Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koptum berkesuboran

Doğacak çocuklara evcil hayvanlara marjinal isimler bulunur.
Hemen üretilir hemen teslim edilir.
İsim makinasi ayağınıza geldi.
Kampanyaya özel 150 tiell.
İşsizim bir yerden yolumu bulmalıyım diye düşündüm
B BUSR4 sana beleş ilk musterisin diye
Rızası olmadığını bir kurumda müşteri oldun kusura bakma

Jawlensky immmmmmmmmmm
Ben geldimmm
Bebekler napiooo gı
Bebeğimmm nerdesin sen yafuuuuu
Nasılsın özledimmm
Bebeler iyi gazlılar ve mama icmede gerilediler biraz ama geçici olduğunu düşünüyorum. İkizler bi ileri bi geri gider diyollardi

Ne çok benzer yönümüz varmış bahar
Hoşgeldiiinn ben Nur
24 yaşındayım öğretmenim ama işsiz bir öğretmen KPSS ye hazırlanıyorum
Bekarım ilerisi meçhul mennun oldum

Slm kızlar

Yok karnmdakinin vermiş olduğu kipirdaklik harektlik veee bir de yatış pozisyonlari asla rahata eremiyorm
Bacak arana yastık al diyecektim ki alıyormuşsun
Bacak arasina yastikla uyumustum bende uyuyabildigim zamanlar ama tam agustos sicaginda 8 aylik oldugum icin eylul de cok sicak gecmsti o sene uyku cok zorlasmisti
Ben de öyle yapıyorum, gündüz çok yorulunca bir de biraz geç yatınca öyle bir uyuyorum ki ikigündür, yastık bile çıkmış aşağı firlatmisim yastığı, eşim sabah işe gitmiş esimjn alarmını bile duymamışim,
Ama her gece mutlaka en az bir kere WC ye kalkıyorum, kalkması o kadar zor oluyor ki, duvar kenarında yatıyorum ve iniş ayak ucundan, tıs tıs zor iniyorum

Ne çok benzer yönümüz varmış bahar
Hoşgeldiiinn ben Nur
24 yaşındayım öğretmenim ama işsiz bir öğretmen KPSS ye hazırlanıyorum ☠
Bekarım ilerisi meçhul mennun oldum

Bekarlık sultanlık

Evliler gelmeden erkekler s.refsizdir

Naptin temizlik bittimi misafir geldimi ...
Bugun bende temizlik yaptim ustune manti yaptim suan zor iciyorum cayimi pertim

Naptin temizlik bittimi misafir geldimi ...
Bugun bende temizlik yaptim ustune manti yaptim suan zor iciyorum cayimi pertim
Eşimin isyerinde işi uzadı daha gelmedi, onun için kardeşini bu akşam çağırmamis, yarın davet edeceğiz,
Bugün kahvaltıdan son bir iki saate kadar hiç oturmadim diyebilirim,
Kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp bebisin kıyafetlerini yerleştirdim,akşam katlamıştim, evi süpürüp sildim,
Banyoyu temizledim, banyo da lavabo dolabının haricinde 2 dolap var havlu tuvalet kağıdı falan koyduğum ,dolapları fayanslari kapıyı , duşakabini falan komple sildim,WC yıkadım,
banyo yapıp kargoya gittim eşimin aldığı hastane çıkışı eksik parçalı olanı almış iade ettim, dönüşte 5-6 durak yürüdüm hastane çıkışı bakarım diye, eve yakın bir yerden aldım artık, bime uğradım, eve geldim, karışık kuru dolma yapacaktım kaynım gelmicek olunca vazgeçtim, çorba, tavuk göğsü tatlısı, kıymalı karnıbahar yemeği yaptım, çocuklarla yedik, yarın lahmacun yaptırırız muhtemelen, çorbam ve tatlım hazır,salata meze bir şeyler yaparım,
Şimdi de çay içiyorum, bir sürü yürüyüp bir de ayakta yemek tatlı falan yapınca çok yoruldum belim ağrıdi,
Bu posta daha bebek kıyafeti yıkadım onları serecem biraz sonra,yarın da fırsat bulursam ütüler hazırlarim çantayı,

Bebeğimmm nerdesin sen yafuuuuu
Nasılsın özledimmm ❤❤
Bebeler iyi gazlılar ve mama icmede gerilediler biraz ama geçici olduğunu düşünüyorum. İkizler bi ileri bi geri gider diyollardi
Benee çok özledim güzelim geldim bak burdayım
Yaaaa yerim ben onlarin totuşunu

Babam..
Abim..
Başta olmak üzere çevremdeki bir çok erkek.

Ahhh keşkeeee
İnternetten bir gacı aldım
Fincanla yüzünü kapatinca kendin foton mu acaba dedim,
Erkekler konusunda haklı olabilirsin

Hala yüzün diyorsun
Ayy benim deseydim keşke

Valla hiç iyi birini görmedim erkeklerde
Yani fotodaki kadın yüzünü kapatinca demek istedim
İyi biri varsa da bize denk gelmedi malesef, şans denk gelir inşaallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…