum
Hem ailevi hem sağlık hem gönül işlerinde bay bocalamıştım zihnim bana o günleri iyi anımsatmıyor kimse de anımsamasın hiç iyi zamanlar değildi
Üstelik bunlar dışında saçma konularımdan hala utanırım

Amma böyle daha çok dikkat cektin şimdi be gülümyerler seni burda

Daha dur hele busra ah ahhh en cok dogum sonrasi lohusa kafasiyla yasanilan hisler bi can sana emanet bakabilcekmiyim korkusu vs ... neyse korkutmak icin demiyorum cok guzell ama cok cok zor
Öyledir tabii çayım bende güzel yönlerini düşünmeye çalışıyorum sorumluluklarına kendimi hazırlıyorum
Hoşbuldum canım

Aynen öyle
Yeni hesap yeni bir kullanıcı adı yeni bir ben

Koç senin
Ay çok anladığımdan değilde sorulur ya öyle balık ben canımm kendi burcumun tüm özelliklerini taşırım
@HayatSevinceGuzel nasılsın tatlım
K Kendinisevenbirii bebişim
B BUSR4 canım nasılsın. Farkındaysan çay içiyor musun diye sormuyorum buaralar. Süt iç sen sütçayı ben içerim
Ayy evet kuzum hiç çay içemiyorumm dediğin gibi boyuna süt kefir ayran vs sen nasılsın napıyosun

En guzeli canim bakma bize cay icip duruyoruz ama iyi degil fazlasi eve gitmedinmi uyurum diyordun uyumamissin

Bende taşırım ya annem bile koçluk yapma bana der sürekli
Veya bir konuda diretip inatlaşıyorsam başladık yine hoşgeldin inatçı diyor
Sürekli haklıyım yüce Rabbim beni haklı olayım diye yaratmış

En guzeli canim bakma bize cay icip duruyoruz ama iyi degil fazlasi eve gitmedinmi uyurum diyordun uyumamissin
Yarın haftasonu ya kuzum, eşimle dışarı çıkalım dedik şimdi döndük ama eve . Hafta içi 6.30 da uyandığımda uykumu almamış olursam diye erkenden yatıyorum

Hahahaha doğrudur hiç koç yakınım olmadı pek özelliklerini bilmiyorum ama inat bende de var

Hahahaha doğrudur hiç koç yakınım olmadı pek özelliklerini bilmiyorum ama inat bende de var
Aman tanıma ben bile benimle anlaşamıyorum
Yükselenim oğlak ve koç - oğlak iğrenç bir kombinasyon hiç anlaşamaz
Bunu öğrenince kendimle neden çatıştığımı çözdüm aydınlandım

Aman tanıma ben bile benimle anlaşamıyorum
Yükselenim oğlak ve koç - oğlak iğrenç bir kombinasyon hiç anlaşamaz
Bunu öğrenince kendimle neden çatıştığımı çözdüm aydınlandım
Aslında ikiside toprak burcu ama demek ki anlaşamadığı oluyormuş benim annem başak biz onla çok anlaşamazdık mesela şimdi çocuğumda eylülde başak olcak nasıl olacak bakalım

Yarın haftasonu ya kuzum, eşimle dışarı çıkalım dedik şimdi döndük ama eve . Hafta içi 6.30 da uyandığımda uykumu almamış olursam diye erkenden yatıyorum
Iyi yapmissiniz cnm aksam gidesiye yatarm diyordb da ondan dedm

Aslında ikiside toprak burcu ama demek ki anlaşamadığı oluyormuş benim annem başak biz onla çok anlaşamazdık mesela şimdi çocuğumda eylülde başak olcak nasıl olacak bakalım

Valla ben anneyim diye diye büyüt
Anneler her zaman haklı
Ben kardeşime birşey yaptıracağım zaman olumsuz yabit verirse ben ablayim sus diyorum
Harika taktik herkese öneririm bana yapılmasını önermem
Minicik olucak o ya 15 yıl otoriter olunca tirsar senden ama sende duygusalındır
"Annecim oraya tırmanma berkesuboran ben sana ne dedim düştün bak" diyerek ağlarsın gibi hissediyorum
Berkesuboran benim kıymetlimin uydurduğu bir isim şuan uydurdu

Hahahahahha ay iyi güldüm berkesuboran bakalım neler yaşayacağım ben birde burçlardan çok yükselenlerin özelliklerini daha çok taşıdığımızı gördüm eşimde de kendimde de ona göre uysal bir saatte doğurayım diyorum çocuğu hangi yükseleni en uysalsa başağın

Bebişin adı doğana kadar berkesuboran olsun mu
Bence olsun
Kabul ettiğini tahmin ettiğimden oldu artık
Yükselen etkiliyorsa eğer ben oğlaklarla da anlaşamam
Heeelllppppp

Çocuğu içinde tut uysalların saati gelince fırlat

Koptum berkesuboran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…