- 29 Ocak 2020
- 192
- 420
- 33
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.701
Koptum berkesuboran
Bebeğimmm nerdesin sen yafuuuuu
Ahahahah
Bende 24 yaşındayım Nisan'da 25 olucam
Tasarımcı ama işsiz tasarımcıyım
Bekarım hatta besbekarım bundan 10 yıl sonra müzmin bekar diye anılırım muhtemelen
Niye banlarsiniz genelde, hmmm bizim oralara gelir misin hiç güzellik
Yeşilçam'ın Nuri Alçosu gibi oldum
Aaaaaa neden öyle diyorsun benle cici varız :)Hahahaha doğrudur hiç koç yakınım olmadı pek özelliklerini bilmiyorumama inat bende de var
Bacak arana yastık al diyecektim ki alıyormuşsunYok karnmdakinin vermiş olduğu kipirdaklik harektlik veee bir de yatış pozisyonlari asla rahata eremiyorm
Ben de öyle yapıyorum, gündüz çok yorulunca bir de biraz geç yatınca öyle bir uyuyorum ki ikigündür, yastık bile çıkmış aşağı firlatmisim yastığı, eşim sabah işe gitmiş esimjn alarmını bile duymamışim,Bacak arasina yastikla uyumustum bende uyuyabildigim zamanlar ama tam agustos sicaginda 8 aylik oldugum icin eylul de cok sicak gecmsti o sene uyku cok zorlasmisti
Ne çok benzer yönümüz varmış bahar
Hoşgeldiiinn ben Nur
24 yaşındayım öğretmenim ama işsiz bir öğretmenKPSS ye hazırlanıyorum ☠
Bekarım ilerisi meçhulmennun oldum
Naptin temizlik bittimi misafir geldimi ...Slm kızlar
Bacak arana yastık al diyecektim ki alıyormuşsun
Ben de öyle yapıyorum, gündüz çok yorulunca bir de biraz geç yatınca öyle bir uyuyorum ki ikigündür, yastık bile çıkmış aşağı firlatmisim yastığı, eşim sabah işe gitmiş esimjn alarmını bile duymamışim,
Ama her gece mutlaka en az bir kere WC ye kalkıyorum, kalkması o kadar zor oluyor ki, duvar kenarında yatıyorum ve iniş ayak ucundan, tıs tıs zor iniyorum
Kimse seni erkek cinsinden sogutan s.refsiz ondan haricini oyle genelleme derimBekarlık sultanlık
Evliler gelmeden erkekler s.refsizdir
Eşimin isyerinde işi uzadı daha gelmedi, onun için kardeşini bu akşam çağırmamis, yarın davet edeceğiz,Naptin temizlik bittimi misafir geldimi ...
Bugun bende temizlik yaptim ustune manti yaptim suan zor iciyorum cayimi pertim
Hoşgeldin yeni üye, profil fotondaki sen misin? Bayağı hoş bir bayanBekarlık sultanlık
Babam..Kimse seni erkek cinsinden sogutan s.refsiz ondan haricini oyle genelleme derim
Hoşgeldin yeni üye, profil fotondaki sen misin? Bayağı hoş bir bayan
Benee çok özledim güzelimBebeğimmm nerdesin sen yafuuuuu
Nasılsın özledimmm ❤❤
Bebeler iyi gazlılar ve mama icmede gerilediler biraz ama geçici olduğunu düşünüyorum. İkizler bi ileri bi geri gider diyollardi
Fincanla yüzünü kapatinca kendin foton mu acaba dedim,Babam..
Abim..
Başta olmak üzere çevremdeki bir çok erkek.
Ahhh keşkeeee
İnternetten bir gacı aldım
Dilos hoşgeldin,artık bizimle kal lütfenBenee çok özledim güzelimgeldim bak burdayım
Yaaaa yerim ben onlarin totuşunu
Valla öyle olacaksa hiç olmasın, tabi daha iyiBekarlık sultanlık
Fincanla yüzünü kapatinca kendin foton mu acaba dedim,
Erkekler konusunda haklı olabilirsin
Yani fotodaki kadın yüzünü kapatinca demek istedimHala yüzün diyorsun
Ayy benim deseydim keşke
Valla hiç iyi birini görmedim erkeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?